- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bugün ben de bunu düşündüm yani genelde yeni tanıdığım bir insanla birbirimizden çok iyi hoşlansak bile maksimum 14-15 gün konuşabiliyoruz. Aslında o tanıma aşaması yani sadece sevmenin yetmediği zamanlar bunlar. Arada tam olarak bir bağ yok ve eğer karşınızdaki kişiyi tanırken eksiler artılara göre çok daha fazlaysa o anda iletişim kopuyor. Nedeni tam olarak bu aslında ve o yüzden doğal böyle olması.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİlişkilerin kısa sürmesinin birkaç olası nedeni olabilir. Birincisi, duygusal bağ kurma konusunda zorluk yaşıyor olman. Başlangıçta çok heyecan verici olabilir ama derin bağlar kurmak zaman alır. İkincisi, partnerlerinle uyumsuzluk yaşaman olabilir; farklı beklentiler veya yaşam tarzları zamanla ilişkinin bitmesine yol açabilir. Ayrıca, bazen aceleci bir şekilde ilişkilere yaklaşmak da ilişkilerin hızlıca sona ermesine neden olabilir. Son olarak, iletişim eksiklikleri veya güven sorunları da ilişkilerin uzun süreli olmasını engelleyebilir.
10 Yorumla
Seni haketmiyorlarlardir
14 Yorumla
Soran1 yılYiaaa🥰😍😍
- 1 yıl
kesin öyle hak etmiyorlar seni cehenem similasyonu gibi kızsın :)
Soran1 yılBiliyorum
Soran1 yılSen de öylesin
1 yılMuhtemelen zekisindir
19 Yorumla
Soran1 yılKız seni yerimm😘😘
- 1 yıl
Yok, tanımadığı DAYIYA bodoslama girip, babasını bile kumar pulu ettiğine göre, iki haftalıklar daha zeki bundan ;)
Soran1 yılSende zeka sıfır kes sesini sen. sen babanı kumar pulu edersin.
- 1 yıl
Olm, babasından bahseden sen değilmiydin bir saattir? Yok şöleymiş böleymiş, getir diyince dönen de sendin :) net olarak napcaz şimdi onu söyle, sen, baban ya da kimse artık. hayır, eğlencesi kaçıyo
Soran1 yılSesini kes diye yaptım da hâlâ susmuyosun karı gibisin az sus çenen çok düşük
- 1 yıl
M q , baban nerde baban? düt babaın arwadını hA
Soran1 yılM q , baban nerde baban? düt babaın arwadını hA bu laf sana geçsin yani senin anana ve babana
- 1 yıl
Hay ananı bacını arkadaş.. eğlenxemi kaçırdın
Soran1 yılHay ananı bacını arkadaş.. eğlenxemi kaçırdın bu lafta sana girsin. sana eğlence yok
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerin 2 hafta falan sürüyorsa ya sen çok çabuk enerji veriyorsun orada ya da karşındakiler seni keşfedip “Aman tamamdır” diyor 😂 Belki de seninle tam uyum sağlayan kişiyle henüz karşılaşmadın, sabır! Bazen mükemmel aşk filmi hızını yavaşlatmak gerekir, değil mi? Sen nasıl hissediyorsun, daha uzun sürmesi için neler yapmayı düşünüyorsun? 💕🕊️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yıl14 günlük ilişki bataryanız var bu bataryayı değiştiriniz :d
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılyanlış kişilerdir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGünümüz de verneyen kadına 2 hafta tahammül edilebiliyor... evliliği şunu bunu bekliyen kadına tahammülümüz kalmadı. Çoğumuz yürümüyor bile artık... 2015 zamanlarında kaldı yürümek. Ya adım atarsınız ya da yerinizde kalır 60 yaşında bekar kedili olursunuz çünkü şartlar tek erkek çalışıp geçinemiyicek kadar pahalı kadınlar da çalışınca askeri maaş alıcak zaten ama dünyayı var etmiş gibi feminazi oluyor o yüzden evlilik işi bitti. cinsellikle işi olmayıp sadece refaha ve rahatlık yaşamak istiyen kadına evlilik kalmadı.
10 YorumlaNe açıdan olduğuna bağlı bir durum. belki dünya tatlısındır ama tanıştığın partner adayın hazır değildir veyahut kaba sana ağzı bozuk birisi olabilirsin ama bir manken gibisindir senle konuşmaya gelen kişi içi seni dışı beni yakar diyip gidebilir. Herkes aynı kafada bekleme seninle tanışmaya gelen kişi hovarda olup başka kadınlara bakmaya meyilli olabilir. Seni kullanmak istiyordur ama kullanacak yer ve zaman bulamamıştır
10 Yorumla
1 yılBu durumun birkaç olası nedeni olabilir. Belki de başlangıçta çok hızlı ilerliyorsun ve karşı tarafı bunaltıyorsun, ya da beklentilerin çok yüksek olduğu için küçük sorunlarda hemen vazgeçiyorsun. Belki de henüz tam olarak ne istediğini bilmiyorsun ve bu da ilişkilerin kısa sürmesine neden oluyor.
