eskiden bana gerçekten çok aşık olan çok seven biri vardı ve bazı sebeplerden dolayı o zaman olmamıstı. Onunla konusmayı o zamanları çok özlüyorum. o 9 ben 11 yaşındaydım çevremden onu kaybetmekten korktuğum ve arkadaşım onu sevdiği için o zamanlar sevgimi gizledim.17 li yaşlarımda bu konuyu kendisine açtığımda çocukluk işte demişti. O zamanlarda hissettiklerim ve hissettiklerinden çok eminken onun böyle söylemesi üzmüştü.
Beni hayatım boyunca öyle seven hiç kimse olmamıştı ve hatta annesi bile. Çünkü beni çok severlerdi. İkisinide çok özlüyorum. Annesi yıllar önce kanserden vefat etti geçen hiç aklımdan çıkmıyorlar. Annesinin mezarlığına gidip dua etmeyi düşünüyorum ama oğluyla karşılaşmaktan korkuyorum, evlenmiş…Yaşım 30 ben bugün annesinin mezarlığına uğramak isterken o beni hayatına dahil etmedi hayat çok acımasız değil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazen sevgi tek taraflı oluyor, istediğin gibi gelişmiyor, belkide sizden hiç hareket bulamadı kim bilir. Ama ziyaret etmen güzel fikir.
Karşılaş içinde hala gerçekten seni sevme arzusu var ise belki her şey yeniden başlar.
Hayatta olmaz diye bir şey yok.
Evlenmiş jçocuğu olmuş
Olsun sen çocuğunu ne yapacaksın. Belkide mutsuz adam.
Değil fake hesaptan ekledim eşiyle olan fotoğrafını koydu
Tam olarak mutlu olmasa da zorunda oluyor bazen insan.
Bende evliyim ama mutsuzum, fotoğraf koyabilirim fakat içimden farklı duygular geçmiyor değil.
Onun gibi
Bir insan mutlu olmadığı biriyle neden evlenmek zorunda kalıp çocuk yapsın? Zaten ergenlik çağında kendi sevgisini küçümseyen biri bana şu an ne hissedebilir ki?
Ama hep merak etmişimdir. Çocukken onunla devam etseydim şu an nolurduk kimbilir. Belki de her şey güzel olurdu ama onunda benim istediğim kadar istemesi lazımdı. O zamanlar dışardan hep o isteyen taraf göründü maalesef o çocukluk duygularını küçümsedi.
Hiç aklımdan çıkaramıyorum son bir senedir aklımda hiç yokken aniden aklıma girdi annesiyle kendisini ve ağlama tuttu beni. Acaba aynı anda mı düşündük diye düşündüm bir an ama çok önceden fake hesaptan ben olduğumu söylediğimde ben eşiğim diyen bir mesaj gelmişti. Eşi olsaydı bence daha sert tepki verirdi. Yine bu son yazdığım fake hesapta doğum gününde doğum günü yazgısı yazdım profiline hemen eşiyle olan fotoğrafını koydu.
Belki eşi de olabilir ama gizli değil açıkca söylemelisin. Bu duygular ile ne kadar yaşayacaksın.
Düşünsene evlendin ve bir gece rüyana o girdi kendini nasıl affedeceksin.
Ne kadar evli olsada mutluluk önemli, Benim bile içimde vardı ve senin gibi söyleyemediğim.
Yakın zamanda konuşma fırsatı buldum keşke benle evlenseydin dedim.
Sen bana bişey demedinki bende senden beklerdim demez mi.
Seviyorsan ne olursa olsun gizlice değil sevgini belli et. Bu dünyaya tekrar gelemeyeceğiz, bunu da unutma.
Ben ona lisede zaten sormuştum bak büyüdük artık bi engel yok dediğim de çocukluk işte demişti. Gerçekten beni isteseydi hayatındaki kadın ben olurdum o değil.
Ben sevgimin arkasında oldum o ise kendi duygularını küçümsedi. Doğum gününü hatırladığımı belli eden bir profilden yazdığımda hemen eşiyle olan fotoğrafını koydu özleseydi başka hesaptan yazardı
Artık o evli en ufak bir şey hissetseydi benimde ona önceden açıldığımda duygularının arkasında olsaydı mücadele ederdi. Bu olaydan 4-5 sene sonrada evlenmiş zaten.
