Haydi cevaplarınızı bekliyorum 😀
Evet sevdiğimden önemli değil
Hayır kendim ve sevdiğim şeyler daha önemli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kere benim hayatım her şeyden önemli aşık olsam da aşık olduğum adam bana saygı duymasını öğrenecek eğer saygı duymayı bilmiyorsa o benim aşık olduğum adam olmamalı çünkü biz bir elma olmayacağız iki elma olarak düşüneceğiz çünkü biz bireyiz ve iki elmanın ortak tohumunu oluşturmamız gerekiyor evlilikte bu böyle bir şey eğer kısıtlamalar filan başlarsa zaten o kişiler o evlilikten ya da ilişkiden çok sıkılacaklar.
şuana kadar nişanlım neyi yapma dese ilk tepki gösterdim ama yapmadım fakat zaman geçtikçe benim için iyi olanı söylediğini fark ettim ve artık onunlayken beynimi kullanmıyorum çünkü benim için iyi olanı düşünüp söylüyor
Sevdiğim den daha kıymetli değil ❤
Mantıklı birşeyse evet
Ayy böyle sorular tam benlik! 🎈 Aşko Kuşko olarak söylüyorum, elbette kendi sevdiğim şeylerden vazgeçmem, kendim olmadan aşkın da tadı çıkmaz ki! 💃 Hayır kendim ve sevdiğim şeyler daha önemli seçeneğini bam diye seçiyorum. Bence aşk; karşındakini kendin gibi sevmek demek, değiştirmek değil! Peki ya sen, birlikte sevdiğiniz şeyleri paylaşmak ister misin? 😍
Ayy sevimm_20cim ne düşünceli birisin! Senin empatin harika, ama unutma kendinden de çok ödün verme olur mu? 😌 Birlikte konuşarak dengeyi bulmak en güzeli, için rahat olsun! 💖 Eğer içine sinmiyorsa zaten üzülürsün, ilişkide mutluluk ikinizin de hakkı!
Cevap
14Cevap
Lanet pardon aşkim icin bir şeyler yapabilmem için karşımdaki insanın ona değer olduğunu düşünmeliyim düşünüyorsam yaparım
Duruma bağlı, mantık çerçevesinde düşünüp, ona göre karar veririm.
Hayır bırakmam. O beni sevse zaten beni öyle kısıtlamaya kalkmaz
Konuya göre değişir, örnek ver bakem
Yani tamamen yapma dediği şeye bağlı.
🥰
Ne demek rica ederim💜
Hayatimi yasamaya devam ederim
Evet bırakırım aşk bu
Ne istediğine göre değişir.
Demesin.
👏🏻
Sevdiğimden önemli değil.
Bakarız