Anlamıyorum ayrıca burada yazmayı unutmuşum ama onu ilk gördüğüm gün gece rüyama girdi ve çocuğu tanımadığım halde onu açıklayan bir rüya gördüm. küçük yerde yaşadığım için mi bilmiyorum ama sürekli de olmaz ve çocuğu istemiyorum cidden istemiyorum ne yapacağım? Çocuğun beni takip etmediğinden eminim
Sizce ben mi abartıyorum acaba? Çocuğu istemiyorum yardım edin! Acil cevap yıldım artık?
Ya şöyle söyleyeyim her anını paylaşan gelecekteki hayallerini paylaşan bir insan ve çok karşıt düşünceliyiz benim beklediğim yaşam farklı onun ki ise daha farklı
Sinir oldum başka bir adam saçma sapan anlamadan yorum yapmış yok seviyorsun bilmem ne evlenirsin bunu deyince mutlu oldun mu demiş yemin ederim ki nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nasip diye bir şey var
Yani?
Ozaman ne düşünüyorsun ki
Nasip diye bir şey var fakat ayrı dünyaların insanı olarak nasıl olacak
Ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok
Bence etkisinde kaldın
Karşındaki kişiyi ne kadar tanıyorsun ki
Ayrı dünya olduğunu nerden biliyorsun
Eminim çünkü sosyal medyada aktif ve gördüğüm kadarıyla cidden ayrı dünyaların insanıyız ve neyin etkisinde kaldım anlamadım
Bak somut bişey var mı elin de
Nasıl somut yani
Ya şöyle söyleyeyim her anını paylaşan gelecekteki hayallerini paylaşan bir insan ve çok karşıt düşünceliyiz benim beklediğim yaşam farklı onun ki ise daha farklı
Ben okuyorum o ise okumayı saçma bulan ticareti savunan erkek modeli
Bunlara nasıl bu kadar vakıfsın peki
Diyorum ya her şeyini paylaşıyor diye
Bak açıklama da bir sürü sana göre rastlantı yazmışsın sence bu kadar tesadüf olabilir mi
Paylaşmak ayrı şöyle diyeyim bir kişi bir çok anını paylaşıyor mutlu pozu veriyor öyleler mi sence?
Asla tesadüf değil ama o da kasıtlı yapmıyor
Mutlu olarak paylaşmıyor yaşam tarzı ve beklentilerimiz farklı
Sen ne istiyorsun peki
Onsuz bir hayat ama istemekle olmuyor kurtulamıyorum nereye baksam orada
Rahatsız lığını dile getir ozaman?
Getiremem çünkü beni tanımıyor ve kasıtlı olmayan bir şey , çıkmaz sokak tek kaçış şehri değiştirmek ( şuanki yer memleketim)
Bak bir şeylerden hayatta kaçamazsın ıunıutma
Senin kafan çok karışık çok yanlışa meyillisin bence sağlıklı düşünmelisin
Seni dinlemek isterim ama elimde biraz işlerim var yazarım müsait olursan
Müsait olduğunda yazabilirsin abi
tamam. Umarım kısa sürer geç olursada yazarım sana ama senin yazacağım varsa yaz okur be. Cevaplarım
Buyrun
Sinir oldum başka bir adam saçma sapan anlamadan yorum yapmış yok seviyorsun bilmem ne evlenirsin bunu deyince mutlu oldun mu demiş yemin ederim ki nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Tam anlamadım ne dediğini
Abi sağol ya artık çabalamaktan vazgeçtim umursamamaya karar verdim gerekirse kaçarım
Ne sağolu çözmeden nereye gidiyorsun öyle olmaz kafandakileri bitirmeden gitme. m
Bak ban bence haksızlık ettin dimi cevap vermemekle
Abi cidden bak diğer canım adam çok sinirimi bozdu bu yüzden bir şey yazmak istemiyorum daha fazla özür dilerim
Önemi yok
Sen iyi ol lütfen sıkılırsan dinleri. m
İyi değilim ama çözümü yok biliyorum 😕
Neden noldu gene
Bişey olmadı ya
Peki nasıl dersen öyle olsun