Acil yardım lütfennn?

4 yıla yakın bir ilişkim var. Daha önce hayatında onun 3-4 yıl bir birlikteliği olmuş. Bir gün oturduk bu muhabbetler açıldı dedim ki kıza aşık mıydın hayır dedim çok sevdin mi dedim sevdiğimi sanmışım ama sevgi değilmiş dedi seni tanıdıktan sonra onun öyle olmadığını anladım dedi. Gerçekten de maço biri bir çok ilkini benimle yaşadı. Neyse o sorular üzerine olduğumuz yere o kız gelmişti çıkarken elini tutmak istedim izin vermedi neden dedim sinirlendim diyecek nispet yapıyor gerek yok vs demişti. Bu gece bi konu açıldı beni eskiden seven bi çocuk hakkında bende sorduğu soru üzerine neden dedim sen eskiden birine çok yoğun bir duygu hissettin mi dedim bende hayır cevabını bekliyorum çünkü bana neredeyse 1,5 2 yıl önce bu cevabı vermişti.. şok oldum haliyle tartıştım işine gelmedi haklı çıkmaya çalıştı. Sizce haksız mıyım? Önemli olan eskiden sevmiş olması değil olabilir ama verdiği cevapla bu geceki cevabı eşleşmedi. Çok garibime gitti sizce haksız mıyım tepki göstermekle? Ne anlamalıyım? Bir kaç şey daha var ama cok uzun anlatamıyorum burada :((

Acil yardım lütfennn?