Sevgilinin başka birinden hoşlanması?

Sevgilimin başka birinden hoşlandığını öğrendim ve bunu ondan değil başkasından öğrendim gerçi son zamanlarda ki davranışları değişmişti, ilişkimize emek harcamamaya ve değer vermemeye başladı ben aramadan, aramaz sormaz oldu. Bu kadar sakin yazabiliyorsam bunları iki gündür sakinleşmeye çalıştığım için. Çok sordum neden diye... Çok bağırdım, çok yazdım ama şimdi ne yapmalıyım? bana akıl verirmisiniz? Ona açıklama şansı vereyimi bildiğimi bilmiyor.. Eğer gözümün içine baka baka hâlâ yalan söylerse... O anın provasını kendi kendime defalarca yapıyorum ama o an gelince hiçbirini soyleyemicekmisim gibi geliyor.. Arkadaşları "Hala seviyor seni diyor ama o çocukla aynı ortamda olduğu için ondan hoşlandığını sanıyor"diyorlar.. Ama gerçekçi düşününce ben böyle olduğuna inanmıyorum.. çünkü çok kırıcı konuşmaya başladı. Ben sanırım iyi niyetimi çok zorluyorum, aşıkken öyle olmazmi yakıştiramazsiniz kötü birşeyi sevdiğinize, yakışmaz ona bunu yapmaz demezmiyiz, deriz tabi inanırız buna... Ama iyi niyetimden o kadar çok vuruldum ki inanasım gelmiyor artık o kadar farklı kişilikler tanıdım ki insanların nasıl değişebileceğini biliyorum, bunları pekçok kez gördüm.. Şimdi onun yaptıkları boğazımda hep bir düğüm olucak.. Ben ne yapmalıyım şimdi ona açıklama şansı tanıyımı? pişman olur belki, çünkü benim onun için yaptığım şeyleri bu devirde bir insan başkasına kolay kolay yapmaz kim haber almadan 1,5 sene bekler, ben bekledim. Ben onu ona dokunamadan sevdim, sabrettim şimdi insanlar on dakika bekletilince sinirleniyor.. Ben onla buluşmadan önce mutlu olmaya başlıyorum ve buluscamiz an hâlâ kalbim küt küt atıyor heyecanlanıyorum.. Bu o kadar güzel ve değerli ki.. o kadar masum ki, ben bunları hakedicek hicbirsey yapmadım vicdanım rahat.. Ama yediremiyorum kendime nasıl yapar ya nasıl...
Sevgilinin başka birinden hoşlanması?