Çok kafam karışık napmalıyım?

Hoşlandığım bi erkek var onunla çok yakınız ama başkalarının yanında kankası mesajlaşırken flörtü gibi hissediyorum ikimizin de ortak çok yakın erkek arkadaşı var benim erkek kankam onun da en yakın arkadaşı gibi adı ali olsun arkasaşımızın, aliye geçen gün hoslandiğim çocuğun bana attığı videolardan filan bahsediyordum o da bana kimseye söylemememi qma hoslandiğim çocukla aralarında bi diyalog geçtiğini söyledi ali demiş ki sen bu kızı seviyo musun o da demiş ki e yanii filan yapmış seviyosan git açıl demiş ali o da sevmiyo değilim ama eğer bi kızla birlikte olucaksam hayatımın her anında olması ve benimle gönül eğlendirmemesini istiyorum tarzı bişi demiş ali bunu bana anlattı ben de dedim ki hani seviyosa söyle açılsın bende uzun ilişki isterim zaten filan dedi de amin değilim gerçekten venden hoslandiğindan ali bana bunu söylediğinden beri hoslandiğim çocuk bana biraz daha uzak davranıyo benimle konuştuktan sonra stres olup arkadaşlarının yaptiği en ufak bi harekette patliyo ve dm kutusundaki tek kız benim ayrıca her gün konuşuyoruz ve ben yaklaşık 7-8 ay önce ondan hoslandiğimi söylemiştim ama bana arkadaş kalalım dedi sizce napmaliyim
Çok kafam karışık napmalıyım?