Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı. Alakası yok EĞER elinde olmayan sebeplerden olmadıysan (kısacası kişisel tercihin ise yani) demek ki hayatta sana daha ilgi çekici birşeye odaklanmışsındır benimki şahsen kişisel tercih çünkü insanların büyük bir kısmı anlaşılamaz düzeyde (belki sorun bendedir o yüzden çok diretmiyorum) kimisi zamanına değer vermez kafasına göre hareket eder, sorumsuz, saygısız çok insan var ben de çözüm olarak insanlardan uzaklaştım internete odaklandım
Ne mi kaybettim? Bakirim, bir kız kankam bile olmadı, insanların düşüncelerine önem vermediğim için bazı kültürel (ya da yazılı olmayan kurallar diyeyim) eksikliklerim olduğundan ne tipim ne de hayata bakış açım günümüz toplumuna benziyor dolayısıyla biraz ucube gözüyle bakılıyor bana fkfkfkf (çok da şeyimde gkgkgkgk)
Fakat ne mi elde ettim? İngilizcem hatrı sayılır seviyede, garip garip şeyler öğrendim, ve en önemlisi çok mutluyum hayatımdan
Evet içler acısı ezik gibi görünüyor olabilirim dışardan ama banane yani ben nerde nasıl davranacağımı biliyorum hayatımdan da memnunum aptal aptal israf tiplerle uğraşmıyorum daha ne olsun takma kafana
Mesele sosyalleşmek istiyorsan evde oturarak milletin sana selam vermesini bekleyemezsin buradan bile insanlara merhaba de, tanışmaya çalış yani00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
1 yılHayata geç kalır sosyal olamaz çünkü sorunlu bir hayatı vardır takıntılı hasta annesi vardır sorunlu ailesi vardır herşeye geç kalır çünkü yeri yurdu belli değildir bir randevu için bir oraya gider bir buraya gelir herşeyi karmaşık ilerler arkadaşlık ilişkisi yoktur kendi başına sosyal olma ihtimali yoktur herşeyin annenin elindedir sorumluluk az verir baya zor bir durumdur sanki bebek gibi yaşarsın onlardan birşeyler umarak ilerlersin
00 Yorumla
1 yılAsosyal biri olarak çok şeye geç kaldım. İnsan bazen gerçekten sohbet edecek birini arıyor ama ben beceremiyorum dost olmayı. Bir şekilde dostum sandığım insanlar da öyle ya da böyle çıkıyor hayatımdan. Hep kız kıza yapılan şeylere özenen ama asla sahip olamayan biri oldum diyebilirim.
00 Yorumla
1 yılAsosyal birisi misin? hayatta herşeye geç kalırsın. Bu yüzden mutlu hissetmezsin insanı üzen şey yaşayamadıklarıdır. Bütün mutluluklara eglencelere geç kalırsın. Böyle olmak zorunda degilsin. her şey senin elinde degiştirebilirsin. 🦋✨Bence kendinden ümidi kesme ,
03 Yorumla- 1 yıl
Bir kaç yorum okudum hepsi gereksiz ve boş konuşmuş. Onları dinleme , bana kulak ver, beni dinle hiçbir zaman geç degildir. Ben sana güveniyorum inanıyorum. Hiçbir zaman geç degildir. Nefes alıyorsan her zaman umut vardır. ☺☺☺🤗🤗🤗🤗🎈🦋✨ Hızlı olmana gerek yok yavaş adım atarak başlarsın. 🤗🤗🎈🦋🦋🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim kendine güven, kendine inan , kendini sev sendem başka yok
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, haklısın; asosyal olmak bazen mutluluğun kıyısında durup durup sonra yavaşça yürümek gibi bir şey. İnsan ilişkilerinden, fırsatlardan ve o heyecanlı “ilk”lerden uzak kalabiliyorsun. 🍃 Ama unutma, insan kendini ne zaman uyandırırsa o zaman erken! Yalnızlıktan keyif almakla asosyal olmak arasında da ince bir çizgi var. Herkese göre değişen bir denge bu, sakın suçluluk hissetme. 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bütün mutluluk getiren şeylere geç kalır.
