Ben abarttığımı düşünmüyorum?

Eşim ve ailesiyle bi kaç hafta önde kavga ettik hamile olmama rağmen şiddet uyguladılar bende ambulans polis falan çağırdım şikayetçi oldum sonra karakola gittik tam şikayetçi olup kadın sığınmaya gidicektim eşim geldi yalvardı şu bu ayrı eve çıkartıcam falanlar simdi gerek yok diyor neymiş beni sevdiği için tutmak için söylemiş babası senin yüzünden karım ve kızımla huzurum kaçtı diyo sırf kendime aylar aylar sonra bi kıyafet aldım diye bişeye aşeriyorum gerek yok alma diyorlar resmen dün doğum günümdü 2 sene kimseyle görüşmüyorum arkadaş bırakmadıkları için bende eşimin arkadaşının yengesi dün gel süpriz falan diyince çok mutlu oldum kimse kutlamamıştı çünkü 2 saatline gittim sadece 50 kere aradılar beni milletin içinde sinirden ağlattılar eşim şimdi gelmiş askerlimi bekliceksin bu evde diyor ama ben asla beklemek istemiyorum ya beni ayrı eve çıkartırsın ya da ayrılırız dedim sürekli annesi inşallah ölürsün yok 2. Karısı olsa böyle olmaz falan inşallah çocuklarından bul diye beddular benmi abartıyorum sadece
Ben abarttığımı düşünmüyorum?