2 haftalık evliyim. Düğün günü regl olduğum için zaten ilk gece olayı olmadı. Kocam da ağrıların var rahat yat diye yanımda yatmadı salonda yattı. Ben sadece ilk gece yorgunuz diye böyle olduğunu düşündüm. Ama o hafta hiç yatmadı. Sonra benim zorumla bir gece yattı ama ertesi gün yine kalkıp gitti. Bu hafta da hastayım diye gelmiyor. Birlikte yattığımız toplasan 3 gece bile etmiyor. Ve resmen evli değil de sadece ev arkadaşı gibiyiz. Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şu anda yaşadığın durumun seni ne kadar üzdüğünü ve kafanı karıştırdığını anlayabiliyorum. Evliliğin ilk haftalarında özellikle insanların birbirine fiziksel ve duygusal olarak daha da yakın olması beklenir. Beraber yatmak, sadece cinsel anlamda değil, iki insanın "biz" hissini kurduğu, güvenin ve bağlılığın arttığı çok temel bir şeydir. Kocanın sürekli farklı sebeplerle yanına yatmaktan kaçınması, senin söylediğin gibi sanki "ev arkadaşı" gibi hissettirmesi, göz ardı edilmemesi gereken bir durum.
Bu noktada önemli olan şey, kocanın bunu bilinçli şekilde mi yapıyor yoksa farkında olmadan mı böyle bir mesafe koyuyor? Bu sorunun cevabı, davranışını anlamak ve çözüm üretmek için çok değerli. Çünkü bazen erkeklerde ilk geceden itibaren cinsellikle ilgili kaygılar, performans endişeleri veya utanma gibi duygular olabilir. Özellikle düğün günü regl olman ve ilk gecede cinsellik yaşanmamış olması, bazı erkeklerde "zaten uygun zaman değil" diyerek uzaklaşmaya, sonraki günlerde ise nasıl adım atacağını bilememeye sebep olabilir. Fakat bu bile sürüp giden bir uzaklaşmayı makul hale getirmez.
Bazı durumlarda da kişi evliliğe psikolojik olarak tam hazırlanmamış olabilir. Bu hazırlıksızlık, duygusal mesafe koymasına, yakınlıktan kaçınmasına neden olabilir. Daha nadir ama ciddi bir ihtimal de cinsel yönelimle veya cinsel isteksizlikle ilgili meselelerdir. Bunları şu anda tahmin etmek zor ama net olan şey, bu durumun mutlaka konuşulması gerektiğidir.
Şu an senin hissettiğin kırgınlık ve belirsizlik daha fazla büyümeden, duygularını sakince ve suçlamadan ama net bir şekilde dile getirmen çok önemli. "Ben bu evlilikte eşimle hem duygusal hem fiziksel olarak yakın olmak isterim" demen ve onun ne hissettiğini anlamaya çalışman gerekiyor. Sessiz kalırsan ya da "belki zamanla düzelir" diye beklersen, hem kırgınlık büyür hem de aranızdaki mesafe alışkanlık haline gelir. Bu da evlilik için yıpratıcı olur.
Eğer konuştuğunuzda o sana açık ve dürüst bir şekilde neden böyle davrandığını anlatmazsa ya da üstünü kapatıp geçiştirirse, o zaman bu meseleyi birlikte bir evlilik ve çift terapistinden destek alarak çözmeyi düşünmek iyi olur. Çünkü bu tür durumlarda profesyonel destek bazen iki tarafın da hem kendini hem de birbirini anlamasını kolaylaştırır.
Şu anda en çok dikkat etmen gereken şey şu: "Kendi ihtiyacımı ve beklentimi açıkça söylemezsem, bu problem kendiliğinden geçmeyecek."
Kendi duygunu ifade etmekten çekinmemelisin. Evlilik demek iki kişinin hem fiziksel hem duygusal anlamda hayatı paylaşması demektir; bu yüzden senin isteğin, beklentin son derece haklı ve doğal. Senin mutsuz olduğun, kırıldığın şeyleri dile getirme hakkın da var, ihtiyacın da var.
