Kendi ellerimle yetistirdigim kardesim beni dövdü. Ne yapmaliyim?

Aramizda 7 yas fark var. Annem hastalandigi icin 10 yasindan sonra hep ben baktim. Disarida ben korudum, evde ben yemek verdim, kucuk annelik yaptim. Beni babam da annem de hep ezdigi icin ben ozguvenli yetissin istedim. Babam beni dovmeye basladiginda veya annem, ben kardesim etkilenmesin diye kardesimi obur odaya koyardim. Annem kardesime bagiracak olsun hemen onu korurdum. Surekli disarda oynarken basinda beklerdim.. hep aslansin, sen muhtesemsin, cunku ben ezildigim icin o ozguneli yetissin istedim. Oyle de oldu. disarda kimse kolay kolay ona bulasamiyor. Ama bir konuda daha hata ettim. Ben lise yillarimda arkadaslarimin ciktigini ve hatta iki uc kisiyi ayni anda idare ettiklerini gorunce aklimca, kardesimi korumak icin yine, cikan kizlar. o. pu, diye diye, kafasina isl3dim bilemden. Universite zamani ben de cikmaya baslayinca, kardesim bu defa beni o. pu gibi gorup saldirmaya basladi bana.. sonrasinda da aramiz hic duzelmedi. Hata bende.. keske ona baskalarinin hayatina saygiyi da ogretseydim, herkesin hayatinin kendini ilgilendirdigini vs. Ama cok gec artik sanirim. Kendi hayatimi da onun hayatini da mahvettim
Kendi ellerimle yetistirdigim kardesim beni dövdü. Ne yapmaliyim?