Aile & Toplum Miyavlamak suç mu? sluttycat Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Evde miyav miyav geziyorum diye komşum şikayet etmiş suç mu ya? Güncellemeler+1 yıl kedileri rahat bırakın Güncellemeler+1 yıl bunu bir erkek sorsaydı sıkıntı olmazdı diye düşünüyorum şu ön yargıları cinsiyetçilikleri bir bırakın Miyavlamak suç mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı. Hiç suç olur mu ya ayıp etmiş komşun. 1 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Şaka mı? Gerçekten ya kedi miyavlasaydi ne olacaktı 😅 hayvan haklarına karşı bu 1 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Suç değil. Bende evde yelleniyorum diye şikayet etmiş komşular raad raad zoooort diye yellenemeyecek miyim evimde anlamıyorum. Ev alma komşu al demişler ya doğruymuş. 0 0 Yorumla
Mavi3545 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Normal tabikide neden suç olsun,,, Mart ayı yaklaştı baya baya normal karşılaması gerekiyor bence🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olabilir günlük hep aynı şeyleri yaptığın için azcık tozutmaya başlamışsın. 0 0 Yorumla
Erkeklerdeesorsun Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Güldürdü 😊 hayal etttim de değişik bisey guzel olabilie evde bi kadinin öyle gezmesi😊 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkek sorsa yorum almazdı zaten boş bir soru olurdu 0 0 Yorumla
Uzaklarda34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Sanırım kedilere hasret kaldın.. ben olsam geh pisi pisi derdim sana 😂 0 0 Yorumla
Marslijooker Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Ben korsan kediyim gelirim akillarini alirim onlarin 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 648 cevap paylaştı. Böyle kedi şikayet edilir mi, komşunun öküzlüğü o 😂 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı. Hhahhaha ne kullaniyon sen bu kafayq nasil eristin ki 0 1 Yorumla suskunn33 +1 yıl Mart geliyor Yorumla
Sempatiiko Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ne diye şikayet etmiş ne demiş sikayet ederken çok merak ettim🤣🤣 0 0 Yorumla
Thecruciaall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kimlik kartı çıkarsınlar sana bir şey yapamazlar komşuların 0 0 Yorumla
birucanbirdekacan Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. böyle bir kıza gençliğimde rastlamıştım, ilginç bir deneyimdi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yaz bana hemen bi dilekçe ayarlayayım komşunun cezasını verelim kedilerin sesi olmak bizim vazifemiz yaa 0 4 Yorumla sluttycat +1 yıl yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabi canım tag acıyorum #rearealesecatsspecialyslutones diye Yorumla sluttycat +1 yıl dksjsmsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu ve daha fazlası bir dm uzağınızda :) (reklam gibi oldu farkındayım ama bunlar küçük teknik detaylar 😅) Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sen kedi misin ruh hastası kadın. 0 5 Yorumla sluttycat +1 yıl evet🥺 Yorumla HissizProfil +1 yıl Oyy ne kadar da ponçik Yorumla sluttycat +1 yıl ruh hastasıydım hani dksjsj Yorumla HissizProfil +1 yıl Bak bu sensin Yorumla sluttycat +1 yıl dhshsjshgs Yorumla
Haktivist Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Çipini taktılar mı senin 0 11 Yorumla sluttycat +1 yıl yok bende çip Yorumla Haktivist +1 yıl Çipsiz dolaştırılamazsın genelgeye göre. Yorumla sluttycat +1 yıl evdeyim ben:/ Yorumla Haktivist +1 yıl Seni şimdi ormana bırakıp giderlerse sahibinin kim olduğunu bilmeleri lazım. Çip önemli taktır bence. Yorumla sluttycat +1 yıl sahibim yok işte:/ Yorumla Haktivist +1 yıl Bütün kedilerin babasıyım. Yorumla Haktivist +1 yıl Son kedi bükücü Yorumla sluttycat +1 yıl dmsksjsj daddy Yorumla Haktivist +1 yıl Gel pisi pisiii hanimiş babasının kızıı Yorumla sluttycat +1 yıl meow Yorumla Haktivist +1 yıl https://youtu.be/PFPtWInnYzw Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı. Köpek gibi havlamayın korkuyorum de sen de :D 1 0 Yorumla
hakan_uykusuz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Kedileri seviyor dikkatli ol 0 0 Yorumla
MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 77% +1 yıl Şikayet edenlere havla sen de#Vesselam 0 0 Yorumla
ƞextlevel Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Başka ses diye şikayet etmiş olmasın 😃 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı. Gel pisi pisi derdimm ben şahsen.. :)) 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Mart gelmeden miyavladigin izin kizmistir 0 0 Yorumla
єчєσfthєdrαgσn Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl 3 kedim var ve neyse ki komşum yok :D 0 0 Yorumla
dudunmubeni4 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı. Ülkenin mental sağlık 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı. suç tabii. Mart yaklaştıkça çekilmez oluyorsunuz. 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay keşke komşum olsaydın aşko 0 2 Yorumla sluttycat +1 yıl atardın değil mi Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Evden mii ben aksine yanıma alırdım seni ya benim kedide var arki olurdunuz ne güzel :D kedileri severimm Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayır değil ama Mart gelmeden miyavlıyorlar 😂 0 0 Yorumla
esmaadaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl yok degil bi kere miyavlar misin guzelim 1 2 Yorumla sluttycat +1 yıl meowwww Yorumla parçalynpuma +1 yıl Çok iyi miyavliyorsun ama Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Yüzünü çizseydin knk 😂 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kedi olmadığının farkına varmalısın 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı. Değil aşkım 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. kedilere özgürlük 0 0 Yorumla
birol09 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Hayır bence çok eylenceli 0 1 Yorumla birol09 +1 yıl boş ver komşuyu bizde 4 tane var ,;) Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bana da. miyavlaaaaa 0 3 Yorumla XIARESIX +1 yıl Konuşan bir kediye ihtiyacım varr Yorumla XIARESIX +1 yıl Yooo kedileri seviyorum Yorumla Must99 +1 yıl Yavaş Ares sakin ol sakin oool. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Hiç suç olur mu ya ayıp etmiş komşun.
