Güncellemeler
+1 yıl
Çok seviyordum onu tam boşandık zaten engelliyim dedim baktım engeli açmış
Güncellemeler
+1 yıl
Tabiki kaldırabilir ne diyim ki emeklerime yazık oldu
3 ay evliydik beni polis adliye rezil etti. Boşanma davası açtı. Ben elimi bile kaldırmadım. İnsgramda engelliydim 9 ay boyunca 10 gün önce boşandık engeli kaldırdı. Umrumda değil ama ne olduda bir kadın engeli kaldırır. Birde inanın ben bu kadına emekten merhametten başka bişey vermedim. Ayrıca tabiki engeli kaldırması bana ilgisi olduğunu göztermez. Ama cevremdekiler 10 gün oldu boşandın engeli kaldırıyor cünkü seni umursuyor dediler Ne alaka kadın kendisi boşandı benden..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu dönemde evlenmeyeceksin işte ama olayın perde arkasını anlatayım Evlilik boyunca sünepe erkek modeli olmuşsun Light erkek selami modeli yani Gerçi evlenmeden öncede bu olabilir. O kadın alfa tipde erkekleri nikah masasına Oturtamazsa böyle efendi erkek modeliyle evlenmeye kalkar işte Ama kadın o erkeği sevemez yanin senin gibi merhamet ve sevgiden başka birşeyi olmayan erkek modelini Neden boşandı. Çünkü komşunun çimenleri daha yeşil meselesi Aklı başka erkeklerde Alfa erkeklerde serseri tipler Yanında sevmeyeceği arzu duymayacağı adam modeli var. Tabi çabuk bıktı haliyle Fakat şu an olansa Baktı ki dışarda umduğunu bulamadı. Engeli kaldırdı nerde benim enayi erkeğim hadi diye Alfa erkek ol sünepeliği bırak o kadını bir daha asla ama asla kabul etme Yoksa tüm sureci başından yaşarsın
Kardeş tamda öyle değil ama öyle. Spora başladım kas yapıyorum saç ektirdim diğer halime %50 değişim var.
Değişim varsa o yüzden kapıyı açık bırakmaya karar vermiş olabilir o zaman
Kardeş 10 gün oldu daha ama takmıyorum demek içinde acmış olabilirmi
Kadınlar oyle yapmaz erkekler takmıyorum diye açık bırakır
Siz kesinlikle beni umursadığı için mi açtığını düşünüyorsunuz.
yani 8 ay engelliydim ayrılalı 10 gün oldu engelli açtı insgramda hesabı gizli tabi beni umursadığı için diyorsunuz
Tam olarak umursama değil yine peşinde koş ona yatırım yap diye seni kullanmak için salla gitsin
Hesabıma bakıyormudur sizce
Evet stalk yapmadan duramazlar. Kadın erkeğin hayatını varsa özellikde başka kadına olan yatırımını şiddetli şekilde kıskanır Hayatı harika yaşar veya başka bi kadın bulursan kudurur aramadan duramaz mesaj atmadan duramaz. Tam tersi erkek peşinden koşar yalvarır bitap düşer sadece egosu şişer Ezik olarak gorur sevmemek uzere terk eder. Erkek her konuda güçlü olan taraf olmak zorundadır
Ne durumdasın merak etmiştir veya boşandım rahatladım detip sana göatermek iatiyor rahatşığını. Her anlaö çıkabilir ama olay bitmiş boşanmılsın artık kopar bağlarını geride bırak onu
Kardeş ben olsam engelli açmam umursadığımı düşünür diye ne oldu açtın. Göztersin istediğini sevgilimi yaptı atsın resim umrumda değil. Ama cocuk gibi oynuyor benimle sevdiğimi biliyor.
Sen olsan engeli açmazsan o halde senin engellemen lazım
Engellemek umursamaktır. Acabilir tabi istediği hayat onun beni sevse bırakmazdı zaten. Ne diyim acı ama gecicek.
Siengellemek sana göre umursamak olabilir kişiye göre değişen bir kavram. Ama engellemek engellemektir
Sorun yok kardeş boşandım zaten. Bana çevremdekiler güçlü durdun kuyruk acısından dolayı engellemeyi kaldırdı belki peşinden koşarsın diye yapıyor vs. Benim bildiğim bir kadın engelleyince boşandıktan sonra belirli süre açmaz. Hani ben takılmıyorum ama engelli açmak ben burdayım demek.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!