Sevgilim beni evire çevire dinlene dinlene dövdü her tarafım mosmor ne yapmalıyım?

1.5 senedir birlikteyiz ilk defa böyle bişey yaşandı kendisi Türkiye'de derece yapmış bir tekvandocu bu güne kadar çok sakindi beni evine çağırdı gittim bende dedi ki sana tek bişey sorcam doğruyu soyle dedi gözleri dolu doluydu tamam canım dedim ebru kim dedi ebru eski sevgilimdi bu arada dedim ki eski sevgilim demek eski sevgilin o zaman neden bana bu resimleri attı whatsappten dedi ebru birlikteyken usulsüz resimlerimzi çekmiş meğerse aşkım bunlar eski demeye kalmadan başladı tekme atmaya durduramadım bile zaten ilk 30 saniyeden sonrasını hatırlamıyorum bayılmışım galiba gözümü açtığımda soluk soluğaydı gozumu açmamla tekme yemem bir oldu bir daha açtığımda pansuman yapıyordu kanayan yerlerime aşkım dedi özür dilerim gerçekten tutamadım kendimi seni çok seviyorum ben sevdiğim kadarda kıskanıyorum dedi çok kararsız kaldım beyler bayanlar ne yapmalıyım şu mesajı tek elle yazıyorum yarım saattir yazmaya çalışıyorum imla hatası varsa kusura bakmayın :(
Sevgilim beni evire çevire dinlene dinlene dövdü her tarafım mosmor ne yapmalıyım?