Amcamı gebertmek istiyorum sizce ne yapmalıyım?

Bu soruyu bu siteye defalarca sormama rağmen kimse bana yardımcı olmadı insan hayatı size göre bu kadar ucuz demekki yani siz cevap vermedikçe ben amcamı öldürmeyi planlıyorum bir gün gerçekten öldürebilirim neyse yaşadığımı anlatayım amcam denen ovuspu çocuğu durup dururken 10 sene sonra görüşürüz dedim diye boğazımı tüm gücüyle sıktı duvara vurdu sırtım duvara çok sert çarptı zaten ben 196 94 kiloyum normalde böyle bir şeyde yapamazda direk boğaza saldırdı Mike Tysonında direk boğazını sıkın tysonda bir şey yapamaz direk boğaz sıkmak korkaklık tır zaten bana neden saldırdı anlamış değilim ruh sağlığı bozuk galba ondan nefret ediyorum onun bıçakla boğazını kesmemek için kendimi zor tutuyorum yaşım 18 ve bu olay 3 sene önce oldu gerisini siz düşünün şimdi kaç yaşındaki çocuğa vurmuş böyle ovuspu çocuklarına idam şart elimde bıçak var sizce bir yerde bıçağı takıyımmı ya da dövüyimmi benden güçsüz ben ondan daha uzunum daha iriyim o hantal bir şey gerçekten önemli bir konu bu konuyu çok kafama takıyorum siz ben olsanız ne yapardınız birde çocuğu falan var çocuğunumu dövüyim ya da artık sabredemiyorum sizce bir insan durup dururken neden kendi akrabasına böyle bir şey yapar bana kılmı kapıyor ya da kıskanıyor kinmi tutuyor sizce peki ben ne yapmalıyım ona aile binasında oturuyoruz ve onu öldürmemek için kendimi zor tutuyorum sizin amcanız sizin bogazınızı öldüresiye sıkıp sırtınızı duvara sert bir şekilde vursa siz ne yapardınız orda amacı beni öldürmek miydi sizce? İnsan hayatı bu kadar ucuzmu ama ben kafama koydum onu çok pis dövebilirim benle derdi ne onun ve sizce ne yapmalıyım
Amcamı gebertmek istiyorum sizce ne yapmalıyım?