Kocasının genel davranışları ve sana yaklaşımı da burada çok belirleyici olur. Eğer sana karşı genel olarak ilgisiz, soğuk ve mesafeli davranıyorsa, bu sadece yatma meselesinden ibaret değildir, aranızdaki bağda bir kopukluk işareti olabilir. Eğer sadece yatma konusunda mesafeli ama gündelik hayatta sıcak, ilgili, şefkatliyse, bu daha çok cinsellikle ve yatak paylaşımıyla ilgili bir kaygıdan kaynaklanabilir.
Şu an bunu konuşmadan anlamak mümkün değil. Bu yüzden içinde biriktirmeden, kırılganlık artmadan önce açık konuşmak en sağlıklı adım olur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu durum seni duygusal olarak etkiliyorsa, bunu küçümsemek yerine anlayışlı ama net bir iletişim kurmak çok önemli.
1. Önce sakince anlamaya çalış: Belki de fiziksel bir rahatsızlığı, stres kaynaklı bir alışkanlığı, uyku düzeni ya da geçmişten gelen bir alışkanlığı olabilir. “Fark ettim, uzun zamandır birlikte uyumuyoruz. Merak ettim, bir sebebi var mı?”
gibi yargılamadan bir giriş yap.
2. Duygularını açıkla, suçlamadan: “Seninle aynı yatağı paylaşmayınca kendimi uzak hissediyorum. Bu beni duygusal olarak etkiliyor.”
Duygularını “ben diliyle” anlatman onun savunmaya geçmesini engeller.
3. Geçici çözümler öner: Haftada birkaç gece birlikte uyumak, Uyku öncesi beraber vakit geçirip sonra ayrılmak gibi.. Belki ikinizin de rahatı bozulmadan bir orta yol bulunabilir.
4. Sessiz kalma, ama büyütmeden konuş: Kendi içine atıp kırıldıkça, arada duvarlar örülür. Ama her gece de kavga konusu yaparsan bu da ters teper. Denge önemli.
Unutma: Aynı yatakta olmak sadece fiziksel değil, duygusal yakınlık açısından da önemlidir.
Bu yüzden duygularını bastırma ama empatiyle yaklaş.00 Yorumla
Bu senin için sadece fiziksel bir uzaklık değil, ruhsal bir yalnızlık. Yeni evlisin ama eşinle bir çift gibi değil de iki yabancı gibi hissediyorsun. İlk geceyi geçtim, devamındaki süreçte de senin çabanla bile kalmıyorsa, bu bir tercih haline gelmiş demektir. Yani mesele sadece regl, yorgunluk ya da hastalık değil. O, seninle bir yatakta olmayı istemiyor — ya bilinçli kaçıyor ya da içinde çözemediği bir şey var.
Senin yapman gereken şey şu:
Önce duygularını bastırmadan, ama kavga etmeden konuş. “Ben yanında uyumadığın her gece biraz daha yalnız hissediyorum” de. Ona bu evlilikten ne beklediğini, bu durumun seni nasıl kırdığını anlat. Eğer hâlâ kaçıyorsa ya da geçiştiriyorsa, bu artık duvar gibi bir sorun demektir.
Unutma, evlilik sadece nikâh değil, aynı yastığa baş koyabilmekle başlar. Onu dürüstlüğe davet et. Çünkü bu ilişki böyle devam edemez. Sana “eş” gibi davranmayan biriyle ev arkadaşlığı yapamazsın. Bu senin hayatın.00 Yorumla
1 yılCanım bu işin şakası yok. İki haftalık evlisin ve adam daha baştan uzak duruyorsa bu ciddi bir durum. Bahane gibi duruyor bunlar reglmişsin, hastaymışsın ama evlilik bu ev arkadaşlığı değil ki.
