Arkadaşlar ben 3 sene önce boşandım normal bir iletişimimiz var bizim çocuklar için. 2 güne bir arıyor ve konuşuyorlar. Çocuklar küçük olduğu için özleselerde babalarını konuşur iken iletişimleri pek olmuyor sürekli ben ittirmem gerek konuşsunlar diye. Öyle kötü ayrılmadık ama gerekli idi. Kendisi de evlendi zaten. Bende bu gün normal konuşurlar iken konuşmaya dahil oldum illaki çocuk 3 yaşında... bana bunu yazmış
Yanlış anlama beni ama yanımda erkek var diyorum hala hiç oralı olmuyorsun kahkaha atıyorsun aynısını Ayşe’nin yanında yapıyorsun lafa dahil oluyorsun bu yanlış oda çocukları ile konuşuyor onun kocasının çıtı bile çıkmıyor onun senini duymak babada rahatsızlık verir hoşuma gitmez şahşen bu gibi şeylere mahal vermeyelim lütfen ok
Analiz eder misiniz ben bir şey analamadım bundan. Neden der iseniz benim ilgimle çocukları ile ilgileniyor. Açıkcası kendisinden rahatsız oluyorum bu gibi canım hareketlerden dolayı çocukları alıp almanyaya geri dönemk istiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cümleyi gerçekten iyi incelemek gerek. Bu nasıl bir yazı ne demek istediğini anlatamamış ki
Bana da öyle geldi birde beni ilgilendirmez ama dikkatimi çeken şey eşinin eski eşinden bahs ederken kocası demiş... yani şöyle diyim tekrar dönemek istemişti boşandıktan sonra ben ama kesinlikle kabul etmedim. Git evlen beni unut demiştim. Ardından 6 ay sonra evlendi. Inat uğruna evlendi ise ben kadına üzülürüm...
Hmm şimdi anladım. Yani o evlendiği kişi de daha önce bosanmış ve senin onun yanında telefonda duyulacak kadar çok ses çıkart istemiyor. Onun kocasının saygı gösterdigi (!) Gibi senin de saygı göstermeni istiyor. Doğru mu anladım
Galiba inşallah yani
Ama ben cidden birşye yapmıyorum çocuk 3 yaşında dur durağı yok yani.
Muhtemelen Ayşeden bir tepki gelmiş yoksa tek başına yazacağı cümle değil. İkincisi evet 3 yaşındaki çocuğa nasıl dur diyeceksin ki koca insanmış gibi olmaz ki. Çok saçma
Benim yerimde ne yapardınız. En mantıklısı alıp gitmek değil mi?
O da babası sonuçta alıp gitmek çözüm değil ki. E muhatap olmak da istemezsen konuşma gitsin sesini duymasın önemli değil. Biraz daha kalabilirsin bence. Bunun altında başka bir neden de olabilir
Yok işte ortaya pislik çıkacakmış gibi hissediyorum. Olmadam çekip gitmek en mantıklısı gibi. Çünkü kadın kıskançlığı çocukları etkiler sonuçta. Bilmiyorum ya
Sana hiçbir şey olmaz ondan korkma. Kadın kıslançlığı varsa erkek kıskançlığı da var. Yani o senin tarafınla görüştürmemeye çalışıyorsa eski eşin de aynı şekilde cevap verecektir bunun senle alakalı bir yanı yok. Ha yine de sen bilirsin ama kalman en mantıklısı
Inşallah. Teşekkürler içim rahatladı biraz
Rica ederim ne demek. Gitmek her zaman için 2. Seçenek
Bide açıkcası inada evlendi diye tedirgin oluyorum. Kıskanmakta bayan haklı ozaman. Neden der isen yukarıda yazdım sebebini. Eski eşinden kocası diye bahs edince yazık olmuş kadına dedim yani
Bu beni neden ilgilendiriyor der isen, benzer olayları ben anne babamdan küçük iken yaşadım. Inat uğruna babamın hayatına 10 sene boyunca başka bayan girdi sonra tekrar döndü. Ben kesin ama sevmiyorum yani. Çocukluğumu hatırlıyorum
Çok vahim. Özellikle böyle bir duyguyu yaşaman ve bunu anlayabilmen iyi ama vahim. Kocası derken kestirmeden gitmiş yani bir anlamı olmayabilir merak etme. Eğer inada bindirmişse de bu onun ve o kadının kendi problemi. Kadın da biraz gözü açık olsaymış. Ne olursa olsun bir amaç varsa bir şekilde insan onu belli ediyor kesinlikle. Bunu o görememişse bunun senlik bir durumu yok sen hayatını sürdürmeye devam et
Okadar mantıklı konuşuyosun ki ne güzel. Teşekkürler
Rica ederim. Olay senden çıkmış yani bosanmışsın ve yeni bir hayat kurmussunuz. Onun hayatı seni alakadar etmez fakat kadınlık mıdır eski eşlik mıdır bunu sana düşündüren? Ama düşüncen gayet safiyane. Seni tebrik etmek gerek
Kadınlık. Mevzu çok derin. Kadın kadının düşmanı oluğu toplumda düşman erkek çocukları yetişirse. Kızlarımıza yine yazık oluyor. Iki kızım var vebalden korkan birisiyim...
Eğer şu durumda sana düşmanlık beslenirse emin ol bu onların küçüklüğü. Senin belki de görevin kızlarına iyi bir gelecek kurman. Sen o münasebetin dışındasın. Ama bana o taraf karışacakmış gibi geliyor
Narsist bir insan... kendi sorunlarını diline başkalarını katarak anlatır. Veya aracı başkalarını koyar. Veya kişiyi kişiye kışkırtır.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Sadece bana dermisin karışma ihtimalini nereden anladın?
Bu şekilde duyguları karışık olan bir insanın bir yerde duygularının çakışacağından anladım. Mesela sana olan bu sözleri sorunun üzerine söylenmiş bir söz değil çünkü anlattığın olay sorun değil. Bu ne demek biliyor musun sana bu hayatında düzenli olduğunu göstemek istiyor ama toptan yanlış. Bu yüzden gör bak tartışmalar patlak verecek.
E bundan banane. Yani beni niye ilgilendirsin ki onun hayatı?
Veya beni neden ilgilendirdiğini düşünsün ki? Kanıtlanmaya çalışılam bir şey ne kadar doğru olabilir ki?
Bir şeyler kanıtlama çabası içine girmek bunu gerektirir. Yani sana bir şey gösterme cabası. Seni le evli olduğu dönem içerisinde kendini bir konuda yetersiz hissediyorsa o içinde kalmıştır bundandır bu çabası
Çok şey ama bu beni ilgilendirmez. Zamanında inatlaşıp düzeltilmeyen şeylerin affını geçmiş olan şeyin inadını sürtmek aptallıktır. Neyse tecrübelerin benim yorumlarım ile örtüşüyor. Teşekkürler her şey için
Zor işler cidden
Buna benzer bi durum bende yaşıyorum çünkü
Anlatır mısınız biraz
Burdan mı
Olur
Burdan gereksiz yorumlar geliyo ama ya