Başlık bulamadığım için kızmayın pls?

Ben bugün erkek arkadaşımdan ayrıldım ve ayrılma sebebim tamamen mentalimin kötü olmasıydı sürekli ağlıyorum kendimi çok kötü hissediyordum erkek arkadaşımda gerçekten sağolsun yeni çıkıyor olmamıza rağmen iyi katlandı bana. Ben bugün iyice düşünüp ayrıldım birkaç gündür soğuk davranıyordum ilişkide çok sıkıcı ilerliyor diye sonra eskisi gibi olmaya çalıştım ama bu sefer üzdüğümü fark ettim işte ayrılmayı kafaya koymuştum zaten ama onun kırılacağını düşünmek beni daha çok üzüyordu kendi üzerimde bi baskı varmış gibi hissettim ve nihayetinde içimdekileri dile getirdim sağolsun anlayışla karşıladı. Ama ben ruhum bedenimden ayrılmış bedenim ağırlaşmış hissettim bu hallerime artık kendim katlanamadım çevre hastanelerde psikolog falan biseyler arıyordum bulamayınca bunu bahane edip hıçkıra hıçkıra ağladım. Bunu anlatmamın sebebi ne yapacağımı bilmiyor olmam. Zaten sınava az kaldı onun baskısı var random zamanda gelen gözyaşları ağırlık hissi ölmek istiyorum düşüncesi bitmiyor sonu gelmiyor arkadaşım artık kendine bişey yapıcaksın diye korkuyorum demişti bana aşırı etkiledi beni bu söylediği bana iyi gelecek şeyler yapıyorum diyet yapıyorum spor yapıyorum ders çalışıyorum düzene koymaya çalışıyorum hayatımı ama bir anda kendi gözümde kendimi hasta bir insan olarak görmeye başladım. Fark ettimde içimi dökmüş gibi oldum zamanınızı çalmak istemediğim için soyleceklerim bu kadar.
Başlık bulamadığım için kızmayın pls?