3 aylık kız arkadaşım var ve çok iyi anlaşıyoruz daha sevgili değiliz ama jız bana bebeğim hayatım canımın içi diyor ve kız'dan hoşlanıyorum ve benim için balıkesir İstanbul 'a geleçek ve sizce kız yanıma geldi zaman kıza açılım mi
Açıl
Açılma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence açıl konuş senin için geliyorsa demeki hoşlanıyor hakkında hayırlısı olsun
tamam knk
Peki bu kız herkese böyle diyo yoksa sadcee sanamı hani bilirsin ya herkese böyle konuşlan insanlarda vardır canım cicim gibi
Knk kız bana hemen numarasını verdi ve erkeklere çok ters davranıyor ama bana hiç kızmıyor benim için İstanbula geleçek
Hoşlanıyo olabilir ama şunuda düşün seni çok yakın arkadaşı olarak görmüş olamaz dimi buna eminsen tabikide açıl
Kız bana hergün canım hayatım bebeğim diyor ve bende aynı şekilde canım hayatım diyorum
Açıl kanka o zmaann ama hak açıldıktan sonra buraya yazmayı unutma merak ettim bende şimdi
tamam kanka kız çok iyi biri ama iki tane hediye verçem kıza bir tanesini kandim yapaçam ikincisi satın alaçam ama ne alsam bilmiyorum
He bide kız şey demişti bana seninle başka şehirde yaşamak istiyorum dedi sonra dedi ki nerede yaşamızı istersin dedi bende dedim ki sakarya olur mu dedim olur dedi çok merak ediyorum bu ilişki nereye kadar gitçek inşallah hep O'nunla bilekte oluruz
Öyle diyorsa bekliyordur senden açıl
Peki hediye olarak ne alim iki tane hediye verçem birisini kandim tapaçam birisini de satın alaçam
Bence hangi çiçekleri seviyorsa çiçek al şu an sevgili deilsiniz
Knk ben yüzük almayı düsünüyorum abartılı olur mu
Ama çiçek de olur
Fazla yükselme kızlar hemen olsunda bitsin şeyleri sevmez biraz ağırdan al
Knk ağırdan al derken anlamadım
Ve kız bizim evde kalaçak bian çok mutluyum ama evde kiler ne söyleçek
Sevgili değilsiniz hemen yüzük alıcam diyorsun biraz kendini geri çek kendini cok belli etme sevgili olursanız zaten alırsın bir çiçek alman daha hoş
Bu kızın huyu hiç iyi değil sana bu şekilde yapıyorsa senden önce ki erkeklerle çok takılmıştır
Knk kız bana hemen numarasını verdi ve erkeklere çok ters davranıyor ama bana hiç kızmıyor benim için İstanbula geleçek ve erkeklerle arası hiç iyi değil
Işte hemen bu şekilde davranıyorsa önceki hayatında çok erkeklere sana davrandığın gibi davranmıştır bu kızdan uzak dur ilerde cok sorunla karşılaşırsın
Maddi durumun nasıl çok iyi mı kıza yani maddi durumundan arabam var vs gibi şeyler dediysen niyeti o da olabilir
Kızın kız arkadaşına söyledim hiç sevgilisi olmamış ve hiç erkekle konuşmamış
Ozman dikkat et bir kız durduk yere bu şekilde yükselmesi normal değil maddi durumdan bahsettiysen ondan yanaşmış olabilir farklı nedenden olabilir
Yok öyle kız değil bana çok değer veriyor
Hadi inşallah bakalım
Açıl durma