Evet şu an mantık var sevgi yok artık ilk defa kendimden kucuk yaş farkı olan biriyle denedim beni kandırdı yaşıyla olgun zannediyordum meger yakışmıyormus bana kişiliğime onu gördüm gezmek var aktivitelere insanlara karışma zamanı bu yazın çok iyi olacak gibi gibi birdaha qrasa Bile benin gibi birine ulaşamayacak yanlış tercih yanlış insan daha demin anladım yakışmıyoruz birbirimize sorunlu biri neyse Diyorum bende ona karşı ilgiyi yanlış anlamış ne yapsın zavallı daha önce sevilmemiski kimse tarafından biz gelenlere bakalim çalıştığım yee manita doldu inanmiycaksiniz ama yaz gelmiş buraya neyse ben kaçar görüşürüz şekerler biraz gülün ahada boyle🤣🤣
Gönül fren meselesini sevmez nerde zıt bir taraf var nerde imkansız var ona bel bağlar. İmkansız ya kavuşmak yoktur ya kalp bilir hisseder gider onu istiyorum der onu istediğinde ona kavuştuğunda zaten bitmiştir. Aşkta kavuşmak yoktur beklemek özlemek vardır sorgusuz sualsiz inanmak vardır.
Yani evet mantık önemli kendini bir şekilde haraket ettirmelisin doğrusunu eğrisini tek tek düşünüp en doğrusunu bulup ona göre haraket etmelisin hayat hata kabul etmiyor.