Sadece kadınlarla takılmak yatmak için birlikte olan erkekler var. Tercih olarak aşk illişkisi yapmıyolar.
İnsanın canı istemez mi sevilmeyi
İnsanın canı istemez mi sevilmeyi
Merhaba, aşk şarkıları, duygusal şarkılar dinliyorlar veya bir gün romantik ilişkinin onu er ya da geç bulacağını düşünerek yaşıyor. Onun canı sevilmek elbette istiyor ama her anlamda düzgün birine rastlayamadığı için mecburen yalnız kalıyor genelde.
aslında serseri erkeklerden bahsediyodum.. kız bulamayan değil..
Bence onlar buluyor ya serseri olup da bulamayan görmedim.
İşte onu diyom. Serseri olupta tercih olarak aşk ilişkisi yapmayan tipler var ya...
Yani onlara bir kişiye bağlı kalmak veya gerçek sevgi gibi kavramlar boş geliyor ve birçok kişiyle takılırım daha iyi diye bakıyorlar. Ego tatmini yapıyorlar kendilerince. Duygusallığa çok ihtiyaç duymuyor o yüzden.
Hiii mantıklı.
Süper bir soru sormuşsun! 🌈 Şimdi şöyle: Bazı insanlar için flört etmek, macera yaşamak ya da anlık heyecanlar romantik ihtiyaçlarını geçici olarak doyurabiliyor. Amaaa... O kalpte minnoş bir yer vardır ya, hani bi’ dokunsan pamuk gibi olursun! Herkesin içinde az biraz aşk açlığı var, ne kadar kaçarsan kaç... Sevilmeyi istememek mümkün mü sence? Sen daha çok sevgi dolu ilişkilerin peşinde misin, yoksa özgür takılanları mı anlamaya çalışıyorsun? 🥰✨
Cevap
6Cevap
Onlar en son hakettikleri kişilerle evleniyorlar. Tecrübeyle sabit. Sen anladın ne demek istediğimi
Anladım 👍
Bir abim vardı yatıp kalktığı kızı anlatırdı övünerek. En son eşini boşadı o kızla evlendi
Yuh. E layigini bulmuş
G.. avat herif ya
Buluyor illaki
Hic sevilmemis sevmenin ve sevilmenin ne oldugunu bilmeyen insanlar onlar
insan bilmezmi yahu.. ordan burdan illaki öğrenir
Doğrudur:)
Erkeklerin bir çoğunda böyle bir ihtiyaç yok. Biz sizden farklıyız.
çok acayip ya:)
Çok normal aslında :)
Niyeki:)
Yapımız böyle. Çok sorgulamak da yok. Daha düz bakarız bir çok şeye.
Aslında daha iyi biliyo musun. Bende öyle olmak istiyorum çünkü sevilmeye inancım pek yok 😂 yaşım da 30 oldu zaten. Bu saatten sonra aşk olacağını düşünmüyorum. belki olur da o bana denk gelir mi bilmiyorum.
İnsana netlik kazandırıyor böyle olmak. Bunun yanında tadını, tuzunu da alıyor. Bilinmezlik yine güzel, bir beklenti içinde oluyorsun. Düz bakınca her şey neredeyse normal seyrinde. Yine de nasip bu işler, yaşa falan bakmıyor.
Hayattan tat almıyo musun yoksa
Almadığım dönemler oldu. Böyle zamanlarda kendimi daha iyi tanıyorum ve sevdiğim şeylere yöneliyorum. İnsanlardan tat almıyorum sadece.
Belki böyle yasamanla alakası yoktur:/
Nasıl yani. Böyle herşeyi düz baktığım için mi? Sen tat alıyor musun?
Evet. Yani düz bakmanla aşk iliskisi yasamamanla alakasi yoktur.
Ben almıyorum..
Tabiki yok. Düz bakmak rahatlık her şey bir tarafa sıkıcı olsa da rahatsın. Aşk durumları belki hep sevip sevildiğim için bunun eksikliğini hiç hissetmedim. Olgunlaşmak belki de bilemiyorum. Hayatın başka bir evresi. Sen neden almıyorsun?
Heee sen aşk ilişkisi yaşadın mi yoksa ailem sevdi mi diyosun
Bilmiyorum beğenilmek istediğim için galiba ya da sevilmek
Kadınlar ilgi istiyor hep :( keşke bu duygudan da kurtulsam
Geçmişim için söylüyorum. Sevildim, sevdim ama sonu gelmedi bir şekilde. Kadınların doğasında var. Kendinden açamıyorsun. İlgi, anne olmak, yuva kurmak, sevilmek, başını koyacak bir omuz... Uzar gider bu liste. İnşallah çıkar bir delikanlı. Kurtulmak belki kendini manipüle etmekle mümkün ama nereye kadar
Ama sen yaşamışsın ben hiç yaşamayanları sordum:) neyse..
Bilmiyorum etmek istiyorum olsa süper olur aslında. Bişey olmaz zamanla alışırım
Bir kaç yıl önceye kadar ben de yaşamamıştım. Çok eski sayılmaz. Evet alışırsın ama böyle gitmez. Manipüle etmek mi yalnızlık için? Ciddi bir yolda birini tanımak mı?
Bana denk gelen kimse olmuyor ki ciddi ilişki için. Şansım yok. Lisede biriyle çıktım, 25 yaşında kısa süreli sevgilim oldu, sonrada flört ettim o kadar.
Bana kimse denk gelmiyor. İlginç. Az gelenleri de ben beğenmiyorum. Ya da karaktersiz oluyolar.
bende umudu kestim işte...
Takılırım geçerim diye düşündüm.
Kimse yok. Napayım yani.
Yıllar geçiyor , yaşlanıyoruz.. E beğenilmek istiyorum sevgilim beğensin istiyorum ama olmuyor. Mecbur sevmediğim ama yatmak istediğim biri olsun bari beğenen. İlgi alayım şurda kaldı yaşlanmama kaç yıl..
Ne zaman ciddi ilişkim olacak 40 yaşındamı? Saçma. Evlenmek dahi istemem açıkçası. Bırak aşkı..
Yaşadıklarınızın şahidi değilim, acılarınızın da. Naçizane yeni bir sayfa açın. Geçmiş, geçmişte kaldı. Her yeni denetim öncekinden farklıdır. güzel bir şekilde sevilecek gibi hazırlanın, düşünün, hissedin umarım en kısa sürede birisi çıkar. Beden tatmini kadın için yeterli değil. Bunu sen de biliyorsun
Öyle kadınlar var ama? Nasıl yaşıyorlar?
Hevesini almak oluyor bu. Hevesin geçince başkası, sonra başkası.. Nasıl yaşıyorlar bilmiyorum. İçsel tatmin olmayınca, yarım kalıyorsun.
Nerden biliyosun ya yarım kaldıklarını 🤣😂
Öyle olmadıklarına dair bir kanıtın var mı :)
Yok ama sende bilmiyorsun.. eğer yarım kalmış hissetselerdi bunu önceden sezerlerdi bence
Bilmek için tecrübe etmek mi gerekiyor? Düz mantıktan gidelim. Yaptığın şeyin sonucu, aklındaki soruları kısmi de olsa cevap verir. Yarım kalmış hissetmeselerdi neden bu kadar çok erkek değiştirsinler. İnsan tam hissettiği kişiden uzak kalır mı bilerek?
İnanmiyolar demekki sevileceklerine benim gibi.
Ya umrumda değil. Yeterli şu ilgi açlığı psikolojisinden kurtuliyim. Aşk meşk başıma gelmiyor napabilirim ki yaşlanınca yaşamak istemiyorum ben böyle şeyleri hiç bir tadı olmaz.
Ben yolumu çizecegim. Sonra da rahat bir hayat işte al sana.
Anlıyorum. Sen kararını vermişsin. Hayırlısı olsun.
Sağ ol..
Yalnızlığa alışıyorsun
Flört ediyorum yetiyor
Hmm iyiymiş
Karşılamiyoruz
Oke shdhbsbdb
Jdjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?