Kıza teklif ediyorum kabul etmiyor çünkü moodunda değil başka zaman başkası ediyor kabul ediyor. Hani bunu 1 2 defa yaşasam tamam tesadüftür olur diyeceğim. Ancak her seferinde böyle bahtsızlık yaşamam. Ve kızın keko tipli birine gitmesi sinirlerimi yerinden oynatıyor. Şaka gibi cidden kızlardan yana hiç umudum kalmadı. Ne takılmaya ne sevgili olmaya okeyler kafalarına ne eserse onu yapıyorlar. Ben bu kadar dengesizlik olacağını hayal etmiyordum. Sevmek istesem sevemiyorum. Sevmeye korkuyorum. Küçükken düşünürdüm acaba gelecekte nasıl bir kızla olacağım? Saçları nasıl kokacak? Beni herkesten ve her şeyden daha çok sevecek mi? Kediler gibi bana sırnaşıp çocuklaşacak mı? Ama sonucunda aldatılıp yüzüstü bırakılınca haliyle umutları kalmıyor insanın ve sadece takılacak kız aramaya başlıyorsun. Ayriyeten onlarıda bulamıyorsun çünkü moodlarında değiller. Ne diyeyim ben böyle işin ta..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınları anlıyorum ben çok iyi
Bu gece de senin için baba 🚬
yalnızlık en iyisi
Değil ızdırap veriyor üstelik benim dostum falanda yok home office çalışıyorum yazılımcıyım üniversiteyide uzaktan okumam gerekiyor bunların yanında hormonlarımıda kontrol etmem gerekiyor yıllardır böyleyim arada sırada f*ck buddy flört yaptığım oldu 2 3 defa ama onlarlada süreklilik olmadı İstanbul'da olmama rağmen birini bulamıyorum ve gerçekten zehirlenmiş gibi hissediyorum. Ruh halim o kadar kötü.
yani insanın sosyallesmesi gerek tabi en azindan 3 4 tane arkadas lazım cinselliği bilemem paran varsa zaten kolay yani
Parayla cinsellik elde edecek kadar düşmedim ben beni arzulayacak birini arıyorum o şekilde birine tecavüz ediyormuş gibi hissederim ve iğrenç bir şey bu biriyle olacaksam beni beğenmeli arzulamalı birlikte onunla haz almalıyız dost konusuna gelirsek işimden ve okulumdan dolayı öyle bunlar elbet geçecek ve refaha ereceğim çok para kazanıyorum mesela birikim yatırım yapıyprım zamanım kendimi geliştirmekle geçiyor ama eksikliğini hissettiğim tek şey cinsellik o kadar
paran olduğunda zaten arzulanıyosun :D bu iş böyledir genelleme yapmayayım istisnalar var tabi ama mesele hayırlısını bulmaksa illaki bulursun
Paramla neden arzulanayım ki anlamadım. Hayırlısını bulma konusunda çok şüphelerim var o yüzden ben takılacak bir kız arıyorum. Elbette amacım sadece takılmak değil ilişki de kurabilirim sevgili flört ama o kişiye bağlı bir durum. Olaylar öyle gelişirse hayır demem.
sen günümüzün ilişkilerinden pek uzaksın sanırım amacın cinsellik ve arzulanmaksa belli tip kızları kendine çekersin paranın olduğunu belli edersen onlar zaten seni bulur gobekli maymun tipli bmwli erkeklerin pesinde ilik gibi kızlar var sence niye arzulanacak kadar kültürlü veya yakışıklımı yoo
O konuda haklısın ama ben parama bakacak birini aramıyorum fiziğim iyi tipimde ortalama sanırım ama günümüz kızlaro Nirvana peşinde koştuğu için ilgilerini çekmiyorum zaten dışarı çıkan birisi de değilim o yüzden görende olmuyor. Ne yapmamı önerirsin?
