Diğer LEZ olmak suç mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor erkeklere ilgi duymuyorum Güncellemeler+1 yıl ... LEZ olmak suç mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Ahmttrkl Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Yani napcan killi erkegi her yeri kil tuy sopa gibi seyi var cekiciligi yok. Kizlarin memisleri var vucudu puruzsuz guzel bacaklari kalcalari var 2 0 Yorumla
murat_aslan Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Suç tabi biz erkekler ne yapacaz hiç bizi düşünen yok ya 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır nasıl davranmak istiyorsan öyle davran ve yaşa 1 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Değil lakin başkasının hayatını alt üst etmediğin sürece 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yanlış bir seçim yapmışsın umarım kendini düzeltirsin 0 0 Yorumla
Fifidiyorlar Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Suç değil , ama malum etraf böyle şeylere çok tepkili o yüzden kimseye söyleme 1 1 Yorumla Xaniello +1 yıl Turk kizlari cirkin ve abaza. Bize Avrupalıların lazım buradakiler ne hali varsa gorsun😏 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Değil 2 4 Yorumla Soran +1 yıl sende mi lezsin Yorumla persordinary +1 yıl Hayır değilim heteroyum ama lgbt ye karşı değiliim Yorumla Soran +1 yıl hiç kızla bişeyler yaşadın mı Yorumla persordinary +1 yıl Yaşamadım erkek seviyorum ben Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Değil 1 5 Yorumla Soran +1 yıl lez misin Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler yorum için Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Rica ederim Yorumla edanurkiziljdjdjdjd +1 yıl Ama yok kimse Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Değil doğan böyle değiştiremezsin sonuçta 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sende mi lessin Yorumla külllkedisi +1 yıl Nayırrrr değilim Yorumla Soran +1 yıl keşke olsaydın, konuşurduk Yorumla
Graycloud Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Diğer konusunda 709 cevap paylaştı. Doğuştan gelen duyguların varsa değil 2 3 Yorumla Soran +1 yıl sen lezmisin Graycloud +1 yıl Biseksüelim Soran +1 yıl tam olarak anlamı ne
S8484 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl he suç.. güzelliğin katlanır 0 4 Yorumla S8484 +1 yıl yaş kaç Yorumla S8484 +1 yıl birisi warr sahiplenirim Yorumla S8484 +1 yıl diyor Yorumla S8484 +1 yıl biri warr Yorumla
yağmursenem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzel bir sey değil 2 1 Yorumla Soran +1 yıl neden peki Yorumla
11-yemyeşil Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl suç mu bilemedim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla 11-yemyeşil +1 yıl suçmu değilmi bi, lemem ama tercih, merak falan diyim Yorumla edanurkiziljdjdjdjd +1 yıl Zevk aliyorsan hicbirsey suç değil bence Yorumla
xxalinxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl kimse duymuyor 1 9 Yorumla Soran +1 yıl neyi duymuyor Yorumla xxalinxx +1 yıl İlgi Yorumla Soran +1 yıl sende mi lezsin Yorumla xxalinxx +1 yıl Değilim Yorumla Soran +1 yıl kime ilgi duyuyosn peki Yorumla xxalinxx +1 yıl Kendime Yorumla Soran +1 yıl bence kendine bir ödül ver ve lez biriyle seviş Yorumla xxalinxx +1 yıl Diyosun Yorumla Soran +1 yıl evet, kendini ödüllendirmiş olursun Yorumla
edanurkiziljdjdjdjd Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tabiki değil ama kendimize göre birini bulamıyoruz 1 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. Haram 1 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Suç değil 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Kanunda suç değil 0 0 Yorumla
Osman951926 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Suç değil erkeklere ilgi duymak zorunda değilsin 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Suç değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yani napcan killi erkegi her yeri kil tuy sopa gibi seyi var cekiciligi yok. Kizlarin memisleri var vucudu puruzsuz guzel bacaklari kalcalari var
Suç tabi biz erkekler ne yapacaz hiç bizi düşünen yok ya
Hayır nasıl davranmak istiyorsan öyle davran ve yaşa
Değil lakin başkasının hayatını alt üst etmediğin sürece
Yanlış bir seçim yapmışsın umarım kendini düzeltirsin
Suç değil , ama malum etraf böyle şeylere çok tepkili o yüzden kimseye söyleme
Turk kizlari cirkin ve abaza. Bize Avrupalıların lazım buradakiler ne hali varsa gorsun😏
Değil
sende mi lezsin
Hayır değilim heteroyum ama lgbt ye karşı değiliim
hiç kızla bişeyler yaşadın mı
Yaşamadım erkek seviyorum ben
Değil
lez misin
Hayır
teşekkürler yorum için
Rica ederim
Ama yok kimse
Değil doğan böyle değiştiremezsin sonuçta