Anlayışsız mıyım?

Sevgilimle sanal ortamdan tanıştık, 6 aylık süreçte toplamda 4-5 kere buluştuk. Yaşadığım şehre gelecek pazartesi günü. Bir arkadaşı daha gelecek o gün ve onun evinde kalacaklar ama farklı otobüslerle geliyor ama aynı saatte gelecekler. Arkadaşı dediğim de 10 yıllık arkadaşı, normalde aynı şehirde yaşıyorlar ama şu an farklı şehirdeler. İndiğinde otogardan ben almak istediğimi söylediğimde hayır onunla 1-2 saat buluscam, makyaj yapcam vesaire diyor. Zaten sınırlı zamanımız varken hem de arkadaşı aynı şehirde yaşadığı biriyken, dedim ki ne gerek var buna? Ben gelip alıcam seni. Hayır diyor. Geldiği arkadaşı da sevgilisi ile geliyor istanbula. Diyorum, şimdi kız, sevgilisiyle istanbula gelicek iniceksiniz sana makyaj yapacak ve buluscak mıyız bu mu plan? evet diyor. iyi takılın ben gelmicem o gün falan gibi bir şey çıktı ağzımdan. Anlayışsız olduğumu söylüyor. Bencilmişim. Arkadaşı da anlayışsız olduğumu söylemiş. Sorum şu: 1.5-2 ayda bir görüşebiliyorken, seni otogardan ben almak istiyorum demem anlayışsızlık mı? 2 saat ver bana nolucak diyor lakin o 2 saat günün %20 si demek. Bu arada arkadaşı sevgilisiyle aynı ilde yaşıyor ve buluşuyorlar falan. O arkadaşının bana anlayışsız demeye hakkı var mı?
Anlayışsız mıyım?