Dün beni terkeden sevdiğim kadınla göz göze geldik. Sonra instagram profiline baktım ki 🔒 koymuş. Onu unutmam için mi yaptı sizce?

Staj yaptığı gözlükçünün önünden geçiyorduk bizim kurumun aracıyla. Ben onun orada staj yaptığını biliyordum daha önceden. Arkadaş şansa bak ki tam dükkanın orada trafik oluştu. Bende dükkana doğru baktım ve onu gördüm içerde tekti. Bana bakmıyordu diye bende uzun uzun onu izliyordum. Sonra birden bizim araca doğru baktı ve bir anda göz göze geldik. Bi 10 saniye falan bakıştık. Tabi onu görünce benim yine moraller bozuldu. Akşam hesabına baktım uzunca bir süre sabit duruyordu hesabı. Bu sabah namazı kıldıktan sonra bir daha baktım ve 🔒 sembolü gördüm. Şu an kendimden ne kadar saklamaya çalışsamda kabullenmesemde içim kan ağlıyor. Onu unutmaya çalışırken böyle bir şeyle karşılaşmak kötü hissettirdi. Dualarımda hep onu unutmak şeklinde. Beni kendinden soğutmaya mı çalışıyor? Bu arada ayrılalı 11 ay oldu ben aklımdan atamıyorum onu. Yeni kimseyi de sokamıyorum hayatıma. Beni terk ediş nedeni de ne bir aldatma ne de ona kötülük falan yapmam. Onu sadece çok sevmiştim ama sırf mesleğim hizmetli ve iş yerinde temizlik yapıyorum diye bir de maddiyat olarak ailesinden düşük gelirliyim diye terk etti.
Dün beni terkeden sevdiğim kadınla göz göze geldik. Sonra instagram profiline baktım ki 🔒 koymuş. Onu unutmam için mi yaptı sizce?