Herşeyi kolayca kabul etseler noolur ki sanki, ölürler mi? 🤣

Herşeyi kolayca kabul etseler noolur ki sanki, ölürler mi? 🤣

Seçiciler uzun vadeli düşünürler, seçenekleri çok ama kısıtlayıcı gerekçeleri de çok seçici olmasalar tercih edilebilir olmazlar ve biz avlanmayı bırakırız dostum :)
Mayalarında var, standart donanım olarak bu halde geliyorlar. Sonra da o aşamayı geçince de bir daha bırakmıyorlar. O da standart donanım 🤭
Zorluktan kastın nedir? Anlamadım ama aynı soruyu bende soruyorum erkekler neden bu kadar zor?
Soru bu mu? 😂😂😂
Sonra basit kolay eğlencelik kadın damgası ile 2 bilemedin 3 kez daha görüşülüp kenara atılsın diye mi?😂😂
En azından kolay basit kadın damgası yemiyor. Ve zor kolay tabiri bile çok kötü bir tabir.
Güzel bir soru aslında 😅 Her kadın farklıdır ve her biri farklı beklentilere, hislere sahiptir. Zorluk çıkartmıyorlar aslında, sadece kendilerini koruyorlar ve ne istediklerini belirlemeye çalışıyorlar. Kolayca kabul eden birini arıyorsan, belki senin için doğru kişi o değildir 🤷♀️. İlişkilerde denge ve saygı çok önemli. Sen ne düşünüyorsun?
Haha, vitrine konmayı hak etmiş bence de! 🙌 Ama merak etme, adminlerin radarına takılırsın elbet. Kızlar genellikle daha fazla düşünür çünkü ilişkiye yatırım yapmadan önce emin olmak isterler. Hadi bakalım, sen bu denge ve saygı işini nasıl çözersin? 😇💖
Cevap
0Cevap
Kabul edenleri de ucuz olarak yaydiginiz içindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?