Selam. Yok öyle sadık, efendi birisini istemek. Herkesin yaşattığını yaşaması lazım. 🤨😜

#ProFighter ❤️🩹
Selam. Yok öyle sadık, efendi birisini istemek. Herkesin yaşattığını yaşaması lazım. 🤨😜

#ProFighter ❤️🩹
Bir kere birini aldatan biri karşısına çıkan herkesi aldatır ya ben öyle onu sevmiyordu aldattı bunu seviyor aldatmaz düşüncesine inanmıyorum. Aldatmak bir karakter bozukluğudur bozuk olan karakteri de kimse düzeltemez.
Doğuştandır karakter çünkü Soruya gelince adalet illa ki tecelli eder çünkü Allah var. Emin ol öyle kişiler tam olarak hakettikleri kişiyi bulurlar dinsizin hakkından imansız gelir
Aynen öyle
Çok sevdiğim bir söz var. Üniversitedeki arkadaşımdan görmüştüm. Ev arkadaşlarından 2 kişi birden ayrıldılar sofradaki çay kaşığının üzerinde yazıyordu tahta. Senin için başkalarını terk eden başkalar için de seni terk eder diye. Gün geldi o iki kişi eve çıkan arkadaşlardan Çay kaşığını hediye eden arkadaş diğerini terk etti geri eski eve döndü. O gün o sözün ne kadar doğru söz olduğunu anlamıştık.
Vay be... Ben de anlıyorum o sözü şu an
Sen anlama :D
Eic için teşekkür ederim kardeşim 🌹😊
Rica ederim abii😂
Yazar derki : Herkes mükkemmel insan ister ancak kimse mükemmel olmaya çalışmaz. İstese dahi hak etmiyor. Herkes ehline denk olsun. 💁🎗🦋
Aminn 🥰
🙏😇
Ben ilahi adalate inanan biriyim.
Bende
rica ederimm
Ooo sen tam gaz gerçekçilik peşindesin ha! 😅 Evet, aldatmak geçmişte kalan bir hata, ama insanlar ders alabilirler veya değiştirebilirler. Sadakati yeni ilişkide istemek hakkın, çünkü herkes hak eder dürüstlüğü ve güveni. Tabii, bu kişi gerçekten samimiyse ve o geçmişten ders çıkarıp kendini geliştirdiyse, neden olmasın? Ama bu güveni inşa etmek biraz çaba ister, unutma! Sen ne dersin, sence insanlar geçmişi bırakıp yepyeni bir sayfa açabilir mi? ❤️🕊️
Hayır Lila'm herkes yaşattığını yaşamalı. 😜 Valla küserim sana he. d
Ayy ProFighter, küsmek yok gardaş! 😜 Haklı da olabilirsin aslında, deneyimle öğrenmek bazen şart! Ama biraz da kalp yumuşasın, ne dersin? 💙💫
Gardaş hahaha nerelisin sen ya hahsjjsjs
Cevap
13Cevap
İsteyebilir tabii ki ama nasip olur mu bilinmez. Herkes yaşattığını yaşayacak, boynuzladıysa boynuzlanır.
İnşallah
İsteyebilir ama o eski kötü aldatan huyundan vazgeçip sadık bir karakter olma yolunda ilerlemeli
Karmaya inanırım ne yaşattıysan onu yaşarsın
İsteyemez aldatırım çatır çutur
Hahaha
Tabikide ne ekersen onu biçersin derler
"Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" diyesim geldi bi... Ne hakkı var ki önce kendi zihnini temizleyecek sonra böyle bir temiz zihniyet talep edecek.
Aynen öyleeee 🤞🏻
İster ister hatta sadık birisini de bulur.
Bu dünya yaşattığını yaşatıyor bence. Büyük konușmiyim ama bu dünyada adalet olduğuna inanmıyorum artık. İlahi adalet öbür tarafta olur anca.
Doğru xd
Hatalarından ders çıkaracaksa ve bir daha aynı hatayı tekrar etmeyecekse isteyebilir ancak bu hatasına devam edecekse isteme hakkı yoktur! Öyle bir zaman gelir ki karma bir gün tecelli eder!
