Şimdi online oyundan biriyle tanıştık ama normal arkadaş gibi yani sonra sohbetimiz sardı fwlan baya iletişimi koparmadik vs derken 1 senedir konuşuyoruz ama o bir sene icinde alttan alttan evlenmeyi dusunmuyomusun vs gibisinden laf ariyodu agzimdan ben kariyer planim var şu donem kps ye hazirlaniyorum bu sene bitene kadar kafami boyle seylerle mesgul edemem daha sonra anlasabildigim biri olursa nasip gibisinden cevap verdim hep. geçen konuşurken aniden bana sen benimle evlenecekmisin yoksa oyaliyomusun tarzında bisey söyledi ama tam bu sekilde değildi sozleri tam hatırlıyorum bu gibi bi anlam çıkıyordu sadece. Ve flört veya sevgili değiliz tabikide o bunlari derken. İşte yakın bi zamanda da yurt disina çıkmadan evvel yaşadığın yere gelicem felan demisti bana, ben gel felan demeden hic. Bir ay flen sonra Bende sordum yanıma ne zaman geliyorsun die işte gelemeyebilirim ayarlamaya calisicam tarzında konuştu bende açtım ağzımı buna bana evlilikten bahsediyorsun biz daha yuzyuze gelmedik farkında farkindamisjn vs die. Tamam ayarlamaya calisicam falan dedi bende yok gelme ben istedim diemi geleceksin dedim gelme dedim. Ama sonrasında normal sıcaklıkla konuştu bana soğuk konuşmadı bayram feln girdi araya uzun zamandır ailesini gormuyo die felan ses etmedim ama iki haftadır felan sadece hikaye atarsam onlara emoji atiyo öyle yazıp aradığı yok iki haftadır bende üstüne düşmedim işlerim var benimde ama anlamıyorum daha az önce ben bisey yazmıştım çok sıcak konusuyo konuşmaları ama iki haftadır arayıp sormuyo. Beni istemiyorsa konuşurken de mesafeli olur diye düşünüyorum eğer istiyorsa da insan yoğun olabilir evet ama akşam da mı yazmaz iki kelime anlamıyorum. Siz ne diyorsunuz bu anlattıklarından ne çıkardınız benim aklım durdu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anlamlandıracak bir konu yok sal gitsin. Çocuk ne istediğini bilmiyor bir kere...
Haklısın bende üstüne dusmuyorum veya hiçte düşmedim ama şunu anlamak zor hani ben hiçbir zaman flört gibi vs davranmadım arkadaş gibi davrandım ama o hep ağız aradı hani tutup saygısız da olmadı hiç bi zaman cansel muhabbet fwlan cabasi veya iması da olmadı asla yani böyle olduktan sonra benim gibi arkadaş modundan hiç cikmayabilirdi derdi neydiyse.. babası kanser olmuş çok kötüyüm konuşalım die yazmış aradım bi öyle o kadar
İlle de mantıklı bir sebep olmasına gerek yok, belki canı sıkılmıştır, belki sende aradığını bulamamıştır. Belki sana ima etmediği konuları da konuşabileceği birisini arıyordur veya bulmuştur. Bir çok neden var. Dediğin kadarıyla efendi bir çocukmuş, fakat açık sözlü değilmiş yeterince. Babası adına da acil şifalar diliyorum şu an yaşadığı durum psikolojik olarak zor, bu yüzden yargılamamak da lazım fakat bu bizim derdimiz değil , acı ama öyle.
Ama ben hikaye felan atınca ufak bi konuşmamız oluyo mesela hiç soğuk değil eskisi gibi davranıyor hatta özür diledi ben babası için aradığımda misafir var özür dilerim geleceklerini bilmiyorum flan dedi konuşamayacağı için
Böyle şeylerde sebep aramam ama bu olayda aramayın sebebi başkası varsa bile varsayalım ki olsun bana karşı eski sıcaklığını mesafe koyar benide uzaklaştırır kendinden die düşünüyorum sadece ama dediğin gibi ne istediğini bilmiyo bencede çünkü çok zıt davraniyo zaten bende arkadaş olarak seviyorum onu öbür türlü bi onayim olmadi hicbir zaman veya sevgili olmadım hic
Belli ki çocuğun arkadaşlığı hoşuna gitmiş, lakin çocuk sana karşı boş değil. Karşılığını alamayacağı bir hikayenin içinde muhtemelen kendini sorgulayıp duruyor şuanda garibim. Benim de başımdan geçti zamanında benzer hikayeler, lakin edindiğim tecrübeler insan ilişkilerimde beni netleştirdi. Çocuk daha toy demek ki bu mevzulara.
29 30 yaşlarında ve cin gibide birisi yani sosyal hatta en azından ikili ilişkilerde de çok gamsız biri olduğunu düşünüyorum kendi canını pek biseye sıkmak istemez çok tatlı canı vardır. Pekcok kız peşinden koştu birebir biliyorum ama istemedi bisekilde saf toy felan degil anlayacağın tenezulsuz biri diyebilirim daha cok
İçimizdeki Şeytan'daki Ömer'i anlattın sanki :))
Ömer şu macideyi sevendi demi
Evet, onun sergilediğind de sevgi denirse tabi :)
Hm ben yarısına kadar okudum o kitabı ilerilerini pek bilmiyorum 😅
Tanımadığın birine bu kadar bağlanmak niye
Ben bqglanmadim ki o kendi peşine düştü bi sene boyunca aradı etti hergun cansel konuşmadı o yüzden kötüye yapamıyorum bu üstüme dusmesjni
Bağlanmamış olsan veya sevgilin olarak görmesen şu an seni arayıp aramamasını dert etmezsin madem aramıyor bende engellerim deyip yoluna bakarsın. Belliki anlam yüklemişsin vede ne yapacağı belli olmayan daha tanımadığı birine benimle evlenecek misin tarzı konuşan birine. Tahmin etmesi zor değil senden başka konuştuğu çok kişi vardır.
Tamamını okuyana çeyrek takacam
Ahahaha1
Ayrıl bi halt olmaz
Sevgoli olmadim ben hicbi zaman. Nie böyle yapiyo peki sence
Senin ona yanaşmadığını görünce sıkılmış olabilir veya artık başka kızlarlada konuşuyor olabilir
Seni üzmek istemem ama kendini kaptırma yoksa üzülürsün en doğrusu artık onunla konuşmaman
Zaten üstüne düşüp yazmadım bende nie böyle falan die babası kanser olmuş çok kötüyüm konuşalım yazdı aradım öyle bi konustuk