bu adını tam bilmiyorum ama dokunmatik teybe telefonumu bluetooht bağlıyorum şarkıyıda açıyorum ama sesi dışarı vermiyor ne telefonumda çalıyor ne de arabada nasıl yapabilirim?
İlk önce telefonu bağladın bağlandı dedi ya daha sonra çık ordan yeniden menüye bas yeniden müzik ve medya seçeneklerinden bluetooth ya da bt yazar ona tıkla sonra açması lazım sesi açınca
normal ses siteminde sıkıntı yok çok ii telefonu bluetooth ile bağladıktan sonra telefonda müzik oynatılıyor ama ses yok işte detaylı anlatabilir misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tüm telefonlarda çalmıyor olabilir aracın , telefonundan eşleşmeleri kaldır sonra araça tekrar bağlan telefonun ile
Ayrlara gir bt nin orada ayarlarsın medya sesini seç
Bağladıktan sonra tekrar ortam ya da medya seçeneğine gelip bluetooth seçeneğini tıklaman lazım
olmuyor daha detaylı anlatabilir misin
İlk önce telefonu bağladın bağlandı dedi ya daha sonra çık ordan yeniden menüye bas yeniden müzik ve medya seçeneklerinden bluetooth ya da bt yazar ona tıkla sonra açması lazım sesi açınca
bt yerine geldiğimde cihazın bağlı olduğu çıkıyor başka bir şey yok
Müziğe tıkladığında seçenekler yok mu usb cd bluetooth diye
arabanızın hoparlörü çalışıyor değil mi normalde
Radyo da ses çıkıyormu
ses gelmiyor işte dışa vurmuyor telefonda müzik oynatılıyo
Blt kapat ve radyoda dene, ses yoksa harici anfi vardir
normal ses siteminde sıkıntı yok çok ii telefonu bluetooth ile bağladıktan sonra telefonda müzik oynatılıyor ama ses yok işte detaylı anlatabilir misin