Benim sevgilim var ve başka birinden hoşlanıyorum. Sevgilimi de çok seviyorum ancak diğer kişiye hissettiklerimi de göz ardı edemiyorum. kendisi uzakta olduğu için görüşme konuşmamız çok yok. bu konu hakkında güzelce tavsiye verecek olan varsa çok makbule geçer. boş boş yorum atacaklar hiç uğraşmasın ben de biliyorum doğru olmadığını ama kalp bu. istemediğin şeyleri de hissettiriyor sana.
Cevabın nedir?
+1 yılDemek ki sevgilin senin duygusal beklentilerini karşılamayan bir yapıda. Aynı zamanda senin de bir aşkta ne istediğini, kalbinin tatmin olma durumunun neye bağlı olduğunu bilmeye ihtiyacın var. Sadece neyi istediğini bilen insanlar zaman kaybetmeden hedeflerine varırlar. Nereye gideceğini bilmeyen bir gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez, savrulur durur.
19 Yorumla- +1 yıl
ben sevgilimden ayrılmaktan çok korkuyorum. o benim tüm dünyam şu an. benim en yakın arkadaşım sırdaşım. ama insan bazen sadece sevgilisi olsun istiyor. yani bana dokunduğunda daha özel bir şey hissetmek istiyorum. acaba herkeste geçici mi bu? sadece ilk zamanlarda daha mı yoğun hissediliyor?
- +1 yıl
Onu arzulamıyor musun, sorun nedir tam olarak? Diğer çocukta seni ne cezbetti cevap burada
- +1 yıl
yani ilk günki dibi değiliz. ilk zamanlar hep yanımda olsun elimi tutsun bana dokunsun derdim. şimdi bunları çok düşünmüyorum. benle ilgilensin istiyorum tabi ki ama ilgilenince kalbim küt küt çarpmıyor. bunlar yıllarla geçecek şeyler sanırım
- +1 yıl
Heyecanın bitmesi bir suç veya hata değil ama aynı zamanda düzeltilebilir de bir şey. Lakin bizi seven bize yüreğini veren insanın güvenini sarsmak ah alma sebebidir, bunu unutmayın. O arkadaş dediğiniz erkek, size sevgilinizde olmayan bir şeyi veriyor. Onu iyi düşünüp bulun. Sonra bu eksiği sevgilinize açın, çözmeye çalışın.
- +1 yıl
inanılmaz doğru söylediniz. kendimle yüzleşmeye korkuyorum ben sadece
- +1 yıl
Evet, korkmayın çözüm orada duruyor. O arkadaş olan erkek sizin sorununuza aynalık ediyor, yani sorunu size gösteriyor. "bak sizde bu eksik ve bu eksik bende var o yüzden bana ilgi duyuyorsun" diyor.
- +1 yıl
ama ilgi duymak istemiyorum :(
- +1 yıl
İşte diyorum ya, demek ki iyiniyetli durumdasın, ve bunu çözebilir o eksiği bulabilirsin.
- +1 yıl
çook teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
şimdi bir durum olur ara ara. Bu arada sevgiliye soğuk davranılır falan.
Sakın bunu yapma. Hoşlandığın kişi hevesss , mesajlas yazış istersen görüş ama sevgılıne belli etmeden. Hevesin geçince zaten bırakırsın46 Yorumla- +1 yıl
ama sevgilime ayıp etmiş olmaz mıyım? başlarda öyle sürdürüyordum heves nasıl olsa diye. hala heves olduğunun farkındayım ama sevgilim bunu hak ediyor mu ki?
- +1 yıl
bir eksikliği yok aslında :( sadece o kadar romantik gelmiyor. vizyonu yok. ve benim hayata bakışımı eleştirip duruyor. bunlar mı soğuttu acaba beni
- +1 yıl
biraz evet doğru :(
Karışık falan değil milletin dediğine bakma herkes yalan söylüyor. İnsan birini seviyorsa başka birinden hoşlanamaz diye birşey yok. Ama birşey yaşamak istiyorsum diyorsan hoşlandığın cocukla sevgilinden ayrılmalısın. Sevgilimden ayrılmam diyorsan cocuğu boşver. Hoşlandıgını savuşturmak daha kolaydır. Bilgin olsun. Bu tür şeyler ben de yaşadım
23 Yorumla- +1 yıl
doğru sevgilimden ayrılmak çok zor ama bişeylerde yaşamak istiyorum yaşamazsam pişman olmaktan korkuyorum. yine de azaltıcam bu hoşlantıyı
- +1 yıl
konuyla alakalıysa tabi ki bekliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılAynı durumu yaşadığını düşün, sen ne hal alırsın? Doğru değil yaptığın ama birini terk etmek zorundasın. Ya kendi hayallerini yık ya da onun hayalleri kabarmadan yıkmak zorundasın. Doğru olan bu.
13 Yorumla- +1 yıl
doğru söylüyosun ama hangsinin doğru seçenek olduğundan emin değilim. mantık içinde bakarsak sevgilim en doğru tercih. kendimi tamamen ona yöneltmeliyim. ama elimde değil işte :(
- +1 yıl
Sevgilinle biraz daha ilgilen ve ilgilenmesini bekle, biraz da zamana bırakın bazı şeyleri. Göreceksin her şey düzelmeye başlayacak. Hayatında başarılar dilerim
- +1 yıl
teşekkür ederim :(
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılAşk sonsuz değildir. Başkasından hoşlanıyorsan ayrıl ve yoluna devam et. İşin boyutu aldatmaya giderse geriye dönüp baktığında her zaman pişmanlık duyarsın.
53 Yorumla- +1 yıl
Ama ya hevesse? Gerci kac ay oldu hala gecmedi ama bir guvenim yok hoslamdigim kisiye karsi. Korkuyorum acikcasi hata yapmaktan
- +1 yıl
Seni tanıyan arkadaşlarınla konuş bu konuyu. Sana artıları eksileri daha iyi gösterebilir. Belki de şu an boşa kürek çekiyorsundur.
- +1 yıl
boşa kürek çekiyorsundur derken ilişkim açısından mı yani?
- Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılbazı insanlar bunu kötü yorumlasada cogu insanın basına gelir bu yani hoşlanmak demek sevgilini aldatmak demek değildir ama yani yeni bir insanla tanışırsın ve onda sevdigin hoşlandıgın iyi bir yön görürsün yani ama bu demek değil ki sevgilini nişanlını sözlünü herneyse aldatıp ya da ondan ayrılıp o kişiye gidiceksin. gelip gecici bişeydir geçmiyosa hoşlanma değildir baskasını sevıyosundur ozaman ayrıl zaten
32 Yorumla- +1 yıl
geçmesini ne kadar zamanda anlayabilirim ki?
- +1 yıl
yani bunu ben bilemem bu kişi eski bir tanıdığın olur gördükçe aklına gelir yakın zamanlarda iş te okul da filan tanıdığın biridir bir süre sonra geçer derim ama bu kişiye ve sana baglı yani
sevgi, aşk önemli. hangisini sevdiğini veya sşık oldugunu belirle önce. sonra ayrılman gerekiyosa ayrıl. ben erkek olsam karşımdaki başkasını severken çıkmak istemem yani
16 Yorumla- +1 yıl
ben şu an hoşlandığım insana hissettiklerimin çok daha yoğununu belki sevgilime hissetmiştim çıkmadan önce. zamanla konuşa konuşa aşkımız sevgiye dönüştü. ben biliyorum bu çocukla konuştukça aynı şey olacak ama konuşmaya devam etmeli miyim ki?
- +1 yıl
evet biliyorum. bilse öğrense o kadar üzülür ki... ama konuşmakta istiyorum aynı zamanda :(
- +1 yıl
doğru diyosun çok sağ ol :(
+1 yılHoşlanmak değil hadi görürsün de tipi iyidir beğenirsin ama hoşlanmak bunun ilerisidir sen sevgili kaplten sevmiyorsun.
110 Yorumla- +1 yıl
Sevgilini*** sana tecrübemi anlatayım 3 yıllık uzaktan yılda 10 gun gördüğüm sevdiğim adam vardı sadakat duygum daima öndedir ama onu kalbimde hissederek sevdim calsitigim staj yaptigim hatta ehliyet kursunda bile yakışıklı kardeşler vardı ve benden hoşlananlar oldu sevdiğim adam bana son derece ilgisizken bile onların ilgisi vardı ama asla dikkatimi çekemedi kalbim de aklim da sevdiğim adamı istiyordu hatta bana fırsat ya hem uzakta hem ilgisiz doldur boşluğunu dimi ama hayır ilk once kendime sonra sevdigime sonra iliskimize saygım vardı.
- +1 yıl
valla seviyorum
- +1 yıl
işte ben bunu istiyorum tam olarak. kişilik meselesi mi yoksa benim elimde olan bir şey mi bu
- +1 yıl
Orada sağlamlığı yürekten tam istemek her ilişki de hayatın her alanında inişli çıkışlı zamanlar olur önemli olan o süreçte ortaya koyduğun karakterin seçimlerin. Kendini nişanlımın yerine koy. Su an ben inan ki ne oliyrds olsun kimseye dönüp bakmadım diyebilirim vicdani rahatlığını yaşıyorum
- +1 yıl
Kendini sevgilinin yerine koy
- +1 yıl
Olursa olsun** olacaktı o kisim
- +1 yıl
çok sağ ol :(
- +1 yıl
Sen o hoslandigin çocuktan uzaklaş bir şekilde bagi kopar
- +1 yıl
denicem gerçekten çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim canim
Burada biraz mantıktan yardım alarak uzakta olanla mesafeyi koruyup aynı yerde olduğun zamanlarda vakit geçirmek olabilir. Bir süre sonra zaten hislerin daha berraklasır.
110 Yorumla- +1 yıl
uzakta olanla sadece birbirimizi görmek amaçlı buluşursak buluşabiliriz. ama bence de doğru diyosun. bir insanı tanımaya başladıkça ilgin daha da azalıyor. yine de daha çok tanımaya çalışmalı mıyım sence? onunla konuşurken iyi hissediyorum ama sonra sevgilim aklıma gelince cidden suçluluk duyuyorum. her ne kadar konuşmalarımız genel olarak arkadaş çerçevesinde gelişse de...
- +1 yıl
Sürekli değil de haftada bir gün mesajlaşmak biraz daha o heyecanı sıcak tutabilir. Hemde daha uzun zamanda tanımış olabilirsin. Ama bu durumda seni sevgilinden uzaklaştırır. O zaten arkadaşınsa oradadir. İstediğin zaman ona ulasabilirsin. Ve hala o mahsumluk kalır diye düşünüyorum. Bende bu şekilde bir yol izlemistim çünkü. Ne olursa olsun geleceği olmayan bir şey için sevgilinin güvenini sarsmaya lüzum yok. Ne olursa olsun o ilişkide emek vardır.
- +1 yıl
ister istemez sevgilimin güvenini sarstım zaten. başkasıyla konuşuyorum demedim ama ben artık eskisi gibi hissedemiyorum diyince bana güveni azaldı. o benim onu çok sevmemi seviyordu
- +1 yıl
beni hiç yalnız bırakmadı. her zaman dinledi her zaman destekledi. benimle hep ilgilendi. tüm sorunlarımı biliyor ve bunları yaşarken benim yanımda savaşmaya hazır
- +1 yıl
ya tek noksanlığı vizyonsuz düz huzur arayan birisi. ben daha çok başarılı ve azimli insanları seviyorum sanırım. bir de mesela ilgisini mekana göre gösterir. öyle ulu orta sempatiklikler yapmaz. bu huyundan da çok gıcık alıyorum. hadi o yapmıyor, ben yapınca laf ediyor
- +1 yıl
evet yeni keşfettim. bende önceden huzur aradığımı düşünürdüm ama son zamanlarda hep daha fazlasını daha yükseğini istiyorum. vizyonsuzlar ne açıdan zararlı olabilir?
+1 yılSevgili yapın ama hoşlanmaya devam edin başkalarına merak salın açın gönlünüzü herkese sevişin yiyişin hanımefendi çok güzel gençlere bu sorularla ortak oluyosunuz gerçek sevginin bu olmadığını hepimiz biliyoruz en azından yüreği güzel olan insanlar biliyordur.. benim gözümde güzelsin..
23 Yorumla- +1 yıl
şimdi ben iyi mi yapıuyorum kötü mü anlamadım sevdiniz mi sövdünüz mü
- +1 yıl
Bönüm gözümde başka bişey yazdım güzelsin diye çevirmiş site yöneticileri.. k. aşarsın yazmıştım
- +1 yıl
Habahaha idol
+1 yılBen her zaman çok partnerli olunabilmesini savunmuşumdur..
22 Yorumla- +1 yıl
artık ben de savunuyorum! kim nasıl mutluysa öyle olsun
- +1 yıl
Aynen öyle bu toplumdaki kalıplar ve baskılar mutsuz ediyor insanları
+1 yılSevgilinden ayrılmalısın. Yüksek Sadakat grubu şöyle diyor:
"Hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden"
Yani demem o ki, seven insan başkasından hoşlanamaz.12 Yorumla- +1 yıl
ya o durum öyle değil işte. inan ki seviyorum. bakınca düşününce dünyanın en masum en tatlı insanı diyorum. bir de birbirimize o kadar yakışıyoruz ki anlatamam. görünüş olarak değil sadece. yapımız, sevdiğimiz şeyler hep aynı. belki bu hoşlantı geçici bir histir diyorum
- +1 yıl
Ona sen karar ver. Bence ya sevgilinden ayrıl, ya o çocuğu hayatından sil.
+1 yılselam, bu yazıyı 1 yıl önce yazmışsınız. umarım bunu da görürsünüz. siz bu yolda nasıl bi tutum sergilediniz? neyi tercih ettiniz ve sonucu ne oldu? nasıl hareket etmem gerektiğini en nihayetinde ben seçeceğim fakat gerçekten tecrübelerinize çok ihtiyacım var.
11 Yorumla- +1 yıl
Lütfen yapmayın. Sadece uzak kalın. Karşınızda ki kişi size bağlıysa yıkılır. Hayatı ona zindan edersiniz. Karşınızda ki kişide bir insan. Lütfen onu üzmeyin kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyken başkasından hoşlanıyorum yapacak birşey yok. bazen eşinin hissettirmediği duyguları başkası hissettiiryor buna ihtiyacın var
04 Yorumla- +1 yıl
inan ki en korktuğum şeyde bu. çünkü sevgililikte bile başımıza bu geliyorsa evliyken neden olmasın? siz ne yapıyorsunuz peki? hoşlandığınız kişiyle konuşuyor musunuz yoksa uzaktan felan mı?
Cevap sahibi+1 yıllojistik bir firmamız var bizimle beraber çalışıyordu her gün görüyordum onu gördüğüm zaman kalp atışlarım hızlanıyordu nefesimi kesiyordu sanki :) bakışları o kadar güzeldi ki o gözlerde kayboluyordum biliyordum yaptığım şey yanlıştı ama kendime dur diyemiyordum neyse zaten geçti gitti sayılır :)
- +1 yıl
benim ki de geçer mi acaba :(
Cevap sahibi+1 yılbu dünyada kimse vazgeçilmez değildir elbette geçecektir
+1 yılMutlu edebilecek biriyse sevgiline İstanbul kart al zorlnmasın çocuk 🤣😂😂
20 Yorumla
+1 yılHangisi uzaksa ondan uzak dur.
24 Yorumla- +1 yıl
ilgi uzaklığı mı yoksa gerçek anlamda mesafe uzaklığı mı?
- +1 yıl
Gozden uzak gonulden irak diye bir laf var bosuna soylenmemis olsa gerek. Ondan daha kolay koparsin senin icin en kolay yol bu
- +1 yıl
bence de. şimdilik hoşlandığım çocuktan uzağım ama okulumun bitmesine az kaldı. sevgilimden de uzak kalmış olucam. iyisi mi ben yalnız kalayım
- +1 yıl
Biriyle birlikteyken ikincisiylede olma icinden gecenleri dinle kimse kararlarina etki etmesin sonra pismanlik yasama
bende şu an aynı durumu yaşıyorum. sen ne yapmıştın 1 yıldan fazla olmuş sevgilinden vazgeçtin mi?
10 Yorumla
+1 yılAyrıl Sevgilinide Daha Fazla Üzme Bence..
07 Yorumla- +1 yıl
ama onu çok seviyorum. cidden benim bir parçam. onu hayatımdan çıkarsam sanki anılarımın hepsini de çıakrmış olucam. ve düşününce bile ağlayasım geliyo. ama diğer insana hissettiklerimi de artık saklayamıyorum kendimden
- +1 yıl
Bu Nasıl Bir Duygu Böyle Ya :S Birini Hem Çok Seviyor Kalbinin Bir Köşesine Saklıyorsun Diğerinide Görmemezlikten Geliyorsun İlginçmiş Ama Bence Çok Sevsen Böyle Yapmazdın Gibi Geliyor Bana.. Ben Mesele 3 Hafta Önce Biri İle Tanıştım şu an Flörtleşiyoruz Onu Düşünmekten Başka Hiçbirşeyi Düşünemiyorum Mesela Bana Göre Gerçek Sevgi Budur.
- +1 yıl
ya evet ama bak sevgilimle ilk tanıştığımızda bende ona karşı çok yoğun duygular besledim. şimdi aynısını başkasına hissedince ben kafamı toplayamıyorum. yani bu duygular sadece ilişkinin başında mı hissediliyor yoksa bana mı öyle geliyor?
- +1 yıl
Bu Duygular Genelde Sanırım İlişki Boyunca Hissedilmeli Yani Senin Ki Aşk Mı Hoşlantımı Tam Olarak Bilemiyorum Ama Aşk Olsaydı Öyle Kolay Kolay Hissettiklerin Başkasına Yönelmezdi.. Hoşlantı Oluşmuş Sanırım Sende Sadece.
- +1 yıl
ama kolay kolay yönelmedim ki başkasına. biz sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz. ve başıma ilk defa geliyor şu an. başlarda kendime yeni birini tanıyosun diye böyle hissediyosun çok abartma felan dedim kontrol altında tuttum. ama şimdi saklayamıyorum kendimden. onunla bir şey oalcağından değil. çünkü cidden birbirimizle konuşabilecek bir konumuz bile yok. ama sevgilimle öyle değiliz. yan yana gelince bizi susturabilene aşk olsun
- +1 yıl
Ya Birde 3 Yıl Olmuş Çok Farklı Duygular İçindesin İlginç.. Bence Kendine Biraz Zaman Ver..
- +1 yıl
bence de :(
+1 yılValla ne desem bilemedim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılBence ikisiyle de ilişki yaşa
02 Yorumla- +1 yıl
istediğim ama emin olamadığım şeyleri insanlara danışırken ben:
+sence ne yapmalıyım?
Arkadaş1: Hayır
Arkadaş2:Hayır
Arkadaş 3: Evet dene bence.
+ Di mi kanka doğru diyosun ya - +1 yıl
Aynen kanka
Benim durumum sizinki ile okadar ayni
012 Yorumla- +1 yıl
Baya birseyler yazmistim ama sorun olmuş. Kisacasi tamamiyla ayni durumdayiz sevgilinizin kişiliği hoslandiginiz kisiye karsi acabalarınız... riske mi girilmeli yoksa bir heves midir... eger riske girilirse ya sonucunda cok daha kötü seyler olursa vaz gectigimiz o eski iliskimizi mumla ararsak.. ya da riske girmekten korktuğumuz icin cok guzel seyleri kaciriyorsak... siz ne yaptiniz bir sonuca varabildiniz mi?
- +1 yıl
Ben hala araftayim. Gelin biz bir konusalim 😂 dediginiz her seyi ben de hissettim o kadar kotu bir his ki
- +1 yıl
Mesaj atabilmem icin xper seviyem yeterli degilmis sirf bu konu icin acmistim hesabi yeni oldugum icin yazamadim neyse buradan yazayim aslinda size akil vermek amacli bir yazi degil çünkü ayni durumu yaşıyoruz ve akil kalmadi bu cok zor bir durum muş :) Sayfayi tamami ile okudum ve sizin sevgilinize karsi olan duygulariniz tıpkı benimki gibi... ortada uzun bir iliski var sevgiliniz sizin bir parçanız olmuş ondan kopma düşüncesi bile üzücü herseyiniz olmus ve birbirinize okadar cok yakışıyorsunuz ki fakat kalbinizin ilk gunki gibi carpmiyor artik askin yerini sevgi almış ve en onemlisi belkide boyle olmanizin sebebi sevgilinizin tek duze bir hayatinin olmasi hevesinizi kırıyor bazen olmak istediğiniz gibi olmuyor bazi şeyler sizi sogutanda bu belkide tamamen bütün hepsi satırı satirina bende de var
- +1 yıl
e evet hoslanmamam gereken biri gelip hayatima girdi aslinda hep vardi arkadasimdi o benim ama Şu an kendimi uzaklastirmak istedigim fakat uzaklasamadigim biri oldu onun haberi bile yok kimsenin yok ben bile kendim yeni yeni kabullenmeye başladım bu durumu onceden hayir ya ne hoslanmasi o benim arkadasim diyordum ama sanirim kendimi kandirmisim fakat bir yandan da kopamayacağım emek verdigim bir ilişkim var sevgilim okadar parçam oldu ki benim ailemden biri gibi artik nerdeyse iki taraf da birbirini taniyor biliyor okullarimizin bitmesini bekliyoruz sadece hazirliklarin baslamasi icin bu kadar ic ice gecmis bir durum varken risk almak okadar buyuk birsey ki... cok gercekten cok aci verici bir durum bazi arkadaslar bunu ahlaksizlik olarak yorumluyorlar ama gercekten gunlerce ağladığım oldu yanlis duygulara kapildigim icin
- +1 yıl
Evet malesef ben de agladim hata bende diye. O biyle bir sey yapmazdi ben nasil yapiyorum diyerek kendimi sucladim. Burda sen ne bicim bir kizsin ya diye yargilayan herkes gibi yargiladim kendimi hala da yargiliyorum. Cok asiri kacacak bisey yapmadim ama yaptiklafim icin pismanim. Aklimdan gecen yapmak istedigim seyler icin pismanim. Hele senin durumun daha da zormus arkadasin ve her gun goruyosundur. Ondan boylr bir sey hissettin mi peki?
- +1 yıl
Bende kendimi yargiliyorum eve yargilamiyor değilim ayni sey bana yapilmis olsa yikilirdim zaten bu yüzden kabullenemedim hayir ya ne hoşlanması diye ama olmuyor bir yere kadar inkar ediyor insan kendine bu zamana kadar icimde tuttum tuttumm en yakin arkadasimla bile paylasmadim bu konuyu paylaşamazdım çünkü dediginiz gibi ileri bir seviyede birsey olmadi karsimdaki insan beni yanlis anlayabilirdi
- +1 yıl
ne kadar yakin arkadaşımda olsa ahlaksiz gozuyle bakilmasi cok utanc verici bir durum fakt degil bu aklaksizlik degil çünkü kötü bir niyetle yapilan birsey degil bu hatta bilincli yapilan birsey bile degil... hoslandigim arkadasa gelecel olursam aslinda yüzyüze gelmiyoruz çünkü askerde Şu an o benim lise arkadasimdi cok guzel anilar paylastigim cok yakin arkadaşımdı 5 yildan beri taniyorum hic bugune kadar boyle hissetmemistim hayatimda ilk
- +1 yıl
defa boyle birsey yasiyorum iki kisi arasında kalmak yerine terkedilmeyi tercih ederdim Şu an terkedilmek bile bu kadar kötü değil hic degilse insanin vicdani sızlamıyor... ne olacak simdi kalbindende atamiyor insan omur boyuda atilmaz çünkü onun haberi bile yok ve sogumak icin bir sebep yok insanin icine ömür boyu saplanmis bir aci olarak kalacak... suanki hayatimda olan insani birakamam o riske giremem çünkü yol kat ettik onunla manevi anlamda birsuru sey paylastik her konuda birbirimize destek olduk ailelerimiz biliyor kisacasi evlenmeyi bekliyoruz insan ailesine nasil soyler onu kabullendirmek icin okadar çabalamıştım ki simdi nasil bitti ben sevemiyorum eskisi gibi derim...
- +1 yıl
sizi cok iyi anliyorum bir yaniniz risk almak istiyor ama bir yaniniz elalemin iyisinden benim kötüm daha iyidir diyor sonucta uzun suredir taniyoruz ve Şu an 5 yillik arkadaşımi ne kadar taniyor olsamda hep iyi yanini gördüm icinden bir canavar çıkmayacağı ne malum arkadaslik baska sevgili olmak başka sonucta... cok zor cok...
- +1 yıl
gerçekten durumumuz aynı. büyük ihtimalle sosyal çevrelerinizde aynı. insanlar sizi yan yana görmeye alışmış durumda. benimde ailem tanıyor çevremiz aynı. bir ayrılsak olacakları düşünemiyorum sırf bunu düşünerek bile ayrılma düşüncesinden korkuyorum. aynı şekilde onun iyi tarafları birlikte yapmaktan hoşlandığımız şeyler geliyo aklıma. bu kadar uyuştuğum bir insan bulmak cidden çok zor. ama ben başkasından hoşlanabiliyorsam bir yerde bir şey patlak vermiş demek ki. tek sorun bende olamaz heralde dedim ve iyice düşünmeye başladım. ne zaman böyle olduk ne zaman daha aşık olmayı bırakıp ilişkiyi sevgiye döndürmeyi başladım dedim. ve cidden ilişkimizde sorunlar varmış her ne kadar takmıyorum desem de bazı şeyleri takmışım. terk etmek için yeterli sebepler değil diye düşünüyorum olsalardı çoktan ederdim sanırım. ama bir yandan da kabulleneceğim şeyler değil. sen ne zaman hoşlandığını anladın? ve iyi düşün buna seni iten şey neydi?
- +1 yıl
birkaç soru cevaplayıp xperinizi yükseltirseniz özelden daha ayrıntılı konuşuruz belki anlatmak istemediğiniz şeyler vardır
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Aldat sevgilini
05 Yorumla- +1 yıl
sence bunu yapacak olsam böyle düşünür müyüm?
- +1 yıl
belki anlık evet. ama sonrasında yaşayacağım pişmanlık? vicdan?
- +1 yıl
vesvese veriyor ya :D
+1 yılKarışık
02 Yorumla- +1 yıl
ağlayacam yemin ederim ağlayacam
- +1 yıl
Direk ayrıl sevgilinden , gercek anlamda sevgililikte bu olmaz. Sevgiline yazık etme.
+1 yılKafasi guzel bunun
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih