Bizim bi akraba var amcamın arkadaşı ayni zamanda da kuzenimin kuzeni oluyormuş bunu sonradan öğrendim, amcamın arkadaşı olduğu içinde sürekli amcalara geliyor birlikte takılıyorlar gerçi ben hiç amcamın evinde görmedim bu çocukla sadece 2 kere yüz yüze net gördüm 1. ci kalabalık bi ortamda o zaman bakmisti bana 2. de düğünde ben normalde gitmem ama gitmiştik ve o sağdıçdı o beni görmedi ama ben gördüm, şimdi bu çocukla aramda 6 yaş var çok değil, istek atsam beni amcama sorar mı acaba ya da çok yanlış anlasilirmiyim akrabalar tarafından 8 ortak var, kuzenime anlattım ama hoşlanmıyorum sadece merak ettim sen takipleşiyorsun diyip profiline baktım kuzenimde hic o çocukla ilgili birsey demedi yorum yapmadı istek at falan da demedi ama bilmiyorum atsam mi acaba çocuk beni tanımıyor zaten pek?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
At keske diyecegine yap gitsin
Öyle olmuyor işte şimdi gt yapmazsa kalırım öyle yüz yüze falan gelirsek de sonra kötü olur birde gidip amcama söylerse yayılır
Oyle derse de kazara olmus dersin ama diyecegini de zannetmiyorum
Neden zannetmiyorsun
Bi erkek gidip de amcana senin yegen beni eklemis demez ki bi kizsa anlarim da erkek bunu yapmaz hatta hosuna bile gider
Rahat olan bi insan olsa bile mi yapmaz, hem ben istek. atsam bi ağırlığim olmaz ki bi yandan
Atıp geri mi çeksem 😄
Ne farki kaldi 😅
O zaman yanlışlıkla olmuş gibi bi görüntü vercem
Peki geri donmezse
İşte o yüzden atıp geri çekmek daha mantıklı değil mi
Geri dönerse ve ben geri çekmiş olursam tekrar atarım ve takiplesiriz
Dene bakalım ama gunduz yap bunu
Niye
Gorebilsin hizlica simdi atarsan farkli anlasilabilir
Düşünülmüş gibisinden değil mi
Öyle anlaşılır
Aynen ve gece gec saat bu saatte mantıklı konular düşünülmez 😅
Profilimde tesettürlü bi kiz var gerçekte de tesettürlü oldugumu gördü düşünmez öyle bi şey
Peki sana instadan istek atan bi akraba ağırlığını bozmuş olarak mı gelir yoksa istek atması hoşuna gidermi
Tesetturlu bir kızsın ve gecenin bu saatinde istek atiyorsun biliyorsun bizim insanimiz onyargilidir
Benim hosuma gider. Hem akrabamdir niye agirligi bozulmus olarak dusuneyim ki
Bilmiyorum çok tedirginim
Sonuçta oda gördü az çok isteseydi atardi
Ne kadar oldu peki
1 ay
Cok olmus o zaman istek at cek
Çekeyim mutlaka değil mi
Dene bakalim bi
Tamam bakalım insaAllah, ayyy çok heyecanlandım şimdi görmediği bi zamana denk gelirse de kötü olur ahahs
O yuzden gunduz yap dedim iste 😂
Hadi bakalım ahahs ama çok heyecanlıyım ya kalbimm ahahs
Sakin delikanlı 😄 guzel olacak
InsaAllah ama 8 ortak olduğu halde bana geri takip yapmaz diye düşünüyorum birde küçüğüm yani ona göre ve ona göre muhafazkarim
Kac yas var
6 yaş
Cok degil ki 6 yas sen kac yasindasin
18im
Oda 24
Himm 18 olman biraz sıkıntı olabilir
Evet belki ona göre küçük gelebilirim korktuğum şeyde şu amcama söylerse amcamda gelip benle konuşursa diye korkuyorum
Zannetmiyorum diyecegini erkekler oyle yapmaz basta demistim senin daha uni sinavin var uni var cok yolun var o yuzden gonul islerine girmeyebilir
Peki sence istek atmakla dm den yazmak arasında fark var mı yoksa adım olarak ikiside aynini
Dm den yazmak daha ileri seviye
Direk konuya girmektir dm den yazmak
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim bana müsaade iyi geceler
İyi geceler
Cesaret edip istek atamadım ☹️
Aaa neden ki
Hem cesaret edemedim hemde bi yandan mantıklı gelmedi, şimdi ben ona göre daha muhafazakar yaşıyorum o yüzden kabul etmeyebilir dalgaya alabilir birde
O zaman dikkat et iyi yapmissin
Tamamen hic atmayayım değil mi? ya da atayım mı ahahs sence
Aşiret dizisi geliyor
Aşiret değiliz
Hayır
at gitsin ya amaan
Öyle olmuyor işte şimdi gt yapmazsa kalırım öyle yüz yüze falan gelirsek de sonra kötü olur birde gidip amcama söylerse yayılır
amcana soyleyecek kadar ergen mi bu? soylerse de zaten kisiligini anlamis olursun miden bulanir
En iyisi istek atıp geri çekeyim değil mi
Dikkatini çekerse gt yapar zatne
gt yapacakmis gibi hissettim su an at kiz hshshshha
Ahahha bi yandan da şöyle düşünüyorum belki yüz yüze geldiğimiz yerler olur o sonrasında istek atar
adini biliyo mu senin
Bilmiyorum biliyor herhalde neden
Neden sordun?
bilmiyosa instadan ekleyemez diye