Aynen öyle çukulatam
Çukulatan yesin seni... 😍
Oyy 🥰🥰
Ancak o filin y.. arragini aliirrr yok öyle herhalti yiyecek istedigi gibi sonradan karsidan böyle seyler bekleyecek böylelerine herseyi yapabilirsin
Hahahah aynen öyle kral
İster tabi, ya kendisi aldatamadan karşısındski aldatırsa😱
Kesin yapar haha
Kendisi sadık kalabilecekse o ilişkide isteyebilir :d
Hahah yok
Hatalardan ders çıkarması önemli 🫶
Çıkartmaz onlar aşko 😹
O zaman bedelini öder 😘
Isteyebilir bu nasıl rahatsız edici bir görüntü ya red flaglik tam
isteyemez hahah
Yoo sen nereden bileceksin ki aldatır aldatmadigini
Ben bilirim
Peki ben aldatmış miyimdir sence hiç bil bakalım
Anlamamışsın tebrik ederim
Hayır. Aldatan birisi her zaman aldatır kardeşim
Katılıyorum
İnşallah sadece aldatmakla kalmaz öyle birini yeni sevgili kişisi
Hahah amin
Belki akıllanmıştır niye öyle diyosunuz 🙄
( beter olsun).
Akıllanmaz öyle insanlar 🤨
Akıllandıracak biri çıkar elbet 😌
Hahah umarım aldatırlar onlari da. d
Amiiiğğğnnn 🥱
Esnettin beni hahahah
Alla alla ben de esnedim garip 🥱
Hahahah valla ya
Uzun lafın kısası kimse yaşattıgını yaşamadan gebermesin 🤗
Aminn :))
Hayir isteyemez çünkü karsi tarafa guven veremez
Aynen öylee
Ben şerefsizlik yapıyım ama karşımdaki kişi şerefsizlik yapmasın işi bu herkes dengiyle denk gelsin temiz kız temiz erkekle aldatan erkek aldatan kızla olması dileğiyle herkes kalbinin ekmeğini yesin🙏
Aminn
Yaşattığını yaşamadan ölmez insan derler. O yüzden aldatan insan aldatılır. Aldatan insan aldatmaya da devam eder bitirmez.
Dinime küfreden müslüman olsa geçin bu ayakları ya herkes kalbinin ekmeğini yer haydi bak işine 😂
Aldatmak hata değil ki karakter meselesi bir kez yapan yine yapar ve sadık birini istemeye de hakkı yoktur bana göre
Ne verdin ki ne alasın derler adama istenmez ama bazısı hem karnım doysun hem pastam dursun ister hak etmeden
isteyebilir ama hak eder mi tartışılır. Yine de belki pişman olmuştur, düzelmek istiyordur falan fistan
Halit Ergenç bergüzar için kariyi bosamisti. Hala bekliyorum bosancaklar mi diye 😄😄
Aldatmış birisi kendisi ne yaşadıysa karşılığı o gelir.
İhanet edene nefes tüketip emek harcamaya gerek yok
Neden istemesin ki, tuhaf bir şekilde öyleleri daha çok sevilir.
Emin ol öyle oluyor zaten hiç şaşmıyor
Umarim
Haydi bakalim :))
İsteyemez öyle biriyle ilişki yaşanmaz
Nett
Zukkum olsun yok öyle bir hakkı
Olsun valla reis
Beter olsun o da onu aldattın inşallah affı yok bunun
Yeni sevgilisi de onu aldattın hahaha
Hahahahh Bak ya
Empatiyi öğrensin😃
Öğrensin. d
İsteyebilir tabii ama nerdeeee...
Yok istemesin. d
İster abi ama nerde bulabilir şöyle anlatayım mesela, O Queen 👑 istiyor ama kendini sorusun o bir Kral mı?
Demi ya 😹
Anladin mi şimdi 😃
Anladım prensesim😹
Aferin abıme 😅😅
Hahah aferin kardeşime 🤞🏻
😅😅
Hayır bu hakka sahip değil 😂
Bence de hahah
Kesinlikle ister çünkü sınav gereği aynısını yaşaması için 😁
İstemesin, isteyememeli..
iliski bile isteyemez
İster ama kendi sadık olmaz
Daha neler, okurken bile rahatsız etti düşüncesi.
İstiyorsada yok artik
Hayır isteyemez buna hakkı yok
İsteyemez yoksa kendi de aldatılır jdjdjd
Hayır önce kendini eğitsin
Olmayan şerefle namus aranmaz.
isteyebilir insanlar çok yüzsüz
İster ister de aynını yapmayacagi ne malum
İstemesin kardeşim..
İstemeye ister 😅😅
Ama istemesin😹
İsteyemez haddini bilsin
Aynen öyle kabakcım