Nasil degerimi anlar?

ya gercekten yardimci olursaniz sevinirim ben bu cocukla kuaforde tanistim bu cocuk kuaforde calisiyo ilk gördüğüm anda zaten hoslanmaya baslamistim ve hani benim daha once bi tane sevgilim falan oldu hic floetu olan bi insan da değilim kimseye yazmam da etmem ama ben bu çocuğun Instagram hesabini buldum gittim yazdim ve biz daha ilk gunden sevgili olduk ya ama cocuk başta cok ilgisizdi ama bulusunca ikimizde cok egleniyorduk yine de sanalda konusamiyoduk hiç saatler sonra yaziyor konusmuyor etmiyor ve sonra biz kavga ettik ve daha iki hafta olmusken ayrildik ustunden bi hafta gecti ben yazmadim o da yazmadi konuşmadık ama ben sonra bunu aradim ve saat gece dorde kadar sesli konustuk bi anda cok ilgili olmaya basladi surekli yaziyodu konusuyodu asiri mutlu olmustum ve bulusunca da nedense hep opusme elleşme derdindeydi zaten böyle sapik bi insan olduğunu fark ettim arkadaslarim da yavsagin teki diyorlardi esc hesaplarini takip ediyo hesabi kiz dolu görseniz ya ve aramiz o bulusmadan sonra da iyi olmaya devam etti ama sonra ne olduysa oldu aramiz o kadar bozuldu ki asla karsilik vermemeye basladi konusmuyo bile adam akilli beraber bulusucaktik gitti arkadaslariyla icmeye ve haber bile vermedi hani o kadar cildiriyorum ki o kadar igrenc bi karakteri var herkes diyo sen buna nasi baktin tipi yok cocugu gorseniz sizde öyle dersiniz ama ben cok seviyorum ve surekli dengesiz olmasi ne yaptığının belli olmamasi benimle ilgilenmemesi moralimi cok bozuyo ilgilendiği zaman dünyanın en mutlu insani oluyorum nasi benim değerimi anlar ne yapabilirim ya gerçekten burama kadar geldi yani
Nasil degerimi anlar?