Kızların Çoğu Neden Hep Sorunlu?

Bu siteden 1-2 ay önce bir kızla tanışmıştım. Kız ilk önce whatsap numaramı sonra da instamı istedi verdim. Ardından arada birbirimizi arayıp konuşmaya başladık. Kız sorunu olduğunda sürekli beni arayıp yardım isterdi, bende kıza akıl verip yardımcı olurdum. Fakat kız biraz sorunlu bir kızdı. Ailesiyle kavgalı. Evlenilecek bir kız değil, hatta sevgili oluncak bir kız bile değil. Bugün kızın telefonu bozulmuş. Bende kıza whatsapta yazışırken şakasına takılmak için "Naptın da telefonunu bozdun" dedim :D Sonra da kıza şaka yaptığımı söyledim. Kız buna rağmen sinirlendi, benimle bu şekilde konuşamazsın, karşında çocuk yok, telefonumu ben değil tamirci bozdu bende onu polise şikayet ettim demeye başladı. Daha sonra da beni engelledi. Lan altı üstü şakasına kıza takıldım, kızın yaptığına bak. Cidden sorunlu kızlarla bırak evlenmeyi veya sevgili olmayı, normal arkadaşça bile konuşamıyoruz. Kıza sürekli yardımcı olurdum beni kaybetti. Artık kendisine sürekli yardımcı olacak birisini kolaysa arayıp bir daha bulsun. Bir kız istediği kadar güzel olsun, eğer sorunluysa veya egoluysa böyle kızlardan cidden iğreniyorum. Hayatıma giren kızların birçoğu hep sorunluydu. Niye kızların çoğu bir şekilde sorunlu ki? Anlamıyorum.
Kızların Çoğu Neden Hep Sorunlu?