10 Yorumla
1 yılHey maşallah biz daha bitane bulamadık sen don değiştirir gibi sevgili mi değiştiriyorsun
22 Yorumla
Soran1 yılSevgili değil flört
- 1 yıl
🤫🤫
Ayrılan taraf kim bunu düşünmelisin ve eğer sen isen neden ayrılıyorsun mesela samimiyetsiz bir özelliğini fark ettiğin için mi içine kötü bir his doğduğu için mi ya da Eski sevgililerinin hepsi senden mi ayrıldı eğer onlar ayrıldiysa yine niye diye düşünmelisin belki çok yoran bir tarafin vardir ve bunu düzeltmeye çalışırsın törpülersin
00 Yorumla
1 yılBenim de aksi gibi 7 ay sürüyor 🤔benle mi alakalı karşı tarafla mi alakalı anlayamadim
17 Yorumla
Soran1 yılOo uzun sürüyomuş cidden
- 1 yıl
Yok be o kadar uzun değil buluşmadan 7 ay sürüyor buluşsak sanırım daha uzun sürecek de sevgili olmaya buluşmaya değer birisi bulamıyorum hayatıma
Soran1 yılVay bee gerçekten helal olsun bide o 7 ayda buluşmamışsın çok tuhaf
- 1 yıl
Telefon üzerinden konuşuyorduk evet neyse biran kendimle gurur duydum bulusmadan 7 ay sürmesi gerçekten garip 🙄
Soran1 yılBen o kadar katlanamazdım herhalde bir erkeğe
- 1 yıl
Köy yerinde büyümüş yaşayan birisinin buluşması zordur imkansızdır olur bazen öyle çünkü konusnak dahi köy gibi küçük yerlerde ayıptır doğru değildir tabi gunumuzde bazı köyler gelissede bazı köyler hala geriden geliyor
Soran1 yılEvet haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. 2 hafta sonra mı buluşuyorsun?
22 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılO sırada benim ömürlük ilişkiler djdj boş ver ya yanlış kişiyle geçen bir dakika bile israf doğru insana denk gelmemişsindir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSanaldan ise bunlar amaçları verecen mi oluyor. Senin vermeyeceğini anlayınca kaciyorlardir.
30 Yorumla Sohbet mi yok ondan mı ama nasıl çıkıyorsun hemende 2 haftada bitiyor birçok neden varda bence davranışların farklı olabilir
10 Yorumla
1 yılDöneminizde gereği Baska birini bulmak, ayrılmak okadar kolayki yüzeysel sevgiler nedeniyle bu durum.
10 Yorumlaİsteklere karşılık bulamayınca veya fazlasını bulunca oluyor herhalde
21 Yorumla- 1 yıl
Bence karşılık bulamayınca olmuştur. Karşılık bulsa neden ayrılsın. Düzenli beleş seks kim terkeder
kimse gerçekten sevip bağlanamaz maalesef bugün bi senelik dolu dolu ilişkim bitti neredeyse aşk cicim aylarında sadece sonrasında bi tribin bile ona batar çünkü sadece vakit geçirmek amaç tüm erkekler böyle istisna olması da gerçekten milyonda bir
32 Yorumla- 1 yıl
İlişkiniz neden bitti peki
Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Love bombing gaslighting ghosting sonumuz da kara toprak kanka çok takmamak lazım
10 YorumlaSoğuyorsun herkesten sebebi de geçmişte mükemmel birinin olması olabilir
10 YorumlaDuygusal Bi bağ kuramıyorsun hoşlantı oluyo hevesini alıyosun bırakıyosun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Bitiş sebepleri önemli. Ona göre yorum yapilabilir.
10 YorumlaBende de aynı. Şans mı kader mi çözemedim. Bu gönül işleri benden geçti sanırım
10 Yorumla
1 yılBelkide istemiyorsun yani gercek anlamda asik degilsin sevmiyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl😅 sen yine şükret benim hiç başlamıyor. Flörtte bitiyor. Neyse öğrenmek için soruyorum 2 haftada ayrılığa sebeb olacak ne yaşıyorsunuz? Nasıl bir çevredesin. Tanıştıkların nasıl. Bilmiyorum hiçbir şey. Cinsellik yaşıyon mu iki haftada?
