Lütfen acil yardıma ihtiyacım var?

Selamlar, uzun olacak ama konunun iyice anlaşılmasını istiyorum.
Şu an ilişkimde 4 ay 8 gündeyim. Bu kızı gerçekten çok seviyorum ve onu kaybetmekten korkuyorum. Her şey çok hızlı gelişti, üniversitenin 2. yılı bitince evlenme kararı aldık. Başta her şey çok güzeldi. Birbirimize çok iyi bakıyorduk.
Daha önce çok ilişkim olmadı. İlk ilişkimde üç kez aldatıldım. Bu ikinci ilişkim. Hayatımda bana bu kadar değer veren ilk kişi o oldu. Gerçekten beni iyi hissettiriyor.
Ama son zamanlarda bazı şeyler beni korkutuyor. Eskiden en saçma sözlerime bile hayranlıkla dinlerdi. Şimdi “Seninle önemli bir konuda konuşmak istiyorum” dediğimde bile ilgisi dağınık. Dizi izlerken beni dinliyor.
Bu uzak mesafe ilişkisi. Son zamanlarda söylediklerine dikkat etmiyor. Beni üzmekten çekinmiyor gibi. Hâlâ “Seni çok seviyorum” diyor ama dün “Romantizmden yoruldum, biraz heyecan istiyorum” dedi.
Ben de “Ne istersen yapayım” dedim. “Her şeyi bana sorma” dedi. Zaten bir sürü sorunum var, düşünmek için zaman bulamıyorum. İlişkiyi korumak için sanki tek başıma savaşıyorum. Elimden geleni yapıyorum ama imkânlarım sınırlı.
İltifat ediyorum ama buda romantik cercevesinde. Farklı yollar deniyorum, onunla oyunlar kuruyorum ama çabuk sıkılıyor. Film izlemeyi öneriyorum, genelde kendi sevdiği filmleri izliyoruz. Mutlu olması yetiyor bana.

"özel konuşmalar" desen yaptık iki kez yakalandığımız için artık yapamıyoruz. gizli ilişki Ailesi bilmiyor telefon alınırsa yazışmalar gormesinler diye çekiniyor. haklı oda. anladınız ne demek istediğimi

Ortak bir şey yapmak istiyorum ama o heyecanı beraber yakalayamıyoruz.
Yine de onu çok seviyorum. Sadece bununla da kalmadım. Ona özel bir sosyal medya platformu geliştiriyorum. İçinde çiftlere özel oyunlar, doğum günü sayacı, özel gün hatırlatıcılar var. Ama bu proje uzun sürecek. Şu anki duygusal sıkışmışlıktan hemen kurtarmıyor.
Wattpad tarzı kitapları çok sevdiği için ona özel bir kitap yazmaya başladım. Türü tarih, kurgu, aksiyon, romantik, dram karışımı.
Bu ilişki için herşeyi yapiyorum ama bazen karşılık tek yönlü gibi hissediyorum. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. bende Yoruldum. Aile baskısı, kariyer yapma, para kazanma, okul derdi, bir de bu ilişkiyi ayakta tutma mücadelesi var.
şu an Hayatımda tek odaklandığım şey bu ilişkiyi korumak.
Son zamanlarda gizli mesaj vermeye başlamiş “Birinden vazgeçmek benim için zor değil” gibi sözler söylüyor.
Bir konuda düşüncemi soruyo bende araştırmayi seven biriyim en baştan araştırıyorum ve blgelerle duşuncelerimi soylerim ama “Sadece sordum, anasının şeyi kadar anlatma” deyip hakaret edip duşuncelerim için suçluyor gibi.
Artık konuşmaktan bile korkuyorum. Konu bulamıyorum. Sıkışmış hissediyorum.
Bu kızla evlenmek istiyorum ama önümüzde 2-3 yıl var. O zamana kadar bu ilişkiyi sürdürmem gerek. Bir kez o acıyı yaşadım, tekrar yaşamak istemiyorum. Bu kez çok daha derin bir yara olur.
Ayrılıktan korkuyorum. Hayatımda bana bu kadar değer veren birini daha olmadı. Onu kaybedersem duygusal olarak çökerim.
Bol bol konuşuyoruz ama artık konuşacak şey kalmadı. Görüntülü konuşma açık kalıyor, sessizce bakışıyoruz. bence beni özlemesi gerek
Ona diyorum ki: “İşlerini hallet, dersini çalış sonra beni özlediğinde gel.”
O da diyor ki: “Ben seni çok seviyorum, sadece romantizmden yoruldum, biraz heyecan istiyorum.”
Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin.

Onun son zamanlarda bana yaptığı davranışları konuşmak istiyorum ama o böyle oldukça içimden bir şey demek gelmiyor Onu daha da kötü hissettirmek istemiyorum Nereden başlayacağımı da bilmiyorum

Lütfen acil yardıma ihtiyacım var?