merhaba arkadaşlar
Bir kız arkadaşım var aramız cok iyi güzel böyle tesadüfen tanıştık bende bankacıyım, bankada bir işini halletmek içindi şahsi numaralarımızı aldık vs neyse bunun yakın arkadaşı varmış onunla tanıştırıcam seni dedi bende iyi olur dedim ama dedi seni görmedi süpriz olucak dedi olur dedim güldük eğlendik sohbet ettik neyse dedi sana arkadaşımın fotosunu atiyim bak güzel efendi birisi dedi tamam olur dedim bir baktım melike!! üniv yıllarındayken 6 ay takıldığım kız hatta kaç kerede ilişkiye girdik hattı hesabı yok ne yapacağım bilmiyorum aradan 4 yıl geçmiş ama melike halen aynı güzellikte değişmemiş gibi ne yapmalıyım? bilemedim..
Bir kız arkadaşım var aramız cok iyi güzel böyle tesadüfen tanıştık bende bankacıyım, bankada bir işini halletmek içindi şahsi numaralarımızı aldık vs neyse bunun yakın arkadaşı varmış onunla tanıştırıcam seni dedi bende iyi olur dedim ama dedi seni görmedi süpriz olucak dedi olur dedim güldük eğlendik sohbet ettik neyse dedi sana arkadaşımın fotosunu atiyim bak güzel efendi birisi dedi tamam olur dedim bir baktım melike!! üniv yıllarındayken 6 ay takıldığım kız hatta kaç kerede ilişkiye girdik hattı hesabı yok ne yapacağım bilmiyorum aradan 4 yıl geçmiş ama melike halen aynı güzellikte değişmemiş gibi ne yapmalıyım? bilemedim..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevdigin kadinin ogrenmesi hos degil tabi bu iliski yasamissin falan ama sen sevdigin kadinin gecmisini biliyorsum ida var yanlis anlama ama onunda olduysa yanlislar bence sen o melike deneni gorme oda seni yoksa iyi olmaz gibi gorunuyor
Abi bu nasıl bir şans, kader de olabilir bence kaçırma 😂
valla zor durumdayım şimdi gidersem 5-6 birlikte aynı evi paylaştığım kızdı beni de seviyordu birde o kadar ilişkiye girdik haftada 3 -4 kez düşün yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama şimdi sevdiğim kadının dostu cıktı ama gidicem ya mecbur ne olursa olsun
Reis ben yanlış anlamışım pardon
Sen ilk tanışdığın ablayla mı berabersin şu an arkadaşmısın onu anlamadım
reis benim hatunun dostu benim üniversite 6 ay seks yaptığım kadın anladın mı sevdiğim kızın kankası dostu adı melike
Aa reis sıkıntı o zaman bence yengeye anlat yaşlarınız da ilerlemiş anlayışla karşılayacaktır sonuçta geçmişin
Ya da melikeyle konuş durumu anlat ciddi olduğunu söyle hiç tanışmamış gibi rol yapın ikinizde ama bu söylediğim biraz riskli
Naneler yediğimi biliyor zaten ilk zamanlarda da diyordu okan sen kesin yaşamışsın biliyorum felan bende evet diyip uzatmıyordum ama benim hatunun arkadaşı sürekli takıldığım kız olunca iş kötü reis çünkü onunlada baya yaşadık kötü ayrıldık her türlü kötülüğü yapabilir
Valla baba o zaman yengeyle konuş yav gökten zembille 4m yağsa sana düşen önündeki olur bu nasıl bahtsızlık
valla sorma salı günü gidicem akşam bide yemeğe gidicez 3 müz :D olaylar olaylar ben diyom şefaf gözlük takıyım dinlendirici gözlüklerden sacımıda kestiriyim inşallah ayıkmaz bide benim hatun hangi ünide okuduğumu söylerse o an sıctık :D
Reis o görüşme olmadan durumu düzgünce anlat masada sıçarsın durumu da düzeltemezsin valla çok üzüldüm durumuna 😂
O dönem yaşanmış bir şey ve şimdi başka bir kadınlasin ne olacak normal davranacaksın yani.
Reis o dönem o kızla çok takıldım afedersin s. kmediğim yer kalmadı o kötü işte
Ya öyle de sonuçta o dönemde kalmış bir şey bunu sevgiline de söyleyebilirsin o dönem bir şeyler oldu diye o dönemden beri görmedim diye de söylersin
aynen reis sağol
Bir şey soracağım sana arkadaşımla iddiaya girmiştik de. Bankacılar maaşları kaç oluyor başlangıç ve ileri zaman
değişiyor bölümüne göre bazen ikramiyeleri primleri oluyor
Sayı versen
değişiyor bir portfey eleman 5.000 alıyor.. bölümüne göre farklılık gösterir
Melike senin kısmetinmiş alnına yazılmış evlen onunla
Ben anlamadım ilk başta mevzuyu melikenin kankası ile mi çıkıyon şimdide😄 buyrun cenaze namazına o zaman😂
Takma kafana
Yarın senarist olarak gel işe başla