10 yaşındayken bana bir kolye vermişti ailemden korktuğun için almamıştım. Çok pişmanım keşke o kolyeyi alsaydım. Ondan bana tek hatıra olurdu. Acaba onunla devam etseydik nasıl olurdu benim gibi mücadeleci olur muydu yoksa canımı mı acıtırdı. Belki cok daha farklı olurdu belki annesi de hayatta olurdu kim bilir.
Ben onun adını soyadını doğum gününü dedesinin annesinin babasının bile adını aklımda tutarken o beni unuttu gitti
Sadece bu kadar verdiğimi herşeyin içimde kaldığını bilmesini istiyorum. Ondan bir beklentim yok.
Sadece bu kadar değer verdiğimi herşeyin içimde kaldığını bilmesini istiyorum. Ondan bir beklentim yok.
Sende haklısın bu konudaki serdenişin, ama insan yinede içinden keşke gelse diyor. Galiba seni fazla ciddiye almamış.
Çocukluktan bu yana sevmek gerçekten büyük acı. Belkide çok mutlu olur ve güzel çocuklarınız olurdu. Belkide senin gibi aşkına sonuna kadar devam ederdi. Canını acıtmazdı buna inanıyorum. Bu kadar seven bir kadın acıyı haketmez.
Göz göze gelme imkanın yokmu hiç, yad bir dokunuş imkanı, kendinden ufacık bir hediye verme imkanın olsa biraz daha rahatlarsın. Senden bir parça olması onda seni çok çok rahatlatacaktır.
Ona bir şekilde bu izlenimlerini kalbinin içini anlatsan da oda bilse, en azından seni gördükçe kalbinde bir cızırtı geçse ne güzel olurdu.
Annesi için mezarlığa git ve dua et, en azından karşılaşsan bile ben anneni çok seviyordum aklımdan çıkmıyor dersin. Orada karşılaşsan bile anlık sarıl ve bırak buda senin için çok iyi olacak ve rahatlamana yardımcı olacaktır.
ev adresini de numarasını da buldum hatta numarası da hala aynı ama rahatsız edemem
Whatsaptan durumunu vs. izlersin. belki seni görünce mutlu olacak bilemezsin.
Gizli den çıksam mı acaba?
Benim numaram onda yokki
Ben numaramı değiştirmiştim iki kere
Fotoğrafı görünüyordu hem wp da hem de telegramda wp da kızına camının önünde sarıldıgı elinde oyuncağı olduğu bi fotoğrafı vardı artık görünmüyor. Keşke ona çocukken böyle sarılmış olsaydım o fotoğrafı görünce bana sarılmış gibi hissettim. Birlikte devam etseydik eminim her şey çok güzel olacaktı
Mutlaka güzel olurdu kendini güvenli bir limana atmış gibi her şeyinle onun olmak farklı bir duygu.
Güven sevgi ve aşk birde minnacık çocuk.
Numaranı değiştir onun bilmesine gerek yok onu yinede takip edersin whatssapta
Fotoğrafı herkese açık değil takip edemem ki ona yazarak daha fazla rahatsız etmekte istemedim açıkçası bunun hukuki bir boyutu var bazen bırak hersey anılarda kalsın diyorum ama bu sefer onu unutamıyorum fakat kötü bir söz etse kalbimi kırsa da unutsamda diyorum herşeyi
Hukuki herhangi bir şeyi yok, Kişiler eklediğinde zaten durumlarını görebiliyorsun.
Unutsan mazide kalsın dersin ama , kalbinde devamlı o anları görüyorsundur.
Evet sana hakaret etse bişeyler dese biraz olsun rahatlarsın ve unutmaya çalışırsın.
Hayır durumlarını görebilmem için onun listesinde ekli olmam gerekiyor. Ben ona yazsam rahatsız olsa şikayet etme hakkı var.
Ben karşı tarafın listesinde olmadan görebiliyorum. kişiyi rehbere ekliyorum o kadar.
Hayır bu mümkün değil mutlaka o kişi seni eklemiştir.
Yok denedim adam numaramı ekle diyor bana yazarsın diye ekliyorum resmini görebiliyorum
Fotoğrafı herkese açıktır. Durumunu göremezsin.
O doğrudur Fotoğrafı görüyorum.
Hayat her istediğini vermiyor insana
Artık vazgeçilmez olduklarını kabullenmemiz lazim