Geride bıraktığınız aynı yerde kalacak sanmayın olur mu?
youtube.com/shorts/fT9cnXP4GsE?si=vaQkPMm5zsQ9fD0h
youtube.com/shorts/fT9cnXP4GsE?si=vaQkPMm5zsQ9fD0h
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen karşındakinin duygularını sömürür gitmesi için imkan verirsin bu suçtur.
Bazen de karşıda ki değerini kullanır gitmesi için yol verirsin bu da hakkındır..
Gitmesi için sebep verilmişse zaten o kişinin hayatımda artık yeri kalmamış demektir. Gitti ise onun ardından dua etmek dışında bişey yapılmaz. Tabiki gitmesi gereken kendine olan saygıdan dolayı olduğu noktada kalmamalı.
var olmaz mı herseyi yapıp bir de kalmanı bekleyen daha suçlu ama bence hiç önemi yok ne kadar yanlış bir ilişkide olduğunu farketmeni sağlar , aşk duygular geçici.
Cevap
5Cevap
Kimse yerinde kalmaz ve yine kimse birini bu kadar çok kaybetmeyeceğinden de emin olmamalı. Gideni gitmek zorunda bırakmak ta büyük bir vebal
Sebebi veren karşı taraf değildir gitmek isteyen sebep arar ve onun bahanesiyle gider yani suç yoktur
Zaten tüm suç onda. Seni misafir etmek yerine yolcu ediyorsa suç ondadır. Bu yüzden de yolcu yolunda gerek.
Bal gibi vardır hem de. Birinin gitmesine neden olmak başlı başına suçtur. Oturup düşünmeli "neden gitmesine sebep oldum?" diye.
Tüm suç gitmek için sebep verenlerde zaten
Tek taraflı suç daha icat edilmedi
İlla karşılıklı mi olmak zorunda?
Olabilir.
Giden suçlu
vardir var
bilmezmiyim
Vardır vardır
selam ne haber
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?