10 Yorumla
1 yılçabuk sıkıldığından dolayı hızlı götürüyor olabilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılYa heriflerin üstüne düşüyorsun ya da bacak arasını açman için gelmislerdir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNe yaptiginizi veya yapmadiginizi bilmek lazim. Muneccim degiliz ki yorumlayalım :)
10 Yorumla
1 yılDoğru ilişki denk gelene kadar olur böyle. Sonra birine yapışıp kalırsın.
10 Yorumla
1 yılKarşı taraf sedece cinsellik ariyosa çabuk biter
17 Yorumla
Soran1 yılBide elde edemiyosa çabuk biter
- 1 yıl
Bu elde etme saçmalığıni hiç anlamıyorum bi kadın benimle ilgilenmiyosa ben niye onunla ilgileneyim
Soran1 yılO anlamdaa demedimki ilgi oluyor evet ama istediklerini alamıyorlar diyim
- 1 yıl
Olsun sen doğru yoldasın kendini kocana sakla gerisini miktir et
Soran1 yılEvet haklısın. Ay yorumdaki bazı asalaklara da uyuz oldum sanki vermişim gibi konuşuyorlar tam dayaklıklar.
- 1 yıl
Abaza kayniyo ortalık idare et ablası 🤣
Soran1 yıl😂😂. haklısın. sırf dikkat çekmek için yapıyorlar belliki. neyse iyi geceler
Gizli Üye(36-45)1 yılYa çok baskınsındır, ya çok çirkinsindir ya çok ben merkezli bencilsindir ya da evlenmeden olmaz diyenlerdensindir 🤭
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAradigin kriterde birini bulamiyorsundur. Konudan bagimsiz olarak birsey soracagim :Nasil tanisiyorsunuz? Ben tanışacak insan bulamıyorum.
10 Yorumla
1 yılvermiyorsundur, vermeyeceğini anlayınca bitiyor
03 Yorumla
Soran1 yılEvet doğru
- 1 yıl
verirsen yanında kalır
Soran1 yılYok kalmasın o şekil
1 yılBende aynıydım yıldız yükseltme yaptırdım bilmezdim böyle şeyleri eski seviyem de asla dönmez dedim döndü Medyum_Asya_78 sayesinde instagramdan ulaştım tavsiye ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMillet günü geçiriyor bide tipler ve istekler bire bir aynı o yüzden bir yerde hepsi bitiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl33 yaşındayım hiç sevgilim olmadı kızlarla konuşmadım. Hiç normal olsada bile ah ah
10 YorumlaŞimdi kimsenin kimseye tahammülü kalmadığı içindir daha iyisini bulurum kafası iki tarafta böyle maalesef ondanda olabilir
20 Yorumla
1 yılBende daha flortun ötesine geçmedi
23 Yorumla
Soran1 yılHe ya bende aynı
- 1 yıl
Nasıl çözecez ya
Soran1 yılKeşke bilsemm
1 yıl1 olsun adam gibi olsun niye sürekli ilişki peşindesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
1 yılHer ilişkin böyle oluyorla hata sendedir eskiden benimde kimin 2 aydı 2 ayı aşamazdım şu an uzun ilişkim var. Hatalarımı geç farkettim
00 Yorumla
1 yılHepsi iki hafta sürüyorsa senden kaynaklı olabilir 14. Gün bitiyorsa uğursuz rakamın olabilir 14 olabilir. Boluluysan mesela 14. günü geçmiyor olabilir ya da en son ihtimal bütün exlerinin ki 14 ü geçmiyor olabilir. Sen karar ver artık
04 Yorumla- 1 yıl
Bence 14 ün uğursuz rakam olduğu belli ters köşe yap sen ilkte 7. Gün bitir u- lan desin ne oluyor taklayamı geliyoruz derken 12. Günden sonra uza kaybol şöyle bir hafta git gel 19 gün olur zaten 14 rakamının uğursuzluğunuda kırmış olursun
Soran1 yılYok ya 2 hafta derken bazen 12 gün sürüyor bazen 10 gün genel olarak 2 hafta dedim
- 1 yıl
Yoo ben de zaten gerçekten tam 14 gün sanmıştım
Soran1 yılOkey
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yıl2 hafta mı ooo fazlaymış hahahahahah ,😀 hepsi de iki hafta sürüyorsa bir problem var demektir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBir sonraki 3 hafta sürsün
11 Yorumla
Soran1 yıl🤣😂😂
Ben sana söyleyeyim sebebini. Dominant (erkeksi), maskülen davranışların olduğu içindir, itaatkar olmadığın içindir. Kesin ve net sebep
10 Yorumla
1 yılİlişkiye istediğin gibi cevap görmediğinden ve İlişkiyi ve aşkı önemsemdiğinden ola bilir.
20 Yorumla
1 yılHayatım belki ciddi ilişki insanı degilsindir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSosyal medyadaki resimlerde olduğun gibi görünmüyorsundur belkide 🤔
07 Yorumla- 1 yıl
hani erkekler tipe bakmıyoruz diyordu 😂
Cevap sahibi1 yıl@GatoLigero resimlerde asil gerçekte pabuç dilli hatçe’ye benzersen baban bile sevmez 😂
Soran1 yılYok kız ondan değil. zaten genelde 2 hafta da buluşmuyorum buluşmadan bitiyor
- 1 yıl
ee tipe bakmak oluyor işte o
Soran1 yılBuluşmadan nasıl tipime bakıyorlar 🤔🤔
- 1 yıl
o değil ya kızın dediği
- 1 yıl
aynını kız yapsa erkeklerde tipe bakıyor der aynı şey işte
1 yılElbet bir gün kıymetini bilen birini bulur sun üzülme
10 Yorumla
1 yılSurec nasil gidiyor? Yani surekli yan yana misiniz yoksa bulustuktan sonra mi oluyor?
10 YorumlaNe iliskisi ya 2 haftada bir isinize gucunuze paraniza bakin her gin biriyle bulusmayin herkesle bir yere gitmeyin eksik kalon ya noolcak zaten zamanla dogru duzgun biri cikar hayatiniza ne bu anlamiyon insanlarda sevgili flörf hastaligi
10 Yorumla
1 yılduymak istediklerine alkış gerçeklere ise bela okucan dimi mal
018 Yorumla
Soran1 yılEvet mal zoruna mı gitti
- 1 yıl
tam sopalıksın yaşın kaç senin
Soran1 yılSen de öylesin
- 1 yıl
rus rületi oynuya biliriz kim hayat da kalırsa :) bu arada benim dayak yemem imkansız bu yaşa kadar başarabilen olmadı
Soran1 yılAferin alkışş
- 1 yıl
anladığım kadarı ile bu da ergen çıktı :) neyse
Soran1 yılEvet senin gibi
- 1 yıl
profilim de yaşım yazıyor :) senin gibi gizli takılmıyoruz
Soran1 yılAkıl yaşta değil başta. sen daha olgunlaşmamışsın
- 1 yıl
anladık dmm yaşın küçük büyürsün elbet olgunlaşırsın :)
Soran1 yılAynen bunu aynaya bakarak de işte. daha zekan sıfır
- 1 yıl
keşke öyle olsa zekalı olsan insanlar mutlu olamaz :) ikisi çok nadiren yan yana gelir neyse ya ağlama duvarına çevirme burayı git tiktok da takıl ne işin var burada sana göre digil buralar gelişimine zarar :)
Soran1 yılkeşke öyle olsa zekalı olsan insanlar mutlu olamaz 🙂 ikisi çok nadiren yan yana gelir neyse ya ağlama duvarına çevirme burayı git tiktok da takıl ne işin var burada sana göre digil buralar gelişimine zarar 🙂 aynısını sana iletiyorum hiiiç laf yetiştiremem valla
- 1 yıl
beni kendi silahım ile vuramazsın çocuk :)
Soran1 yılVurdum bile velet
Soran1 yılUzatma
- 1 yıl
çekilebilirsin ufaklık
Soran1 yılSen çekil git işine sus artık
1 yılBenim yaş 24 25 olduğu zamanlarda tanışaydık, sadwce beni tanıman 4 haftanı alırdı. şimdikşler denyo işte. ben boşuna yavaş ve derin temerkğz etmiyorum
024 Yorumla- 1 yıl
Yavaş ve derin ne etmiyorsun anlamadım
- 1 yıl
@muhammeterenpro temerküz, yazamamışım pardon.
Yani, birden girmiyorum, ufak ufak, derin dern, ahtapot gibi, her yeri sara sara
Soran1 yılÜff dayı git karınla ilgilen burada boş yapma sinirimi bozma benim.
