Görümcem beni dövdü ne yapmalıyım?

Kayinvalidemle aynı evde yaşıyoruz eşim askerde gelmesine 3 ay kaldı kayınvalidem beni delirtiyor bir kaç defa hirpaladigim dovdugum oldu. En son 1 ay önce dovmustum eşimin gelmesine az kaldı diye artık dovmuyordum dün yakın arkadaşım geldi bana kahve içmeye kahvemizi sigaramizi içerken balkona geldi kadın kısmısı bu kadar sigara içmez diye zırvaladı bir şey demedim alttan aldım eşim Antep fıstıklı çikolata göndermişti eve baya kaliteli bir şey kahvenin yanına arkadasima ikram yapmıştım. Fazla yemeğin oğlum ne şartlarla kazanıyor diyerek arkadaşıma beni rezil etti kadın çikolatayı yemedi arkadaşım gidince bende yine hirpaladim kendimi tutamadim hadsizligine karşı. Gecesinde görümceme zırlaya zırlaya anlattı gorumcemin nevri dönmüş balıkesirden kalkmış sabah buraya gelmiş eşiyle beni ikisi bı güzel dövdüler kaşım patladı eşime soylersem kayinvalidem de onu dovdugumu soyleyecek eşim deliye döner ne yapacağım bilmiyorum vazgeçirmek için görümcemde olayın içinde artık yalvarırım yardım edin ya
Görümcem beni dövdü ne yapmalıyım?