Ciddi ilişki düşünmeyen erkek sizce nasıl anlaşılır?

Konuşurken gözler sağa sola kaçıyorsa ve yüksek perdeden atışlar yapıyorsa ciddiyet yoktur.. Hele kadın konuşurken gözlerinin yerine boyuna , dudaklara veya göğüslere bakıyorsa o erkek sadece cinsellik düşünüyor demek.. Ancak sürekli sevgi dolu pırıldayan gözler ile gözlere bakıyor ve yüksekten atmıyorsa o erkek ciddidir..
Herkes düşünür buna inanın sadece bazıları daha uzun bazıları daha kısadır. Tek fark bu karakteri sağlamsa uzar bu yoksa inceldiği yerden kopar zaten.
Sabırsızdır, direk amacına erişmek ister.
Gerçekten ciddi ilişki isteyen erkek oldukça dikkatlidir. Karışısındaki kişiye yanlış bir sinyal göndermekten çekinir.
Aileyle tanışmak istemez
evlilik muhabbetlerinden kaçar
Ve cinselligi ön planda tutmak ister ilişkisinde
Cevap
114Cevap
bunu belli bir olayın hareketin içine sığdıramazsın. evlendikten sonra bile boşanmayacağının garantisi yokki. bu tamamen aradaki ilişkinin sadece sevgiden ibaret olmadığını anlamakla alakalı.
şunları söyleyeyim ama kesin bir şey diyemem. erkekler çok sıkılmaya gelmez. hemen evlilik denmesi kaçırır. bazen ciddi düşünen birini bile bazı hal hareketler kadın tarafından yapılan yani. aksi yönde düşündürebilir. buna göre seks yaparım mantığıda yanlış olur... hayatımız bizim kendi doğrularımızla yaşamamızı sağlar ya da biz öyle sanırız ama bu herkese doğru gelir diyemeyiz.
Hayatının odak noktasında sen varsan , bütün ilgisini sana yönlendirmişse ve bakışları, mimikleri, davranışları ile içten ise hatta göz göze bakarken yüzünde tatlımsı , mutlu bir ifade varsa, kıskanıyor, sen yüz vermeyince ya da senden gelen olumsuz bir an da üzülüyor , kiriliyor ise kesinlikle ciddidir.
Ve bu durum uzunca bir zaman, hic bitmeyecekmis gibi devam ediyorsa kesindir.
Konuşmasından bile anlaşılır ya, gelecek planı kurmuyor kendiyle ilgili önemli şeyleri anlatmıyor ailesinden ya da yakın oldugu insanlardan sizi uzak tutuyorsa eğlenmek için yanınızdadır. Ha bir de işin sonu hep cinsellikle bitiyorsa. Her erkek sever sevişmeyi, kandırmayalim birbirimizi. Ama sevdiğimiz kadınla da hep sevişmek istemeyiz. Aşık olan erkek anlaşılır ya.
Doğru kişiyi bulduğunda kafanda böyle soru işaretleri olmaz. Bir kadın bir erkeğin kendisini önemseyip önemsemediğini anlar. Ancak nötr olursa.
Yani senin duyguların varsa enayi konumuna düşene kadar anlayamazsın. Kafanda kurduğun gibi zannedersin. Bu da hüsran olur..
Ciddi düşünen de düşünmeyen de anlaşılmaz kolay kolay...
eğer senin geleceğe yönelik planların, beklentilerin, korkuların, tedirginliklerin vs ile ilgilenmiyor veya bu konuda yapıcı adımlar atmaya çalışmıyorsa, zaten seninle bir gelecek planlamıyor demektir.
Sülük gibi sırnaşanlar ne kendi arkadaşlarıyla ne de senin arkadaslarinla tanışmak isteyenler, bazıları var ki onlar tehlikeli olanlar nefes alsın yeter diyo bunlar görünüş ister çirkin olsun ister giyimine dikkat etmesin ya da ortam kızı (erkeklerle sıkı fiki, saglam icen, anadan babadan özgür ya da sallamayan, onunla bununla yatıp kalkan) olsun bunlarla olmaktan kaçınmaz bayılırlar
Anlaşılmaz. Şeytandan farkları yok. Ansızın çıkar hayatınızdan. Ortada kalırsın neye uğradığını şaşırırsınız. Sonra onca hayale mi emeğe mi saygı ve sevgiye mi üzülürsünüz bilemezsiniz. Kötü 6 ay geçirirsiniz tüm güven duygunuzu da yitirmiş olarak yeniden toparlanmaya çalışırsınız. Gerçeğin özeti tam da bu.
