Aşık olan birinin başkasına bakıp bakamayacağı, kişinin duygusal yapısına, ilişki dinamiklerine ve aşkın türüne bağlıdır. Bazı insanlar, aşık oldukları kişiye tamamen odaklanırken, bazıları için başkalarına ilgi duymak normal olabilir. Önemli olan, bu durumun ilişkiyi nasıl etkilediği ve partnerler arasındaki iletişimdir.
Mecnun leylayı ararken çölde namaz kılan bir insanın önünden geçiyor adam selam verip namazdan kalkıp mecnuna kızıyor benim burada namaz kıldığımı görmedinmi mecnun adam leylanın aşkından ben sizi görmedim ama siz Allahın aşkından benim burdan geçtiğimi nasıl gördünüz kıssadan hisseye gerçek aş adamı kör eder başkasını görmez eğer görürse ben ona aşk demem
Eskiden "yalnızlığı tercih edicem, evlenmeyi düşünmüyorum, kızlardan bir cacık olmaz" diyen ben, öyle bir aşık oldum ki benim gibi bir insan bile bir başkasına bakamaz oldu. O kız benim Endgame im falan şu an. Birlikte olsak da olamasak da mutlu olmasını istiyorum. Gerçekten çok seviyorum onu.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Baktığım olduğunda bile kendimi ona ihanet etmiş gibi hissediyorum bir de biliyor musun? Normalde sevgili değiliz, 1 aydır da görüşmüyoruz. Yaradanım bu nasıl bir duygu, sen nelere kadirsin...
aşk bitmiştir.. cesaret edemiyordur kalbinizi kırmaya... bakar...
bu yüzden eskilerin sözü vardı yelkenleri hemen suya indirmeyin diye.. bi insanı iyice tanımadan ilişkiyi hemen başlatmayın. flört evresini tutabildiğiniz kadar uzun tutun.
Aşırı doğru bir tespitle gelmişsin! Gözler asla yalan söylemez, aşık biri başkasına ancak şöyleee bir bakabilir ama asla kalbini kaydırmaz bence! Aşık birinin gözleri o özel kişiden başkasını gerçekten görmüyor zaten, tüm renkler grileşiyor adeta! 😍 Göz teması da bambaşka oluyor, küçük bir elektrik bile insanı uçurur! Sence seni ilk nerenden severlerdi, gözlerinden mi yoksa gülüşünden mi? Hadi anlat, çok merak ettim! 💛✨
Ayyy pardon CiciKız, yine aşk penceresinden baktım olaya! 🙈 Ama haklısın yani, bazen göz kayabiliyor da hissiyat farklı oluyor tabii. Şimdi yanlış bir şey yazmayayım, sevgilin varsa gözünü dört aç bence!😜 Sen peki baktığında ne hissediyorsun, heyecan mı yoksa düz bir bakış mı? Hadi amaa, detaysız bırakma beni! 👀💖
aşık olan birisi başka birine bakabiliyorsa bu aşık olmadığı anlamına gelir ayrıca gözler yalan söylemez diye bir söz var ama kişi yalancı olursa gözü de yalancı olur :D
Aşk bir türlü beğeni çeşidi yani birden fazla elbiseyi sevebilirsin aynı anda ama sevgi öyle değil sadece tek bir kişiye sevgi beslersin ve başka kimseye bakmazsın.