Anlamlandiramiyorm?

Şimdi online oyundan biriyle tanıştık ama normal arkadaş gibi yani sonra sohbetimiz sardı fwlan baya iletişimi koparmadik vs derken 1 senedir konuşuyoruz ama o bir sene icinde alttan alttan evlenmeyi dusunmuyomusun vs gibisinden laf ariyodu agzimdan ben kariyer planim var şu donem kps ye hazirlaniyorum bu sene bitene kadar kafami boyle seylerle mesgul edemem daha sonra anlasabildigim biri olursa nasip gibisinden cevap verdim hep. geçen konuşurken aniden bana sen benimle evlenecekmisin yoksa oyaliyomusun tarzında bisey söyledi ama tam bu sekilde değildi sozleri tam hatırlıyorum bu gibi bi anlam çıkıyordu sadece. Ve flört veya sevgili değiliz tabikide o bunlari derken. İşte yakın bi zamanda da yurt disina çıkmadan evvel yaşadığın yere gelicem felan demisti bana, ben gel felan demeden hic. Bir ay flen sonra Bende sordum yanıma ne zaman geliyorsun die işte gelemeyebilirim ayarlamaya calisicam tarzında konuştu bende açtım ağzımı buna bana evlilikten bahsediyorsun biz daha yuzyuze gelmedik farkında farkindamisjn vs die. Tamam ayarlamaya calisicam falan dedi bende yok gelme ben istedim diemi geleceksin dedim gelme dedim. Ama sonrasında normal sıcaklıkla konuştu bana soğuk konuşmadı bayram feln girdi araya uzun zamandır ailesini gormuyo die felan ses etmedim ama iki haftadır felan sadece hikaye atarsam onlara emoji atiyo öyle yazıp aradığı yok iki haftadır bende üstüne düşmedim işlerim var benimde ama anlamıyorum daha az önce ben bisey yazmıştım çok sıcak konusuyo konuşmaları ama iki haftadır arayıp sormuyo. Beni istemiyorsa konuşurken de mesafeli olur diye düşünüyorum eğer istiyorsa da insan yoğun olabilir evet ama akşam da mı yazmaz iki kelime anlamıyorum. Siz ne diyorsunuz bu anlattıklarından ne çıkardınız benim aklım durdu

Anlamlandiramiyorm?