nirvana peşinde degiller bence dediğim gibi para gösterisi ve playboy tayfanın takildigi yerler yani
öneriye gelince ilişki uzmanı değilim valla benim önerilerim sana ters gelebilir sen sevilmek arzulanmak istiyosun vs benim öyle bi isteğim olmadığı için önerimde yok bu yuzden
Anladım düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim.
rica ederim umarım beklentilerin karşılanır
Umarım ama pek umudum kalmadı :')
yani bende bi ara böyleydim 1 bucuk yıllık ilişkiden ihanet yiyince kendimi yetersiz gördüğüm zamanlar oluyodu 1, 2 yildir iliski yapmiyorum kendimde yetersiz gordugum şeyleri düzeltmeye calisiyorum bunun çabası insana iyi geliyo zamanlada ilişki isteğim azalıyo ha umudum var bulurum elbet ama ben sevebilirmiyim onu bilmem :D
umudu geri kazaniyosun belli bi sure sonra
Olabilir bilmiyorum şu an için yaşadığım şeylere göre düşüncelerim değişiyor. Belli bir ön görüm ya da analizim yok. Karşıma birisi çıkarsa tanımaya çalışırım. Güzellik diye bi kriterim yok. Çok fazla şişman ya da çok zayıf olmadığı sürece o kişiye karşı bir şeyler hissetmem uzun sürmez. Şu ana kadar çıktığım kızlarda çok al benili değildi ama çıktım ve kendi açımdan tipin zaten bir önemi olmadığını o zaman anladım. Şimdiyse arayışıma yeniden başladım bulabilirsem ne ala bulamazsam yine hüsran :,)
bulursun tabi ama evdeyken zor o mecbur ortamlara girip kaynıcaksın
kimler kimler buluyo sen mi bulamican yaa
Ortamlardan asla aramam böyle sanaldan bulup temiz tanışırım ortama giden bi kızla olma isteğim yok maalesef
5 yıldır bulamıyorum var mı artıran pxmspxösğdösşd
sanaldan bulmak bana gore dahada kotu sanki
Neden kötü
5 yılda uzun bi sureymis ama ahahsjwgshs olsun kader yaww 6. yilda bulursun belki :D
sanaldaki insanlara çok güven olmaz realde bi insani oldugu gibi gorursun ama sanal yalan dolan
Aralıklarla bulduklarımı saymıyorum ama seneye bulacağımın bi garantisi yok keşke bizi bulsalarda uğraşmasak
ay yok ben istemem istemem insan sevmiyorum ben sanırım kendimi seviyorum
Tam tersi oranla düşünürsek sanaldaki insanlar daha güvenilirler çünkü bu tür ortamlara çoğunluğu girmiyor ve sanalda daha özgüvenli, samimi oldukları için kendilerini daha kolay ifade edip karşılarındakine açıyorlar. Reelse tanıştığım insanlar maske takıp gerçek karakterlerini hep gizlediler. Ortamlara gidenlerde zaten hep reeldekiler oluyor öyle tipleri umursamıyorum sanal daha masum geliyor bana
İlginç bir insansın ne diyeyim herkesin gönlüne göre olsun :)
bana gore daha tersi bence benim sanaldan tanistiklarim reelden hep farkliydi sanaldan bi soğuma geldi bana
Daha iyi tanımak için kriterler belirleyeceksin ve bunların ne kadarını karşılıyor analiz edeceksin ben öyle yapıyorum
ilginç degilim böyle insan mutlu oluyo biriyle olucam sırf egomu tatmın etmek için sonra ona surekli hesap vericem surekli zaman harcicam onunla falan filan zor iş
sanaldan onu test etmek zor bence
Kimse kimseye hesap vermek zorunda değil suç işleyenler hesap verir ya da ilişkide güven yoksa bu istenir ve ego tatmin etmek kişiye kalmış sevgi ilgi arzu aramak bence doğal bir şey
