Valla başlık bile bulamadım bukadar olmaz?

Biriyle tanıştım beni sevdiğini ve evlilik hayallerinden bahsetti bana iltifat ediyordu kendisini çok iyi niyetli biri olarak tanıttı 3hafta sürdü sonra bana uyuşturucu kullanıyorum bahanesiyle konuşmayı kesti ben sonradan yazdım ve hayatına başka bir kızı aldığı için konuşmayı kestiğini itiraf etti sorum şu hayır tabiki bağlanmadım ama amacını merak ettim bana benim iyi niyetli ve suçsuz olduğumu benim hiçbir hatamın olmadığını söyledi hani sohbet iyi gidiyordu fotoğraflarımı falan istiyordu kendiside atıyordu sesli ve görüntülü konuşuyorduk hediye alıcaktı bana yaşadığım yere bile gelecekti övünmek gibi olmasında çok sadık kızımdır benden iyisini bulduğunu falan mı sandı anlamadım hani en başta seni seviyorum diyenede inanılmaz biliyorumda neden yani neden beddua mı aldı boşuna bana kalbim cız etti yani durduk yere başına bela mı arar insan nasıl bir ucuzluktur bu hani namazda kılan biri nekadar doğru bilmiyorum ama Allah belasını versin zaten öncesinde ağır bir ilişkiden çıktım şimdi bu kişiyede hakkım helal değil böyle şahısların yüzü gülmez inşallah
Güncellemeler
1 yıl
benimle evlilik kuruyordu yanlış olmuş
Valla başlık bile bulamadım bukadar olmaz?