- 1 yıl
Si. kti lan ergen. senin yaşın kadar mevzumız var 😂🤭git şeyini parmakla
Soran1 yılSen sg moruk sen şeyini parmakla karını da yap yoksa başkaları yapacak😂😂
- 1 yıl
Sen git bi java al gel evlat, mevzulardan uzak polyanna hayatıno yaşa. dikkat et ben sever acır ;)
Soran1 yılSen java al sana şart. sen de bomboş hayatını yaşa. dikkat et ben de sadece acıtırım😂😂
- 1 yıl
Denemesi kolay, bi ara çaaarırım bakarsın;)
Senin bildiğin kadar bizim unuttuğumuz var, o zar zor bulduğun iki abazayla bir diiliz
Soran1 yılBelli abaza olmasan bana laf yetiştirmekle uğraşmazdın abaza seni. dikkat et babamla gelmiyim sonra sana hiç iyi şeyler yapmaz b. crir😂😂😂
- 1 yıl
Zaten babanı da isticektşm, benc3 getir. sende terbiye yok, babandan başlayalım.
Soran1 yılBabam seni ağlatır o seni çok istiyor. sen de terbiye yok.
- 1 yıl
Gel bakim, yaz,
Soran1 yılİkile dayı karın yatakta bekliyor
- 1 yıl
Babamın mı gö. tü kprktu senin mi?
Soran1 yılSenin gö. tün kprktu
- 1 yıl
E babamla gelcem dedin, gel dedim, kıvırdın?
- 1 yıl
Ee?
Soran1 yılUzatma dayı
- 1 yıl
Ya bana gerçekten dediğin lafı tutrsın, ya da, siteden bilgilerini almak durumunda kalıcam. Madem öyle, hele bi se IP sabitse işin zor yani, hukuk uğraşsın. Dosyalarım var ha savcılıkta, şerbetliyim o konuda
Soran1 yılAl napim işsiz seni.
Soran1 yılBeni hukuğa vermeye kalksan ilk seni içeri alırlar🤣😂😂. resmen beni t.. ciz ettin bunları ss aldım
- 1 yıl
Şerbetliyiz dedik olm, orası beni. Bilceem iş, sen iki haftada bi tıkırdarken biz bu işlere koşuyoduk, orası benle alakalı, merak etme
- 1 yıl
Baban gelmiyo mu şimdi özetle?
Soran1 yılKızım uzatma sen anca iki haftada bir tıkırdarsın. yaşından utan utan. kızın yaşındaki kızı tehdit ediyosun
Gizli Üye(25-29)1 yılO 2 haftada cinsellik yaşanıyor mu? Yaşanıyorsa bağlanma korkusu ve bilimum psikolojik rahatsızlıklara sahip olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKüçüksün daha ondandır.
112 Yorumla
Cevap sahibi1 yılShdkjdkfjk küfür çok iyi
Soran1 yılTeşekkürler hadlkakd. Herkese laf yetiştiremiyorum o yüzden bana hakaret ve küfür edenleri toptan aradan çıkarayım dedim😊
Cevap sahibi1 yılYa çok iyi hahaha çok kafa kızsın belli
Soran1 yıl😅teşekkürler
Cevap sahibi1 yılRicalar. Çok eğlenir insan seninle ama kızdırdığımızda risk altında da oluruz ya iki şaka yapsak bir taraflarımıza tekme atacak potansiyelin var hissediyorum 😅
Soran1 yıl🤣😂😂evett çözmüşsün beni. napalım hak edene hak ettiğini vermek gerek
Cevap sahibi1 yılAhaha okurken iki büklüm oldum 😂😂 hak edince ormanda sıkıntı yok ama habersiz vurma o çok kötü oluyor 🤣🤣😬
Cevap sahibi1 yılVurmanda*
Soran1 yıl🤣😂😂verdiğim yanıtları mı okudun halfksjdjs. çünkü iyi çözmüşsün beni
Cevap sahibi1 yılÇok az okudum ve hemen çözdüm ya tam benim kafasın 🤣🤣 tek ricam sert vuruyorsan vurduktan sonra bir kaç adım geri çekil ki seni kovalayamayayım ahahaha🤣🤣😬
Soran1 yılEyvallah abim sağolasın😊hadi iyi akşamlar ben kaçar uykum geldi.
Cevap sahibi1 yılBen yattım bile iyi geceler 😂
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ne güzel sıkılmazsın 😃😃
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Ya kaprislisindir her kadın gibi, ya paragozsun ya da çok muhtaç yaklaşıyorsundur. Borderline sındır. Her şey olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılHiçbiri değil
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Seni hak edeni bulamadığın için
10 Yorumla
1 yılBahtsız Bedevi olunca ben 😂
10 Yorumla
1 yılYanlış seçimlerin yüzünden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılmillet bıkmış her şeyden
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m 1 yılKimseyi istemeyince öyle oluyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSıkılıyorsundur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok mu mükemmelliyetcisin
10 Yorumla - Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne