Kız arkadaşımla görüşme?

Arkadaşlar kız arkdaşımla haziranın sonunda İstanbul'da görüşecektik fakat uzak mesafe ilişkisi ve biz 4 yıldır tanışıyoruz. Ben ilk olarak onun yaşadığı şehire gittim. İkinci görüşme İstanbul'da olacaktı fakat ben astsubaylık kazandım ve haziranın başında eğitime gideceğim. İstanbula da göz kontrolüne gitmem gerek ama eğitime gitmeden önce hem kız arkadaşımın yanına gitmek hem de İstanbula gitmek ekonomik olarak beni zorlar. Bunu kız arkdaşıma dedim. Onun gelmesini söyledim. Kız arkadaşımda yeni izinden döndü kursta öğretmen. Bana Hayatım seninle görüşmeyi çok isterim gitmeden ama İstanbula şu an gitmem mümkün değil arkadaşım o zmaan diliminde müsait değil. Evinde misafir olamam şu an. Emrivaki yapamam ya ortak bir yer bulalım ya da bu seferlik sen yine gel. Ben ailemle yaşıyorum onlara açıklama yapmak durumunda kalıyorum zorlanıyorum her açıdan "dedi.Bende sen bilirsin ben geldim sende gel dedim. Hani senin ne kadar değer verdiğini böyle görebilirim vs dedim. Ama şu an koşullar bana da çok uymuyor. Neden bunu değer algısına çevirdin sen de 1 kere geldin sürekli gelip bir yol tepmiyorsun ki. dedi. Şimdi Konya da görüşeceğiz ama kız arkdaşım oradan abisinin yanından yeni döndüğü içim tekrar onu zora soktuğumu düşünüyor.

Kız arkadaşımla görüşme?