Şaka mı? Gerçekten ya kedi miyavlasaydi ne olacaktı 😅 hayvan haklarına karşı bu
Suç değil. Bende evde yelleniyorum diye şikayet etmiş komşular raad raad zoooort diye yellenemeyecek miyim evimde anlamıyorum. Ev alma komşu al demişler ya doğruymuş.
Normal tabikide neden suç olsun,,, Mart ayı yaklaştı baya baya normal karşılaması gerekiyor bence🤣🤣🤣
Olabilir günlük hep aynı şeyleri yaptığın için azcık tozutmaya başlamışsın.
Güldürdü 😊 hayal etttim de değişik bisey guzel olabilie evde bi kadinin öyle gezmesi😊
Erkek sorsa yorum almazdı zaten boş bir soru olurdu
Sanırım kedilere hasret kaldın.. ben olsam geh pisi pisi derdim sana 😂
Ben korsan kediyim gelirim akillarini alirim onlarin
Böyle kedi şikayet edilir mi, komşunun öküzlüğü o 😂
Hhahhaha ne kullaniyon sen bu kafayq nasil eristin ki
Mart geliyor
Ne diye şikayet etmiş ne demiş sikayet ederken çok merak ettim🤣🤣
Kimlik kartı çıkarsınlar sana bir şey yapamazlar komşuların
böyle bir kıza gençliğimde rastlamıştım, ilginç bir deneyimdi
Yersiz bi şikayet olmus.
Kedilere sahip çıkalım
yaz bana hemen bi dilekçe ayarlayayım komşunun cezasını verelim kedilerin sesi olmak bizim vazifemiz yaa
yaa
tabi canım tag acıyorum #rearealesecatsspecialyslutones diye
dksjsmsjsj
bu ve daha fazlası bir dm uzağınızda :) (reklam gibi oldu farkındayım ama bunlar küçük teknik detaylar 😅)
Sen kedi misin ruh hastası kadın.
evet🥺
Oyy ne kadar da ponçik
ruh hastasıydım hani dksjsj
Bak bu sensin
dhshsjshgs
Çipini taktılar mı senin
yok bende çip
Çipsiz dolaştırılamazsın genelgeye göre.
evdeyim ben:/
Seni şimdi ormana bırakıp giderlerse sahibinin kim olduğunu bilmeleri lazım. Çip önemli taktır bence.
sahibim yok işte:/
Bütün kedilerin babasıyım.
Son kedi bükücü
dmsksjsj daddy
Gel pisi pisiii hanimiş babasının kızıı
meow
https://youtu.be/PFPtWInnYzw
Köpek gibi havlamayın korkuyorum de sen de :D
Değil hayata renk katar
Kedileri seviyor dikkatli ol
Şikayet edenlere havla sen de#Vesselam
Kedicikleri bende çok severimm
Başka ses diye şikayet etmiş olmasın 😃
kedileri sevmiyor sanıırm
suç değil yaşam tarzı
Gel pisi pisi derdimm ben şahsen.. :))
Mart gelmeden miyavladigin izin kizmistir
Evet suç. Müebbet istenir kesin.
Değil. Miyavlamamak suç olurdu asıl.
3 kedim var ve neyse ki komşum yok :D
Sende papaz büyüsü var
Ülkenin mental sağlık
suç tabii. Mart yaklaştıkça çekilmez oluyorsunuz.
Benim evde gezebilirisn
Ay keşke komşum olsaydın aşko
atardın değil mi
Evden mii ben aksine yanıma alırdım seni ya benim kedide var arki olurdunuz ne güzel :D kedileri severimm
Hayır değil ama Mart gelmeden miyavlıyorlar 😂
miyavlama hakkın engellenemez..
Bende havlaya havlaya geziyom benden uzak dur
Yalan söyleyeni öpen çıkar birazdan
yok degil bi kere miyavlar misin guzelim
meowwww
Çok iyi miyavliyorsun ama
sana yün topu atmak gerek
Yüzünü çizseydin knk 😂
Kedi olmadığının farkına varmalısın
Ayıp etmiş
Bende hav liom değil tabiki