Ben kolaylıkla test ediyorum sana istersen öğretirim çok basit bir yöntem
bence bu insandan insana değişir ben haber vermeyide sevmem aslinda haber vermek en dogrusu ama ugrasamam guven bi yere kadar kimseye guvenilmez
sevgi ilgi aramak doğal tabi ama yoksada dert edilcek bi etken degil gibime geliyo
Güven aslında hissedilir bir kişiye olan bağlılık sadakat güvenin zeminini oluşturur zaten en başta nasıl bir ilişki istediğine karar verirsen bu konuda sorun yaşamazsın
olumlu düşünmek guzel bisi ama ben okadar olumlu dusunemiyorum bu açıda
Hiç yemek yemezsen acıkırsın bu durumda aynı öyle kızlar genel olarak çok acıkmaz çünkü zaten hep doyuyorlar ama erkekler o açıdan şanssız dm kutularımız keşfedilmemiş adalar gibi bu yüzden bizler açız her insanda acıkırsa bu durumda olur biyolojik olarak bir gerçek
belkide o yuzden evet kızların ilişki yapması kolay
Olumlu düşünmek zorunda değilsin sadece şüphelerini sorunları belirlemelisin bunları belirlersen zaten neyi istemediğini ya da kimi istemediğini çok net anlarsın
neyi isteyip istemediğimi biliyorum ama sorun bende bence ben guvenemiyorum ve sorumluluk alamiyorum ilişki bi sorumluluk sonuçta
Ne açıdan sorumluluk?
ilişki sence sorumluluk değil mi
bana yük gibi gelir yani bence ciddi bir iş ilişki yapmak
Sorumluluktur tabii ki senin korkun aldatırım korkusu mu yoksa aldatılırım mı?
Birçok ilişki çeşidi var flört ol ya da fb fark etmez o kadar ağır geliyorsa seçeneklerin bol
yok sadık biriyim hayatta tek devam etmeye alışık olduğum için biriyle devam etmek sorumluluk işte bi karar verirken bile ortak olmalı özgürlüğünden kısıtlanmak zorundasın az da olsa
ben laylaylom ilişkileri sevmem olucaksa adam akilli olsun ömür boyu olsun kafasindayim
Güzel düşünüyorsun ama kısıtlanma korkun tam olarak ne çeşit bir kısıtlanma? Sonuçta ilişki kısıtlanacağın değil özgür olacağın asıl yer değil midir?
ben kendimi karşı tarafın yerine koyuyorum mesela karşı cins arkadaşı olamaz bu bile kısıtlanmadır sevgilim bunu dese rahatsız olurum tabi ama olması gereken olmaması :D anlayabildin mi işime gelmiyo sanırım
Erkek arkadaşların bol sanırım
ilişkisi olup özgür olan insanlar çok nadirdir bunun için ilk önce %100 güven lazım oda bende yok o yüzden girmiyorum o toplara
bol değil ama var yani
Erkeklerden arkadaş olmaz ama bu bilimsel bir gerçek hatta deneyi bile yapıldı kadınlar erkeklerle arkadaş kalabiliyor ama erkeklerin %80'i %90'ı arkadaşlık aramıyor arkandan iş çeviriyor lxmdşdmsşsödld
yoo bence oyle degil
işte sende bu konuda önyargılısın bende ilişki konusunda :D
İnan bana öyle istersen deney yap şansına %10luk dilimdeyse bu deneyide başarıyla tamamlaraa erkek arkadaşın olunca kabul edebilir arkadaş olmanı belki
istisnalar vardır her şeyde
neyse ben zıbarıom iyi geceler
Bu bir ön yargı değil bilimsel bir gerçek istediğimiz kadar reddedelim bu evrimden kaynaklı bir durum asla bu düşüncende kesin olamazsın çünkü karşındakinin zihnine sahip değilsin kimbilir neler düşünüyor asla bilemeyeceğin şeyler
İyi geceler diliyorum