Birlikte yatmamak sadece seks değil duygusal yakınlığı da yok saymak gibidir. Oturacaksın karşına açık açık soracaksın neden yanımda değilsin diye...
Cevap vermezse bile bu işin peşini bırakma. İçine atarsan daha çok acır.🙏🏻
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
61Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kocanla bu durumu konuşmalısın, içinden geçenleri uygun bir dille ona söylemelisin. İletişimde açık olmak en güzeli. Kafanıza takılan her sorunu konuşarak çözmeye çalışın. Evlilikte sabır ve emek çok önemli.
Umarım aranızdaki sorun en kısa sürede hallolur.🌸00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Açık açık sor neden böyle olduğunu ve zorla mi evlendin benimle diye sor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 1 yılseni sevmiyor demek ki ayrıl
00 Yorumla bak şeker kocan eşcinsel değilse, sorun sende demekdir. kadınlığını kullan ilk gecden regl bilmem ne soğutmuşsun çocuğu bazı erkekler bu konularda hassadır. zamanla normale girecekdir ama kadınlık cazibeni nasıl kullanacağınıda kız arkadaşlarından tecrübeli olanlardan öğren. yani düzelir merak etme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılYeni evliyken normal gibi. Hastasın diye yatmaması bahane. Yeni evli sayılırım ama ilk zamanlarda mesela beraber yatardık gece bi uyanırdım yok, gitmiş içeri yatmış😅 ben de bazen içerde uyurdum falan neyse yıllarca yalnız uyuduğumuz için alışana kadar zorlandık. Sonra geçti tabi şu an ayrı olunca uyuyamıyorum bile. Sizin de öyledir sıkma canını
01 Yorumla- 1 yıl
Wooow ayrıl şöyle böyle yorumları yapanların geneli bekar. Benzerini yaşamasaydım ben de öyle derdim ama alakası yok
Gizli Üye(25-29)1 yılRegl isen ilişkiye girmezsiniz ama yanında yatmasına engel bir durum yok ki. Aklıma gelen ihtimaller:
- Cinsellik fobisi ya da ilk gece korkusu
- İktidarsızlık
- Eşcinsellik
Çok ciddi bir konuşma yapman gerekiyor bacım.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZorla bir evlilik olmadıysa aklına kötü şeyler getirme. Her insan aynı değil, evlilik insanın hayatındaki kırılma noktalarından birisi alışması zor gelebilir tabiki. Genelde bu süreç kadınlarda olduğundan erkekte görünce garipsiyoruz ister istemez. En iyi çözüm yolu oturup karşılıklı konuşmaktır. Sakince tartışmadan neden böyle olduğunu öğrenmeye çalış. Böyle durumlarda insan psikolojisini hafife almamak lazım
04 Yorumla
Soran1 yılZorla olmadı ama hem ailelerle hem de düğün sürecinde eşyalarla evle uğraşırken biz yıprandık. Düğünümüze giderken tartıştık. O derdini paylaştığını düşünüyordu ama bana sesini yükseltiyordu. Ki düğünde defalarca tartıştık. Eve geldik bu devam etti. Ertesi gün tekrar aynı şekilde bozulduğu kişi benim ailemdi ve ister istemez onlara söylenirken bende bozuluyordum. Ve tartışma büyüyordu. Sonra baktı üzülüyoruz. Konuyu kapatmaya karar verdik. Ve düzelttik arayı. Gülüp eğleniyorduk yani görüşebildiğimiz sürece. Ve dün tekrar oldu tartışma ki ailem bize çaya gelecekti. Tartışmanın üstüne geldiler. Akşam da aynı şekilde ben ailemin yanındayken telefonda tartıştık ve ailem şahit oldu. Normalde gece geldiğinde öperdi beni bu gece geldiğinde gitti yattı sadece. Ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Cevap sahibi1 yılHer şeyin üst üste gelmesi kötü olmuş. Düğün stresi, üstüne hiç tatil bile yapamadan işe dönmek yıpratır insanı. Bence ikinizde bı süre ailelerinizden uzak kalmaya çalışın. Birkaç hafta veya en kötü 1 ay falan. Sadece birbirinize vakit ayırın. Yanlış anlama ailen suçlu demiyorum sonuçta olayları bilemem ama bı süre başbaşa kalmanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Aileler hakkında konu bile açmayın, ilk zamanlarinizi böyle kötü hatırlamaya hiç gerek yok. Kendi evinizin içinde bir sorun yoksa dışarıdan sorun taşımayın eve, bizdeki en büyük sorun bu aslında sürekli başkaları yüzünden kendi evlerimizde tartışma çıkıyor.
Soran1 yılAileyi bırakın ben evde yalnız kalıyorum. Bekar hayatı yaşıyorum ama başkasının işleriyle de uğraşıyorum.
Cevap sahibi1 yılEşinin işi sıkıntı. Bı süre kafa dağıtmaya ihtiyacınız var.
Gizli Üye(18-24)1 yılKocanın tanıyor olabilir mi ya da kocan seni arzulamıyor olabilir mi Arzu ve çekim önemli bir şeydir resmen seni obje olarak görüyor evde var olsun evlenelim ev işlerini yapsın bir hasta Bir de olsa seninle ilgilenmesi gerekiyor bir su torbasını getirmesi gerekiyor böyledir hayat müşterektir düşünsene o hasta sen gidiyorsun başka yerde yatıyorsun Bu biraz sorumsuzluk baştan atma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnunla sakin bir dille konuş. "Ayrı yatmak beni evli değil de ev arkadaşı gibi hissettiriyor, bu durum beni üzüyor" de. Nedenini sor, ama net ol: Senin için aynı yatakta uyumak önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDiğer yanıtlarını okudum onu bir süre darlama yani sorma biraz bekle daha sonra otur yanına derdini sakince duygusallaşmadan anlat. Ailesinin o olduğunu söyle artık biz bir aileyiz, anne babamızın dediklerini evliliğimize yansıtmayalım tarzda anlayışlı cümleler kur baktın hala olmuyor ondan adım bekle. Atmazsa da yıpratma kendini. Belki borç falan yaptıysanız, çalışıyorsa o yüzden daralıyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYani bunu bize sormak yerine kocanızla oturup karşılıklı bir şekilde konuşun. severek evlendiyseniz O da sizinle konuşacaktır diye tahmin ediyorum :) sorunları çözecek insan yine o iki insan, biz değil.
00 Yorumla
1 yılBana göre ailevi sorunlardan dolayı seninle yakınlaşmaşıyor, çünkü bir sıkıntı anında ya senin yasda kendi ailesini bahane ederek ayrılmak isteyecek, sende bu zaman zarfında aldatmanın yoluna bak, aldatmak istemiyorsan, boşan çünkü düzelmeyecek
00 YorumlaAllah yardımcın olsun üzüldüm gerçekten evlilik çok zor bende 5 yıldır evliyim sana bizim de bir sürü farklı farklı sorunlarımız oldu oluyor da ilk olarak sen ona aileni savunmaya geçiyorsan çok yapma insanın zoruna gidiyor ama artık ailen eşin oluyor gerçi bu durumu o kabullememiş gibi bide bence gece sen uyan ve telefonunu kurcala ilk zamanlar insan sürekli eşini özler ister yani bir tuhaflık var Allah yardım etsin sana
10 Yorumla
1 yılDüğün sürecinde bir şey olmuş olabilir mi. Belki sizin çok üzerinde durmadığınız ama onu etkileyen. Bir de burun evliliğe alışamama duru var diyeceğim ama bu ihtimal zayıf
011 Yorumla
Soran1 yılDüğün sürecinde onun ailesi uzakta olduğu için ilgilenmediler. Ailemi bile arayıp sormadılar. Eşim kendisi halletmeye çalıştı. Haliyle ailem de ailesinden bir ilgi alaka bekledi. Ama hiç sormadılar. Gelmelerini istedik gelmediler uzak diye. Ve ailem de kız tarafı olarak biraz beklesinler her şey bir rayına otursun öyle olsun dedi ama eşim bunu hep zora koşmak olarak algıladı.. Ve öncesinde de ailemle biraz sorunlar olmuştu. Ailem başta çok istemedi sonra benim mutluluğum için kabullendiler ama o süreçte yıprandık biz de haliyle.. Düğüne kadar da hep işle uğraştı evle uğraştı ama yine de daha çok görüşüyorduk. Bunu ona da söyledim. Ama evlendikten sonra düzgünce hiç oturmadık. Ne zaman fırsat bulup otursak dizi izledi ya da telefonla uğraştı. Ailemle şu an biraz araları açık ve bunun benim suçum olmadığını söylüyor. Ama onlara soğuk olduğu gibi bana da öyle oluyor
- 1 yıl
Doğru biliyorum değil mi, 2 haftalık bir evlilik bu
- 1 yıl
Söylemek istediğim çok şey var ama diyemiyorum, zaten kafanız karışık, daha yolun başında üzmek istemiyorum
Soran1 yılEvet iki haftalık bir evlilik, size de saçma geliyor değil mi
- 1 yıl
Benim düşüncem onun tarafının onu size ve ailenize karşı doldurması. Hatta eminim diyebilirim. Nasıl diyeyim bilmiyorum ama birkaç günlük evlilikte mantığa uymayan çok şey var.
Soran1 yılAilesiyle toplamda 3 defa görüştük biri nişan diğer ikisi de düğünde iyiler gibi beni seviyorlar bunu hissedebiliyorum da ama bilmiyorum
- 1 yıl
Göremediğiniz bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Bunu çok yaparlar, az da olsa gönülsüz yaklaşımları varsa eminim sizden soğutacak bir şeyler demişlerdir.
- 1 yıl
şu an için en iyi seçenek ailelerle iletişimi kesip sorunu kendi içlerinde çözmeye çalışmaları, kendilerine vakit ayırmaları bence. Ne oluyorsa aileler yüzünden oluyor hep
- 1 yıl
Bir şey demek istiyorum
Soran1 yılOnun ailesi burada değil zaten ne kadar sıklıkla konuşuyor bilmiyorum, benim ailem olduğumuz şehirde ve evler çok yakın olmasına rağmen sadece en sık görüştüğüm kişi annem onunla da evin eksiklikleri hakkında konuşuyoruz. Evin içinde hâlâ iki yabancı gibiyiz daha çok ev arkadaşı da diyebiliriz. Çoğunlukla telefonla ilgileniyor. Kahvaltı yaparken telefona bakıyor kalkıp gidiyor yine telefonda, yanına oturuyorum gel dizi izleyelim diyor ama son ses kendisi izliyor sadece. Yani evde yalnız kalan ben oluyorum yine.
- 1 yıl
Burada akla mantığa uymayan bir şey var. Sadece size bir şey sormak istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKülotlu çorap bütün sorunlarını çözer. Giy çorabını çık adamın karşısına. Erkekler itiraf etmekten çekinirler ama külotlu çorap acayip ilgilerini çekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayatında aklında başka biri olabilir mi bir erkek kolay kolay bunu yapmaz. Çok sorgulama bence. Kendisi gelmek isterse gelir üstüne düşünce hiç gelmez annesi olma. Sen bakımlı ol. Kafana göre çık gez. O seni görünce peşine düşer.
10 Yorumla
1 yılburaya aktarmak yerine eşinle konuşmalisin bence... neden bu şekilde davrandigini sorman buradan alacagin tavsiyelerden daha cok menfaatine olacaktir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Belliki kendini bu evliliğe hazır hissetmemis ya da bu duruma alışamadı. Konusmayi denediniz mi?
14 Yorumla
Soran1 yılBiz balayına gitmedik izni düğünle birlikte 3 gündü. O süreçte hem yorgunluk hem de hiç baş başa kalamamakla geçti. Ben böyle hayal etmemiştim dedim. Ben seviyorum seninle kahvaltı yapmayı dedi. Ama onda da kendisi yedikten sonra kalkıp gidiyor. Ben yalnız kalıyorum masada. Sonra da toplayıp gidene kadar o zaten duşa girip dışarıya çıkacak oluyor.
Soran1 yılBöyle şey gibi hissediyorum, ben sadece evin işlerini yapmak için gelmişim bu eve başka işim yokmuş gibi... Bi yere gidilecekse biraz geç hazırlanıyor. Ben onun istediklerini yapacağım derken geç hazırlanmak zorunda kalıyorum sonra geç kalınca suçlusu ben oluyorum. Dün ondan önce hazırlandım ama o hâlâ hazır değildi. Geç kalmayı sevmiyorum hazırlan artık dedim. Ben de sevmiyorum dedi ama hâlâ oyalanıyordu. Ve bu beni sinir ediyor. Bir iş için dışarı çıkıyoruz. Başkalarıyla oturup konuşmaktan bizim iş geçe kalıyor sonra da sinirleniyor vaktim yok diye. O kendi hayatını yaşarken ben evdeyim ve bunu normal olarak görüyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılKız biraz Seksi giyin al adamı yatağa 😂 açık açık konuş artık çık üstüme diye, oda senden çekiniyor galiba...
00 Yorumla
1 yılİlişkiye girmek konusunda çekinceleri olabilir. İlk gece korkusu sadece kadinlarda olmuyor. Konusarak sorununu anlayabilirsin yalnızca.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
1 yılÖnce konuşmayı dene sonra yola gelmezse boşan
10 Yorumla
1 yılGerdek oldunu peki o işi gördümü birde cilve yap ona yatağa çek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBöylesini de ilk defa duydum, eşin en başta yatağı ayırıyorsa ilerde demek ki bir sorun olsa direkt seni boşayacak.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hasta olsan bile yanında yatmasında bir sorun olmaz. O gelmiyorsa yanına sen git
00 YorumlaKonuş
Ve hasta olmadığını söyle
Gerekirse zorla sen yaptır
Odaya kitle04 Yorumla- 1 yıl
Yok artık! O kadarı da tecavüz olur. O iş olmuyorsa kadının boşanma hakkı olur ama zorla yaptır nedir?
Karı-koca dahi olsa biri istemiyorsa bu tecavüze girer. Gerekirse boşanırsın ama zorla olmaz o iş.
Gizli Üye(30-35)1 yılSende bir zahmet iyiles te mübarek. Hiç bitmiyor derdiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbu evliliğe aykırı bir tutum acilen durumu oturup konuşmanız gerek. boşanma sebebi çok ciddi bir konu çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence onun aklı eski sevgilisinde kaldı. Çok belli ben olsaydım çıkar giderdim ertesi gün boşanırdım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Böyle evlilik olmaz neden evlenmiş o zaman beraber yatmayacaksanız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe kadar ilginc. Son durum nedir dun falan sormussun sanirim gec bir yorum oldu ama..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşta böyleyse ileri de neler olur neler...
00 Yorumla
1 yılRegl kokusu bazen çok tiksindirici olabiliyor temizliğe dikkat etmeyen kadınlarda. Eşinin bu konuda çok kötü bir tecrübesi olduysa sen de regl deyince aklına gelmiştir belki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞaka gibi nasıl evlendiniz siz, hiç konusmadınız mı bişeyleri?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCinsellikle yanına çekmeye çalışsana ne bileyim cilve falan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninle ben ilgileneyim mi ister misin konuşalım mı biraz anlatmak ister misin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç ilişkiye girdinizmi ilk gece olmadı sanirim
00 Yorumla
1 yılEvlenince herkes değişir büyük ihtimalle kendine yedirmeye çalışıyor bunu onunla konuşmayı dene
12 Yorumla
Soran1 yılFırsat bulursam konuşmayı düşünüyorum. Yine iş bahanesiyle koşa koşa bir yerlere gitmezse ya da evdeyken yaptığı gibi son ses dizi izlemezse..
- 1 yıl
Ayrılmak istediğini soylersin
1 yılAllah sabır versin de, şimdi ben kötü bişey demek istemiyorum.
Uğraşılacak insan var uğraşılmayacak insan var.00 Yorumlamamış ilk gece olsaöyleşey yine yanıda olmalı bence yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu durumu kendisiyle açık açık konuşmak en mantıklısı..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok ilginç sorunu mu var adamın
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılİyi denk getirmissin regl işini
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBence bunu onunla konusmalisiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilisi olabilir telefonunu kontrol et
212 Yorumla
Soran1 yılOlmaz diye düşünüyorum. Ama bir taraftan da gizli bir şeyler mi var diyorum.
Cevap sahibi1 yılVardır bi sebebi yetersiz hissediyor da olabilir kendini. Belki de altına işiyor shhsh vardır mutlaka bi sebep
Cevap sahibi1 yılCidden bunun bi sürü sebebi olabilir. Eşcinsel de olabilir. Sevgilisi olsa bile erkek sonuçta sevişebilir seninle de..
Soran1 yılGeç geliyor eve başlarda bekliyordum daha erken geliyordu. Uyanık oluyordum geldiğinde 4 gündür çok geç geliyor istemsizce artık uyuyakalıyorum. Veya yüzünü gördüğüm saat günde en fazla 3 4 saat bazen o bile yok.
Cevap sahibi1 yılSeni sevmiyor olabilir mi
Cevap sahibi1 yılAma yine de ne bileyim sevmese de sevişiyor erkekler garip
Cevap sahibi1 yıl2 haftalık üstelik. Altında bişey var belli. Karısının yanında niye yatmasın bi erkek anlamadım
Soran1 yılSeverek evlendik. Öncesinde sorunlar oldu aileler kaynaklı ama bir şekilde atlattık. Niye böyle oluyor anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılSeverek evlendiyseniz cinsel sorunları vardır muhtemelen. Yeni evli olduğunuz için seksten kaçıyor gibi geldi bana. Düz düşünüyor gittiği yere kadar kaçacak
Soran1 yılHep istedi. İstediğini de belli etti. Başta utanıp kaçan da bendim. Ama şimdi saçma geliyor.
Cevap sahibi1 yılSadece konuşarak belli ettiyse bi cacık çıkmaz ondan. Şöyle yaparım böyle ederim diyenler iktidarsız oluyor genelde. Tanımıyorum tabi sizi dışarıdan bir yorum benimki. Kumar oynuyor ve gittikçe borca giriyor da olabilir
Soran1 yılSürekli yakındı hatta regl olduğum dönemde ne zaman bitecek diye defalarca sordu. Yakınlaşma oldu ama o dönemde bir şey olamayacağı için tuttu kendini. Şimdi ise düzgünce evde durmuyor, gece daha geç geliyor. Haliyle beklerken uyuyup kalıyorum.
1 yılşimdiden aldatmaya başla bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNasıl denk geldi regle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. REglin bittiğini bilmiyor mu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılİletişim kur sebebini sor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılO ne saçma bir şeymiş öyle ya
00 Yorumla Eşinin cinsel sorunları olabilir
00 Yorumla
1 yılYine problemli bir evlilik... Evlilik başa bela.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. biriyle yatmaya alışık değildir normal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıleline mahkum gelin modeli part 1
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılGörucu usulu mu evlendın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılTrol soru diye düşünüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
1 yılNebiçim adamya koynumdan çıkarmam senı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılEşini karşına alıp konuşmaya çalıştın mı?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSen git onun koynuna gir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSeni düşünmüş daha ne istiyon
00 Yorumla
1 yılSevmeden mi evlendiniz
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?