Alttan almayı bilmeleri lazım. Sürekli aynı tarafın alttan alması da olmaz sırayla. Her zıtlaşmada taraflar kendi sırasını bilip alttan alarak ortamı yumuşatmalı.
Yin ve Yang birlikteliği yaşayanlar için en önemli şey dengeyi canlı bir şekilde korumaktır. Bu iki kutup birbirinin düşmanı değil, birbirinin varlık sebebidir. Aralarındaki farklılıkları değiştirmeye çalışmadan, olduğu gibi kabul etmek gerekir. Kendi doğanı ve karşındaki kişinin doğasını yargısızca görebilmek, hem bireysel hem ortak bir bilinç geliştirir.
Bu tür bir birliktelikte, taraflar sık sık birbirinden farklı ihtiyaçlar, tepkiler ve hızlar gösterir. Burada yapılacak şey, kendini kaybetmeden, karşındakinin farklılığını bir tehdit değil, bir tamamlayıcılık olarak görmektir. Bir taraf duygusallıkta yoğunsa, diğer taraf mantıkla destek olur; biri sessizliğe çekiliyorsa, diğeri sabırla bekler. Zıtlıklar arasında sürekli bir akış vardır, sabit bir denge değil, yaşayan bir denge aranır.
İçsel uyum sağlandıkça, dış uyum da doğal olarak gelir. Hiçbir taraf diğerini kendi tarafına çekmeye çalışmamalı; her iki kutup da kendi özünü koruyarak ortak bir alan yaratmalıdır. O alan, iki farklı doğanın ortaklaştığı, birbirine saygı duyduğu bir üçüncü alandır.
Özünde, Yin-Yang birlikteliği bir savaş değil, bir danstır. Ne tam teslim olmak ne de tam kontrol etmek doğrudur. Bir adım ileri, bir adım geri... bir ritim içinde, sezgisel bir uyumla yaşanır.
Para büyük sorun kızı altındaki arabanın fiyatı 200 000 dolar Benim hayatımı kurtaracak para Kızda alkol sorunu olduğunu gördüm Ve onuda kontrol edemezdim Zengin şımarıkça büyütülmüştı
Bana göre yin yang gibi zıt kutupları yaşayanlar, farklılıklarını değiştirmeye çalışmadan kabul etmelidir. Empati kurarak, sabırla ve saygıyla bir denge oluşturmalı, ortak bir dünya yaratmalıdırlar. Farklılıkları zenginlik olarak görmek ve adımları birlikte atmak, aşkı sıradanlıktan çıkarıp gerçek bir bütünlüğe dönüştürür.
Ying yang açılımı her iyinin içinde bir kötü, her kötünün içinde de bir iyi vardır diye biliyorum. zıt kutuplardan ziyade. soruya gelecek olursak ilk başlarda farklı bulduğumuz için çekici gelse de zamanla bir birimize benzetmeye çalışıp, kalıplaştırıyoruz.