Halinden tavrından ilk hafta yatağa atmaya çalışır istediğini yapar vs vs ancak karekterli olan her zaman haklı değilsin der buda negatif olarak döner.
Ailesiyle tanıştırmadığı sürece ciddi düşünmüyordur zaten. Ailesine tanıştıracak kadar seni seviyorsa o adam ciddidir.
Değil 😂
Çok kolay adam olan erkeke takılın okadar
Bide sizi ALLAH için sevsin
Kadın kocasının emanetidir
Emanete hıyanet etmeyen
ALLAHtan korkan bir adam bulun o sizi aldatmaz
Hayır yanlış anladınız hanımefendi
Kadın kocasına ALLAHın emanetidir kadın kocasının başaının tacıdır çok degerlisiniz yani rahat olun
Yok kötü manada dememiştim sahiplenip kpruyup kollamak
Gelecek ile ilgili konuşulduğunda lafı değiştiren veya ilgisiz davranan, sürekli ( ilk buluşmadan beri ) aklı hep cinsel içerikli konularda olan ve bundan sıkça bahseden.
Evlilik konusu açılınca ya konuyu değiştirir ya da kaçar.
İlk günden cinsellik açar ve seni yatağa atmak ister. Seni ailesinden gizler. Gelecek ile ilgili hayaller kurmak istemez suratını asar veya konuyu değiştirir.
Evlilik imalarında bulunmayan Sevgili ya da flört ile daha karşılaşmadım açıkcası. O yüzden erkek olarak he diyip mevzuya örtü çekiyoruz ne yapalım...
Cinsellik istiyorsa bil ki ciddi değil..
ya da sapıkca konusursa..
Evlilik lafını duymak istememeleri,
Lakayt davranmaları,
Karşı tarafı sadece cinsel obje olarak görmesi.
Dinsel obje olarak mı görelim? Tapınanlar da var abazalıktan.
Bir kadın hayatımda olmayan neyi katabilir bana?
Ben mutluyum hayattan tat alıyorum. Geziyorum çalışıyorum yiyorum içiyorum dostlarım var sevdiklerim var. Yabancı bir kadın bana artı olarak ne verebilecek? Zaten ben hayatımı idame ettiriyorum. Onda aradığım ne var?
Cevap belli. Bedenine müptela yaratılmışım. çocuk ve cinsellik.
gelecek hakkında tek kelime etmez. herhangi bir şekilde ima etmeye bile korkar. gelecekle, evlilikle ilgili bişi konuşulurken darlanır, kaçacak delik arar.
Anlaşılması zordur cinsellik istiyorsa ciddi degildir diyorlar ama bazen cinsellik sevgiden de oluyor bunuda bilmek gerek
Ciddi ilişki düşünmeyen erkeğin derdi yataktır bunuda anlamayan kadın salaktır. Herşey kadında biter. Ya bitirirsin ya da isteyerek devam edersin
Hemen kendini belli eder öyle tipler
Zaten açık bir dillede söyler "sadece takılıyoruz anı yaşa" diye
Sadece cinsellik peşindedir özel hayatına sokmamaya çalışır
İlgisiz, her şeyi cinselliğe çekmeye çalışan erkek.
Evlilik konusundan kaçar genelde evliliği düşünmiyen erkekler bazılarıda açık olur evlenmeyi düşünmüyorum der...
Senin hayatında kısıtlama yapmıyorsa ve her şeye evet diyorsa ondan uzak dur, O ideal erkek değil , Çakıp geçeçek olan erkektir
Gunlerce arayip sormayan insan yeterince deger vermiyor demektir. Ve guven veemiyorsa o iliskinin de sonu yok demektir.
Ciddi düşünmeyen kadın nasıl bir tavır takınıyorsa erkek de aynısını yapar. Önemsemez, değer vermez vs.. vs
Kıçı ayrı başı ayrı senkronize ediyosa, umursamaz, ilgisizse, değer vermiyorsa, sürekli çıkar olarak cinselliği ön plana getiriyorsa net anlaşılır.
Olaylara yüzeysel bakar, duygu ve hislerini içten yansıtmaz. Hemen anlaşılacak bir durumda değil açıkçası zamanla anlaşılıyor.
sana karşı olan tutum ve davranışlarından anlaşılabilecek bir şey
Önüne fiziksel birlikteliğe bir iki engel koyarsanız abartmadan başka kapıya doğru yol alır sanırsam :) Abartısanız beni sınıyor diye jeton düşebilir.
Anlamayabilirsin de. Çok var geçiştirme vs. Evlilik konusunu aç kıvırır en iyi odur.
Erkek kadın diye ayrılmamalı birey olarak konuşmalı bu tamamen kişisel bir karardır illa ciddi ilişki istemiyor diye karaktersiz olacak diye birşey yok herkes kendi kararı
Evlenmek istemiyorum dediginde burnunda bitiyorsa o eğlenmelik erkektir.
Kısa ilişkileri olmuşsa. Özellikle tek gecelik falan. Playboy olup olmadığından anlaşılır işte
Hal ve tavır aşırı belli ediyor konuşma şekli de öyle
Aileden uzak durmak ister, sürekli cinsellik ve eğlence peşindedir.
Herkesle manito olması bana göre anlaşılması için bir neden.
ertelerde erteler... Sadece bahaneleri olur adamin
cabuk anlasilir
ilgi göstermez her dedıgınden yavas yavas caymaya calışır
Sorduğu zaman söylerim ne beklediğimi bulmaca gibi çözülecek adam değilim 😀
İkinci buluşmada seni eve atmamışsa bir dene derim 😂 Ben genelde ilkinde götürüyorum da
🤣🤣
Başka kadınlara imrenmenin/beğenmenin ötesinde bakıyorsa o erkek evliliğe uygundeğildir
Ya. v. şaklığından
Ve anlattıklarını önemsememesinden
Seni merak etmemesinden
Ya yaşayıp yaşamamanın ne önemi var. Görünen köy klavuz istemez.
aklını kullan, çok basit. aileleri tanıştırmaktan gelecekten bahsediyorsa ciddi düşünüyordur. gerisi sordukların oluyor.
Ben bir an önce hevesimi alıyım gidiyim diyerek sürekli yanaşırım öpmeye çalışırım tatmin olunca birkaç ay sonra ben yapamıyorum gelecek göremiyorum güle güleee
Ciddi konularda kaçamak cevaplar veriyorsa ve sürekli konuşmaktan kaçıyorsa bir düşünün derim.. 🤔
ailem seni tanımak istiyor de ya da ailem beni biriyle evlendirmek istiyor de
Tanıştıktan 6 ay sonra evlilik teklifini hala yapmamışsa o erkek ciddi değildir.
Biraz zaman geçince , direkt olarak sorarak öğrenilebilir.
Hâl ve tavırlarından.. çok rahat olması.. fazla ilgisiz olması.. hep çoğu şeyi ertelemesi..
Her türlü evlilikten kaçan erkektir evlilik lafını bile duymak istemez😊
Evlilik, bir ömür boyu mutlu olmak deyince lafı başka alana çekmek istemesi.
beraber olmak istediğini her seferinde söylüyorsa..
Zaten evlilik düşüncesinin uzak olduğunu laf arasında belli ederler
Anlaşılmaz.. Her erkek ciddidir.. ciddi olmadığını iş işten geçtikten sonra anlarsınız 🙂
İlk buluşmada dahi; bize gelsene diyen erkek asla ciddi düşünmüyordur. Ki ortada duygu da yoktur ruh da
Sabit işi yoktur. Bahane üretmeyi sever. Fazla kıskanmaz fazla üstelemez tartışmalarda alttan almayı sevmez, oluruna bırakırı tok satıcıdır
Ben seni üzerim...
İyi biri değilim ben bana çok bağlanma
Gibi cümleler kurarlar genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar