Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dün kayınvalidem kızında kalmaya gitti bugün de gelmiş torunuyla birlikte çocuk durmadan içeri girip çıkıyor bende babasını arayıp konuşmaya karar verdim her haftasonu bıktım çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eşinle konuşsan daha önce
Eşimle 7 aydır konuşuyorum zaten bişey yapmıyorlar
Çok sinir bozucu bir durum ya her hafta sonu getiriyor mu
Evet bak mesela cumartesi günü gidiyor kızında kalıyor pazar günü çocuğu alıp geliyor
Böyle saçma sapan insanlara ayar oluyorum ya bir şey yaparken sadece kendilerini düşünüyorlar ara bence babasını anasını ne olursa olsun zaten senin huzurun kaçmış herkesin ki kaçsın
Al benden de o kadar 7 aydır ne çektiğimi gel bana sor beni haftasonu anneme gönderiyorlar orada kalayım diye benden habersiz yine getiriyor ama aradım bugün çocuğun annesini konuştum zaten dayanamadım dünden sonra eğer bu hafta da anlamazsa babalarını arayacam
Dediğin gibi dün eşime dedim zaten bundan sonra kimseye tolerans göstermiyorum dedim yeter bu ne ya her haftasonu böyle dedim bıktım senden de ailenden de dedim bugün de aradım ablasını valla
Annesi ne dedi peki nasıl bir konuşma oldu?
Sizi ekledim ama yorumda konuşmak zor oluyor
Dedi ki size geldiğini söylemiyor bana arkadaşına gittiğini söylüyormuş zaten haberim olsa bende bırakmam babası da bırakmaz dedi bizim yüzümüzden huzursuz olmayın ben bi daha göndermem dedi
Dedim alınma kırılma ama bir haftasonumuz var bizim de dedim
Kaynananın psikolojik sorunları mı var niye böyle sacma sapan şeyler yapıyor
Yok çok doğru demişsin seni destekliyorum bu konuda
Evet bak bildin deli resmen zamanında psikolojik tedavi görmüş
Demek zorundaydım zaten geç bile kaldım bence artık kimseye fırsat vermeyecem
Kızım o zaman bunlar nasıl çocuklarını ona emanet ediyorlar kafayı mı yemiş bunlar
Valla bilmiyorum işte dedim senin annen çocuklara bakmıyor ki zaten dedim görmek istiyorsa sizde kalsın bi kaç gün dedim
Çok karışık yazmışsın hiç bir şey anlamadım
Şimdi şöyle dün kayınvalidem kızında kalmaya gitti bugün torunuyla birlikte eve geldiler çocukta durmadan içeri girip dışarı çıkıyor bende çocuğun babasını arayıp konuşmayı düşünüyorum çünkü her haftasonu böyleler
Kayinvalidenin kızı senin görümcen olmuyor mu
Evet de öyle yazdım işte aman
En güzeli kalabalık dan kurtar kendini
İşte kayınvalidem anlamıyor eşim kızıyor yine anlamıyorlar dedim damadını arayıp konuşayım yoksa evi ayıracam zaten
Takip gönderir misin özelden yazayım