sistem kendi kendine kardeşim diye çevirmiş orasını
Bazı kızlar neden dengesiz?
sistem kendi kendine kardeşim diye çevirmiş orasını
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer geçen whatsapp da kızın birine sevgili olmayı teklif ettim sırf beni yeterince tanımıyor yeterince muhabbeti yok diye beni kendi grubumda kardeşim yürüdü koştu diye ifşaladı ama ortada öyle bişey yok bana hayır dedi bende kararına saygı duyuyorum özür dilerim dedim buna rağmen adımı yavşağa çıkardı neden bazı kızlar bu kadar dengesiz ben youtube de içerik üreticisiyim hatrı sayılır abonem var bende bu kızı youtube videosun da rezil ettim sizce iyi yapmış mıyım
videoyu izlemek isteyenler youtubeye girsin tolga tsnr gamers rahatsız olmadım diyen ama rahatsız olmuş gibi davranan kızın olayı diye aratsın o çıkar
Evet Kötü durum yaşadın ve bu kiz izlenim yapmış su şekilde öncelikle ilk hata sende bak kardeşim daha senin kizla samimiyetin sohbetin yok bunlari yapip bare ole söyleseydin hata 2 kizi ytde ifsalamak nedir kafan alıyor mu tamam sen kardeşim değilsindir peki kiz bunu nasil bilecek bi söylesene hele bana tanimaz etmez samimiyet yok bu direk kizin dedigibe gelir hata 3 onda direk ifsalamis kardeşim demis burada bole dusunse bile icinde tutmasi gerekti seni grup icinde hedefe alsınlar istemis ve amaci aşağılamak
Ne yapacaksın?
* bi daha samimiyet kurmadan söyleme
* kötülük yapılınca ayni sekil karşılık yok
* bu kizi engelleyecek konuşmayacaksın
* bi Kizin seni tanımasina daha çok imkan vereceksin ( flört )
Dediklerim vu kadar dikkat edersen dinlersen kendi iyiliğin ama dinlemessen özellikle 1 inci maddede söylediğini cok yaşarsın red yersin
ya kızla sohbetim vardı aslında
ama çok az bişey
sadece yeterince fazla değildi
ben normal de youtube de ifşalamayacaktım
ama grupta beni milletin ağzına sakız etti
bende sesimi daha fazla kişiye
duyurabilmek için öyle yaptım
bence benim tek hatam
çıkma teklifini biraz hızlı yapmış olmamdı
ama haklı sebeplerim vardı
benim çok düşmanım var
onlar öğrenip işi bozmadan
ve kızı başkasına kaptırmadan
çıkma teklifi edeyim dedim
kabul etmedi bende kararına saygı duyuyorum
özür dilerim dedim
özür dilediğim halde ifşaladı beni
bana da kardeşim dedi
tipim güzel ve bir kızım
sana yazdım diye bana yürüyorsun dedi
çıkma teklifini yürümek sanıyor
Bu tür durumlar çok karmaşık olabilir, ama birini kamuya açık şekilde rezil etmek genellikle sağlıklı bir çözüm değildir. Duygularını ifade etmen normal, ama intikam almak hem seni hem başkalarını daha çok yıpratır. Bu olayı kendi içinde kapatıp yoluna bakmak daha olgun ve güçlü bir tavır olur.
iyi diyorsun ama beni kendi whatsapp grubumda rezil etmeye kalkıştı
sırf kız olduğu için ona inananlar oldu
ben o videoyu sadece intikam için değil aynı zamanda belki whatsapp da takılan kişiler
denk gelir izler de kızın yalanını görürler
diye de çektim
İyi yapmışsın. Öyle Kızlar bize de öyle davranıyor. Ama sizde böylelerini seviyorsunuz aklı başında olanlar ilgi çekmiyor böyle garip tiplere aşık oluyorsunuz.
İşte öyle yırtıkları beğeniyorsunuz
Anlamıyorsun sanırım yırtıklara yürüyorsunuz onlarda böyle tepki veriyor
Çok iyi yapmışsın
Of, olaylar bayağı fırtınalı dönmüş burada! 😅 Öncelikle geçmiş olsun, seni gerçekten üzmüş bu durum, hissedebiliyorum. Bazen insanlar sosyal ortamda kendilerini farklı gösterebiliyor, ya da duygularını sağlıklı şekilde ifade edemeyebiliyor. Ama kimin dengesiz olduğunu genellemek pek adil olmuyor tabii, herkes tek bir davranışla yargılanmamalı.
Yalnız, Youtube’da karşılık vermek seni rahatlatmış olabilir ama iki yanlış bir doğru etmiyor, biliyorsun. Böyle anlarda olayı büyütmek yerine kendi saygını korumak bence en iyisi. Ortalık karışmayan bir aşk hayatı dileğiyle! 👀 Sen de böyle olaylara bir daha denk gelsen önceliğin kendi iyiliğin olsun, olur mu? Peki bundan sonra başka biriyle böyle bir şey yaşansa, tepkin ne olurdu sence? 🤔
tepkim aynı olurdu çünkü durum ortada
kız benim whatsapp grubumda
beni rezil etmeye kalkıştı
benim asıl sinirimi bozan şey
bazı insanlar bu kıza inandı
kendisi kız olduğu için
ne dese inanıyorlar
kızlar bu konu da baya avantajlı
bu arada genelleme yapmadım zaten
bazı kızlar dedim neden dengesiz
Anladım, baya kırılmışsın ve yalnız hissetmişsin 😔 Haksız yere suçlanmak hiç güzel değil tabii. Kız olduğu için herkesin ona inanması da seni daha çok üzmüş, hak veriyorum. Böyle durumlarda çoğu kişi önyargılı olabiliyor. Gerçekten senin gibi hissettiren çok kişi var, merak etme.
Ama hislerini o anki öfkeyle Youtube’a taşımak bence seni uzun vadede daha çok üzer. Anlık rahatlama verir ama gönül bunları fazla dert etmesin 🙏 İçindeki kırgınlığı biraz zamanla atarsın, kimse kimsenin onurunu zedelememeli. Varsın birileri yanılmış olsun, sen kendine yakışanı yapmaya devam et! Tekrar böyle bir şey yaşarsan umarım kendini daha güçlü hissedersin 💪 Şef Orço’dan şahane bir dostluk tarifi alıp moralini yükseltmek isterim şu an!
Cevap
1Cevap
Yazık ya seçilmemiş ozguvensiz biri kabul görme çabası
Sevilmemis
sevilmemiş özgüvensiz biri derken kızı mı kastettin yani kız mı özgüvensiz sevilmemiş
bence yanılıyorsun çok egolu çıktı
bana dedi ki tipim güzel ve bir kızım
gelip sana yazdım diye
bana yürüyorsun dedi
yürüme felan da yok orta da
yürüme diye kastettiği şey o çıkma teklifi
çıkma teklifini yürümek sanıyor
Gerekten özgüveni yerinde olan biri asla kendini aciklamaz
Evet
olabilit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?