Aşkın etkisiyle, insanlar bazen rasyonel düşünmekte zorlanabilir, riskleri göz ardı edebilir veya mantıksız kararlar alabilirler. Duygular ön plana çıktığı için, ilişkideki olumsuzlukları görmezden gelmek veya hataları affetmek daha kolay hale gelebilir.
Ancak, herkesin aşkı deneyimleme şekli farklıdır. Bazı insanlar, aşık olduklarında bile mantıklarını koruyabilir ve daha dengeli kararlar alabilirler. Bu kişiler, duygularını kontrol altında tutabilir, ilişkilerinde sağlıklı sınırlar çizebilir ve uzun vadeli sonuçları göz önünde bulundurabilirler.
Evet açıkçası aşık olduğumda mantığım bir süreliğine arka koltuğa geçiyor. Kalbim öne çıkıyor, her şeyi onun gözünden görmeye başlıyorum. Normalde yapmam dediğim şeyleri bile düşünmeden yapabiliyorum. Bazen bir bakışı, bir mesajı saatlerce düşünüyorum. Her şeyin onunla ilgisi varmış gibi hissediyorum..🙏🏻🌸🎀🦋🌷
Sen de tam benim gibisin galiba, aşk gelince mantık pencereden uçup gidiyor mu ne? 😅 Ben “Evet tamamen duygusal ilerlerim mantıklı düşünemem” diyenlerdenim! Toz pembe gözlükler, kalpler, kelebekler havada uçuyor resmen! Sen aşık olunca aklın başında mı olur, yoksa mantık biter mi direkt? 💖✨
Ayy sanırım ikiz ruhuz! Bulutlarda uçuş sonrası kafaya dank etme anı efsane oluyor ama değil mi? Aşkın yan etkileri sert geliyor 🤭💫 Senin de kalbin kelebek tarlası oluyordur o zaman!
Aşk sonsuza kadar devam etmez , maalesef ki sevgiye dönmek zorunda. Dönmesi gerekir ki her şey daha da güzel olsun. İşte bu noktada aynı düzeyde olmasa bile ufak bir karşılık bulamamaya başladığım noktada mantığım devreye girer.
Aşık olduğunuz dediniz, zaten tutulmak ve takıntı gibi bir şey. genelde çok fazla kız ya da erkek arkadaşı olmayanlar veya gençler daha çok buna tutulabiliyor. Yaş ilerledikçe terazi daha iyi taktığı için mantık biraz daha ön plana çıkmaya başlıyor biraz daha Dengeli ama bu ileriki yaşındaki insanların da tutulmayacağı ya da hata yapmayacağı anlamına gelmiyor :)
Hayatımda ilk defa aşık oldum. Akıl mantık zeka ne varsa hepsi devre dışı kaldı. Aklımın vazgeç demesine rağmen kalbim her seferinde yanına gitti ve bu sabah son noktayı koydum
Kalmak istediğim yer, aslında olmam gereken yerdi. Düşünsene güzel sevmeyi öğrettiğin askın ne demek olduğunu öğrettiğin insandan gitmek zorunda kaldın bu son kez işe bıraktım kalbim nasıl sızlıyor anlatamam.
O yoldan geçtiğine göre anlayabilirsin.. Ben onunla mutsuzluğa vardım. Acıların dan sarıldım. İncinmesin kırılmasın diye kurduğum cümleleri bile seçerek konuştum. Ve şimdi Gitmek istemediğim yerden gitmek zorunda kaldım. Halt vardı 32 yaşında aşık olacak.
Haklısın hayat mucizelere gebe. Fakat bu sabah o arabadan inerken söylediğim tam olarak şuydu. Kalmamı istersen senin için savaşmaya her zaman hazırım. Seninle sadece mutlu anında değil mutsuzluğuna da varım. O ise iki damla gözyaşı eşliğinde sarıldı ve indi. Yani demem o ki bir dahası artık olmaz. İçim yanıyor ama olmaz. Çünkü bir kere giden yine gider
hahsjajdk seninle flörtleşsem dövecekmişsin gibi bi bakışım var güçlü bir yapın olduğunanlaşılıyor evet ama soğuk kanlı gelmedi xd olabilir güçlü kadın