Bir erkek yeni yazıştıgı kızla neden ilk günden geç cevap verir ve bi kaç haftayada evlilik düşünmedigini dile getirir?

Arkadaşlar biz 1 haftadır yazışıyoruz ama buna yazışma denmez cok az benden ne istiyor anlamadım herneyse konu isimden geldi oda sordu kaç cocuk istiyorsun dedi cevapladım ona sordum oda aslında şuanda öyle bişey düşünmüyorum dedi. Sanki ben gel evlen cocuk yap demişim gibi. İleride evlilik belki ama şuanda kafamda bu tür şeyler yok dedi. Bende normal dedim hani acan degildim konuyu ki bunu neden dişe getirdi anlamadım. Kendisi 30 ama okuyor hala. Şunu merak ediyorum ben mi hata yaptım ama soruyu ben sormadım o konulara girmedim ki öyle beklentimde yok daha dün bir bugün iki bu kendi kendine niye böyle ve neden yazmıyor ama ilk günden böyle yani begenmediyse veya istemiyorsa beni zaten tanımıyor güzellikle diyip ilk iki gündede söyerbilirdi ama hazır degilim demek ki ortada henüz bişey yok bana bununla neden gelir ki bir erkek? Hatamı anlamıyorumki belkide cirkinimdir ondan mı acaba ama hiç tanışmıyoruz ve hikayelerimi begeniyor hepsi bu

Bir erkek yeni yazıştıgı kızla neden ilk günden geç cevap verir ve bi kaç haftayada evlilik düşünmedigini dile getirir?