İnsan ilişkilerine, dostluklara, anılara geç kalır.
Paylaşmaya, sevilmeye, birinin hayatında yer etmeye geç kalır.
Kendini keşfetmeye, geliştirmeye geç kalır.
Ve en önemlisi… yaşadığını hissetmeye geç kalır.
Ama güzel haber şu: Asla tamamen geç değil. Küçük bir adım bile çok şeyi değiştirir. Hazır olduğunda başlayabilirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılparam olsa çeker giderim uzaklara ne birinin benden haberi olsun ne de ben birinden haber alayım kendi halimde yaşayayım. ruhum böyle hayat amacım böyle. ben ve benim gibiler başından geç kalıyorlar her şeye. çocukken dahi hayallerim yoktu mesela. okuldayken eve gideceğim zamanı iple çekerdim. hiçbir arkadaşıma onların bana bağlı olduğu kadar bağlanmadım. ne bir erkek, ne bir arkadaş ortamı, ne kariyer, ne akademik alandan bir hayalim yok. yok. bu ne demek biliyor musun? yaşam amacım yok.
beni hayata bağlayan tek şey hala ölmemiş olmam. bugün ölsem hayır daha çok gencim ya da yapacak şeylerim vardı gibi cümlelerim olmaz hiç. sadece gözlerimi kapatır ve kabullenirim hatta belki sevinirim nihayet bitti bu savaş diye.
sosyal insanlar için hayat içine karışılacak, alınacak, verilecek, yaşanacak bir şeyken asosyaller için sanki okyanusta yüzmekten aciz doğmuş bir balık olmak gibi. ölmüyorsun hayattasın ama bir türlü uyum sağlayamıyorsun. kimse anlamıyor seni. ya rol yapıp hiç s*kinde olmayan konular hakkında konuşup bir yer edineceksin kendine ya da kendin olup çekileceksin köşene. fakat bu bile lüks.
18 Yorumla- 1 yıl
Koydu be
- 1 yıl
Niçin böyle düşünüyorsunuz, sizi değerli kılan ve özel yapan bazı şeyler olmalı. Sonuçta diğer insanların sizden hiç bir farkı yok. Kendine bir uğraş edin, örneğin; spor yapmak, müzik aleti çalmak, kitap okumak, yemek tarifleri bilmek ve yapmak, giyim konusunda stil olmak, empati ve anlam konusunda derinlilikli düşünmek. Eğitim aldınız mı bilmiyorum ama bir yerlerden başlamak için hep zaman ve fırsat vardır. Valla ben o kadar çok para kaybettim ki, her halde dedim kaderimde ben kaybedenlerdenim diye düşünmeye başladım ama halen vazgeçmedim, sonuçta tam istediğim miktarı kazanmadım ama yıkamıyor sistem artık çünkü o bile bir yere kadar ayakta kalmak zorunda. Sende öyle yaparsan kesinlikle kazanırsın, okyanusta balık gibiyim, köpek balığı gibi ol, Balina ol, özel ol, her zaman kendini özel bir konuma koy tabi boş değil, dolu dolu.
- 1 yıl
Geleceğe dair hiç hayal kurmadin mi
- 1 yıl
Geleceğe dair hiç hayal kurmadin mi bu yaşına kadar
Cevap sahibi1 yıl@regolit var hepsini yapıyorum. benim istediğim bu zaten. sadece sevdiğim şeyleri yapmak ve kendi başıma olmak. bu bir lüks. bundan bahsediyorum. eğer aileden zengin değilsen ya da piyango çıkmadıysa sadece hobilerine zaman ayırıp, kimseyle görüşmemek büyük bir lüks. ben özgür olmak istiyorum. öyle ki hissettiklerimi bile bir başkası değiştiremesin diye etrafımda bulunsun istemiyorum. ben kendimi tanımak istiyorum. ben kimin? gerçekte neleri severim? neler beni mutlu eder? insan olarak çevreye uyum sağlamaya, taklit etmeye ve toplumsal sınırlar içinde kalmaya mecburuz sosyal yaşamda. ben istemiyorum. çocukken hep kurallara uydum, okulda çok başarılıydım, öğretmenlerim tarafından çok sevilirdim. kendimi güvende hissederdim çünkü her şey kontrolüm başladı ama bir sistem var ve içindeyim. bu sistem bana eğitim veriyor belli ki sonunda bir yerim olacak diye düşünürdüm ve herhangi bir hayal kurmazdım sadece anı yaşardım. ailemin ilkokul mezunu olması da bunda büyük etken. evde idol alabileceğim kimse yoktu. otorite figürü babam ben 6 yaşındayken emekli oldu ve bir daha çalışmadı hep evdeydi. hırsları olmayan bir adamdı. haliyle çocuk aklımla onu örnek aldım. bir yere kadar da idare etti ama sonrası aslında birkaç travma ve tedavi edilmemiş yaralar. hayatta bana yol gösterecek kimse olmadı. öyle ki sınıf öğretmenimiz bile sadece iyi insan olmanın önemini anlatır dururdu. benim kaderim bu. iyi insan olmak, başkalarını dinlemek, yaslanacak omuz olmak ama derdi olduğunda asla dinlenilmemek. ben seviyorum kendimi ve tanımak istiyorum. bu yüzden de herkesten uzak duruyorum. yapabildiğim kadar da devam ettiricem.
- 1 yıl
Sizin derdiniz var ama anlatacak kimseniz yok gibi, belki psikolog anlayacak ama her zaman yanında olmayacak. Siz yaslanacak omuz arıyorsunuz, kendiniz güvenilir birisiniz öyle hissediyorum ama bende güvenip teslim olayım düşüncesi var. Bu da bir tercih ama bir yerden sonra insan sıkılıyor, bir nokta var artık yaptığın davranışın tekrarı oluyor. Umarım rutin kazanmadan güzel şeyler edinirsin.
Cevap sahibi1 yıl@regolit derdimi anlayacak kimse yok. günlerce anlatsam da anlamıyor kimse. ben de vazgeçtim. hiçbir zaman birine ihtiyaç duyan biri olmadım. yalnızken hayattan daha fazla keyif aldım. tek hayalim herkesten uzakta kedi, köpek belki başka hayvanlarla sessiz, sakin bir hayat yaşamak. bu kadar.
Gizli Üye(25-29)1 yılAsosyal biri, bazen hayatın bazı sosyal ve duygusal yönlerinden uzak kalabilir. Bu da bazı fırsatları kaçırmasına neden olabilir. İşte bu tür bir durumun etkileri:
1. Sosyal ilişkiler: İnsanlarla kurulan derin bağlar zaman içinde güçlü bir destek sistemi yaratabilir. Asosyal olmak, bu tür ilişkilerin gelişmesini engelleyebilir.
2. Yeni deneyimler: Sosyal ortamlarda yeni şeyler öğrenmek, farklı insanlarla tanışmak, farklı bakış açıları kazanmak kişisel gelişimi destekler. Asosyal bir hayat bazen bu fırsatları kaçırmak anlamına gelebilir.
3. Duygusal tatmin: Sosyal bağlar ve arkadaşlıklar insanın duygusal sağlığına katkı sağlar. Sosyal ilişkilerden mahrum kalmak, yalnızlık ve tatminsizlik hissine yol açabilir.
4. Kariyer fırsatları: İş dünyasında tanışmalar, iş ağı kurmak ve sosyal çevre genellikle yeni fırsatlar yaratır. Asosyal olmak, bazı iş ve kariyer fırsatlarını geçirmene yol açabilir.
5. Aşk ve romantizm: Sosyal ortamlarda insanlarla tanışmak, romantik ilişkiler kurmak daha kolay olabilir. Asosyal bir yaklaşım bazen bu tür duygusal bağlantıları geç keşfetmene neden olabilir.
Ancak şunu unutma ki, herkesin sosyal ihtiyaçları farklıdır. Asosyal olmanın kötü olduğu anlamına gelmez; bazı insanlar yalnız vakit geçirerek daha mutlu olabilirler. Önemli olan, ne kadar sosyal olursan ol, kendi içindeki mutluluğu ve huzuru bulabilmen. Geç kalmış hissettiğin şeyler de aslında seni tanımak ve kendine uygun bir yol bulmak için bir fırsat olabilir.10 Yorumla
1 yılAsosyal birinin hayatında deneyimleyebileceği bazı "geç kalma" durumları şunlar olabilir;Sosyal etkileşim azaldıkça, sohbet etme, empati kurma, çatışma çözme gibi becerilerin gelişimi akranlarına göre daha yavaş olabilir. Bu durum, ilerleyen yaşlarda sosyal ortamlara adapte olmayı zorlaştırabilir. Aşk, yakın arkadaşlıklar, grup aktiviteleri gibi yoğun duygusal deneyimler, sosyal etkileşim içinde olmanın doğal bir sonucudur. Asosyal kişiler bu tür deneyimleri daha geç yaşayabilir veya hiç yaşamayabilirler. Sosyal etkileşim, farklı insanların düşünce ve deneyimlerini öğrenme fırsatı sunar. Asosyal bireyler, bu çeşitlilikten mahrum kalarak daha sınırlı bir bakış açısına sahip olabilirler.
11 Yorumla
Soran1 yılDoğrusun bütün bunları yaşıyorum bazen burada soru soruyorum hemen kaç yaşındasın bunu mu sordun diye yuhalanıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılDerin bir okyanusun ortasında tek başınasındır, bir yardım eli istersin ama o el hiçbir zaman uzanmaz çünkü yalnızsındır. Bir işe gireyim kafam dağılsın istersin, bütün belalar gelir seni bulur. İlişki yapayım dersin, karşında ki sessizliğini fırsata çevirir aldatır. Ülke ülke gezeyim dersin, ailen sen yapamazsın daha kendi kendine yetemiyorsun der hevesini kursağında bırakır. Çevren olsa dahi içsel yalnızlık öyle bir zuhur etmiştir ki ruhuna kimse seni dinlemek, anlamak istemez. Yani kısacası, varken yok sayılanı yokken kim görsün.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen öyle, yaş geçtikçe de pişmanlıkları artar, keşke zamanında şunu şunu yapsaydım diye hayıflanır, ama asosyal olmayı insan kendi seçmiyor ki gerek ailesinden gerek çevresinden gördükleri şeyler insanı asosyal yapıp hayattan kopartıyor, her insan şanslı değil maalesef.
21 Yorumla- 1 yıl
Sen ne durumdasın?
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer halinden ve yalnızlığından memnunsa kaybedeceği bir şey yok, sırf yalnız kalmiyim diye yanlış insanlarla yanlış ilişkiler dostluklar kurup sonunda pişman olacağına yalnızlıkla barışmak en iyisi, varsa çok güvendiğin yakın olduğun birlikte gezip yiyip içecek dostun yeter, fazlası huzur kaçırır
10 YorumlaGeliştiremez kendini bir arkadaşım okadar dışarı çıkmıyor ki 2015 den kalma kıyafetlerini giymiş çıkmış insan eleştiriyor o haliyle birde cidden insan hıc mı hava almaya çıkmaz dört duvar arasından ne anlıyorlar anlamıyorum
23 Yorumla- 1 yıl
Ben de çok çekingenim ama gezmeyi çok seviyorum kişiden kişiye değişiyor demek
- 1 yıl
@eeecitahhh evet
- 1 yıl
Sen çekingen miydin çocukken
1 yılBuna geç kalma değil hayatı kaçırma, ıskalama denir. Bir daha aynı yaşlara gelmeyeceğiz yani yaşımızın gereği neyse onu yapmalıyız normal olan bu. Daha olgun durmak için hayatı ıskalamaya değmez.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBir çok şey kaçırmış gibi hisseder ve hayatında biri yoksa bunalır ama asosyal olmak onca insan arasında yanlız olmaktan iyidir bende asosyalim çok arkadaş pek anlam ifade etmiyor iki tane 50 kuruşta 10 tane 10 kurusta bir lira ediyor
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı.
1 yılBirçok güzel şeyden geri kalıyor gibi gözüküyor ama inan birçok pislikten de uzak kalmış oluyor
21 Yorumla- 1 yıl
Aynen
hiçbirşeye geç kalmaz. Bu zamanda en güzeli eve geçeceksin yorganı çekip bacakları uzatacaksın o kadar. Keşke farklı bir hayatım olsaydıda dediğimi yapsaydım
00 YorumlaSosyal olanda pek bir şey kazanmıyor 🤨
Bence asıl sorun günümüzün sosyal olmanın şekli ve adı değişti ve bu sosyallik gerçek sosyallik olamaz. Eğer öyleyse bende asosyalim 😇00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence hiç bir şeye geç kalmaz. Kendini sosyal diye tabir eden insanların kaç tanesi hayalindeki hayatı yaşıyor ki
10 YorumlaAsosyal oldugu icin kimseyi taniyamaz. Hayatına birini dahil edememenin mutsuzluğunu sonsuza kadar yaşar...
10 YorumlaHerşeye gec kalıyoruz yanlış yapıyoruz biliyoruz bence küçücük minicik bir adımla hersey daha iyi. Olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAsosyal bir kız olduğum için ne meslek sahibi olabildim ne de evlenebildim halbuki çok çok çok zekiyim ve güzel bir kalple ve ahlaka sahibim yani bu hikayede yanan ben oldum anlayacağın
03 Yorumla
Soran1 yılAynı hayatı ben yaşadım daha ağır bir şekilde sağlığımdan oldum eklersem
Cevap sahibi1 yılKalbe*
Cevap sahibi1 yılÜzüldüm senin için çünkü seni en çok ben anlıyorum bacım ama benimde belim büküldü senelerce ağrı çekiyorum üstelik psikolojim bozuldu yani bende pek iyi sayılmam önüme bakmaya çalışıyorum tabikide ama hayat s. beni resmen yani toparlamak gibi bir halim bile kalmadı
- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
1 yılHayatta asosyallik diye bir şey yok. İnsan istediği zaman kendi başına hayatını dilediği şekilde güzelleştirebilir.
00 Yorumla Bu arada herkes aşırı sosyal olmak zorunda değil. Kimi insan kendi iç dünyasında daha mutlu olur. Ancak bu durumdan rahatsızsan başka.
00 YorumlaNasipte olana ne geç kalırsın ne erken varırsın. Allah fıtratını her şeyini takdir etmiştir elbette. Allah’a güven.
10 YorumlaAsosyallik insanın kendine yapabileceği en büyük haksızlık dışarısı gereğinden bile fazla pislikle dolu zaten kendini yıpratmaya değmez
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılKendini tanımaya, neleri sevdiğini, neleri sevmediğini nasıl bir karaktere sahip olduğunu öğrenmeye geç kalır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAsosyal biri hayatın getirmiş olduğu tüm güzelliklere geç kalır.
Ve bu bir insanın kendisine yapacak olduğu büyük bir kötülüktür.00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYakalaman gereken bir hayat ihtiyaci hissediyorsan aklına gelecek herseye geç kalırsın
ama yok "böyle iyi, şuna gerek yok, bu olmasa ne olur, aman canım şu da eksik kalsın," diyorsan hiç birşeye geç kalmazsın.00 Yorumla
1 yılGeleceğe geç kalır olduğu yerde 8 çizer durur bir adım ilerleyemez
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılSürekli evde olacağı için her şeye geç kalır
00 Yorumla
1 yılOlmaması sorun değil de olacakmış gibi olması can sıkıcıdır hep.
00 Yorumla
1 yılHer şeye geç kalır hayatı izlememek mi? Yoksa hayatı yaşamamak mı?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 825 cevap paylaştı. Mutluluk kısmına katılıyorum, yaşasaydık iyiydi ama yaşayamadık.
10 YorumlaBende utangacim, çok kalabalık ortamlara girmem arkadaşım yok nerdeyse hiç sevgilim olmadi
00 YorumlaErken olup hata yapacağına geç olsun boş ver hatta hiç olmasada olur
00 YorumlaValla zaman hızlı akıyor herşeye geç kaliyoruz
Onun için korkmadan yasqmak lazim00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende senin gibiyim
Seni tanımak istiyorum.
duygusal temiz ruhlu birİ hayatımda olsun istiyorum
Bir şans verir misin bana05 Yorumla
Soran1 yılKüçüksün
Cevap sahibi1 yılYaşım 28 küçük değil
Yaş umrumda değil seni tanımak istiyorum
Bana bir şas ver
Cevap sahibi1 yılOlsun 6 ya da 7 yaş çok değil bu
Cevap sahibi1 yılİkimizde medeni insanlarız yaşı umursama
Cevap sahibi1 yılKararın nedir
Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Beşeri insan ilişkilerine bağşı olarak çevre ve arkadaş..
00 YorumlaAsosyal birisi hayattaki her şeye geç kalır. Birçok şeyden de mahrum kalır.
00 YorumlaHerşeye geç kalır. Dışarı çıkamaz konuşamaz otobüse binemez
00 YorumlaAsosyal hale getirenler utansın tükendim ben herşeyden
00 Yorumla
1 yılEn basitinden. Günlerini saatlerini sanal dünyada yaşayarak hayatını öldürür.
00 Yorumla
1 yılBizde isterdik sosyal çocuklar olmayı ama hayatla çok fazla seviştik oda üstümüzde kaldı 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılsadece aşka geç kalır oda zaten şu an acı demek
00 Yorumla
1 yılAsosyallik kötü bir şeymiş gibi bir izlenim aldım gönderiden. Asosyallik de sosyallik gibi bir kişinin hayatı yaşayış biçimi ve buna saygı duyulmalı. Sosyal olan birinin kaçırdığı şeyleri asosyal kişi yaşıyor aynı mantıkla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAsosyal olan da sosyal olan da günün sonunda hiç bir şeyi olmadan ölecek yani nasıl mutlu hissediyorsak öyle yaşamalıyız diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılAsosyal bi insan ARKADAŞLARIYLA dışarıda vakit geçirmeyi pek sevmez (kendimddn biliyorum) arkadaşlarımla dolaşmaktansa kendimle dolaşmayı severim ve buyüzden sosyal hayatta ve iş hayatında gec kalacaklarini dusunuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMutluluk getiren seyler neler ki? Ben mesela hic biseye mutlu olamiyorum
00 YorumlaAsosyal olmak, diğer insanlardan birçok konuda geride kalmana neden olur.
İnsanın her daim kendini geliştirmesi çok önemlidir.00 Yorumla
1 yılyeni yerler keşfedemez bence her şeyden önce. kendini de keşfedip bulamaz aynı şekilde. yani birnevi hep aynı yerde adım atar durur.
11 Yorumla- 1 yıl
Sen buldun mu kendini?
Hayata, yeni şeylere, akademik başarıya, topluma karışamamaya, ufak bir laf yiyince üzülmeye, dısarda eğlenememe
00 Yorumla
1 yılCinselliğe , insan ilişkilerine , NERDE nasil davranması gerektiğini öğrenmekte geç kalır evlenmeye geç kalır , muulugu geç elde eder
00 Yorumla
1 yılRabbine sığınır, elini dilini günahtan sakınır, namazını kılar, zikrini çekerse hem burada hem ahirette kazanır
02 Yorumla- 1 yıl
@hepmiyok öyle bir şey demedim ama hayat insanı çok oyalıyor.
1 yılBakış acina bagla cok fazla sosyal olan bir insanda cogu seye gec kalabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel yorumdu 👏🏻👏🏻
Özgüveni ve kadını olmayan erkektir. Böcek gibi yaşar.
00 YorumlaA sosyal biriyim mutluyum geç kaldığım tek şey insanları tanımak
00 Yorumla
1 yılkendi köşemdeyim insanlar iki yüzlü samimiyetsiz geliyor bana
00 YorumlaHiçbir şey için geç kalınmaz. Şayet vakti gelmeyen şeyde olmaz.
00 Yorumla
1 yılFotoğraf güzel olmuş, papatyalı pijama hariç her şeye geç kalabilir
00 YorumlaOyunlarda hiç birşeye geç kalmayız reflexlerimiz çok iyi
00 Yorumlasevgili yapmak için geç kalınır
10 Yorumla
1 yılEnerji ve hayat dolu insanları tanımaya
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ooo çok derin bir soru sordun ama
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılHer şeye geç kalır..
00 Yorumla - Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne