Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
para para diye otenler gelir simdi, burdan birine partnerimi gosterdim buna nasil verdin dedi dalga gecti, cocuga asigim, bi kurus da parasini yemedim, tiple o kadar alakasiz ki
1.90 boyunda mavi gözlü bi arkadaşım var hayatı boyunca hiç yalnız kalmadı ama 1.65 boyunda kel bi arkadaşım var 35 yaşında hiç sevgilisi olmadı hiç alakası yok aynen.
Bilader 165 boyunda kel olup pıttık üstğnden inmeyen 50 tane adam gösteririm sana geç bunları sen bile kendini sevip Beğenmez isen başkası niye sevsin senin tipin değil bir kere yüreğin çirkin önce o yüreğini düzelt
Bak kardeş ben kadınların çoğunlukta olduğu bi işte çalışıyorum ve hepside istisnasız dış görünüşün önemli olduğunu dile getirirken seni bu düşünceye iten nedir?
Çok yakışıklı değilim ve harika bir kadınla evliyim. Ondan çnce de cillop gibi bir çok sevgilim oldu. Sehin orada 3 5 kezbanın ne dediği skimde bile olmaz he sen 3 5 kezbanı dinlersenn de skilip hayatının içine sçan sen olursun
Kardeş benim tipim ortalama bile değil düpe düz çirkinim annem bile çirkin oğlum diye seviyor boyum 1.65 saçlarım kel gözlerim şaşı ve çenem geride dış görünüşü normal olanlar için konuşmak kolay
Özgüven özgüven diye bişey tutturmuşsunuz 30 senede bi tane bile sevgilisi olmayan birinde nasıl özgüven olacak bu kişi başarısız ki özgüveni yok özgüven:başarısız çünkü
Sen kendini çirkin gördüğün için seni beğenmiyorlar. En çirkin (ciddi manada, ki zaten böyle olamazsın sen.) bile özgüvenli davransa kendini sevse bir aurası olur yani. Ama sen kendini beğenmiyorsun ve başkalarının beğenmesini istiyorsun. Kendine değer vermeyene başkası vermez. Kendini sev aura sahibi ol o zaman beğenecekler.
Haklı olabilirsin ancak özgüven:başarı demektir başarısız biride özgüvenli olamıyor mesela gitar çalmayı bilmeyen birine özgüvenli ol desende bi anlam ifade etmez
Allahın yarattığı hiçbir şey çirkin değildir. Çirkin olan senin bakış açın ve kalbin kardeş bunu o aklına yaz. Herkesin bir alıcısı vardır. Ama mantıken düşünürsen daha kendi kendini beğenmeyeni başkası niye beğensin? İnsan önxe kendini beğenmeli sevmeli bunu dahi başaramayan ezik tiplerle insanlar da uğraşmaz haklı olarak
Öncelikle maalesef allahın yarattığı her sey güzel değildir. "her malın alıcısı olur" düşüncesi de kötü bir düsünce. benim arkadasa vermek istediğim tavsiye "kendini öz güvenli olmaya alıstır. basarılı, kültürlü biri olmak için emek ver"di
Gayet her şey de güzeldir Allah kusurlu yaratmaz kusuru oluşturan algılardski bizleriz. Mesela 1900lü yılların başında bıyıklı şişman bir İran prensesi için insanlar kendilerini kesiyorlarmış aşkından. E şimdi o kadınlarla dalga geçiliyor. Bu tamamen sosyolojik olarak algıdır. Bazı dönemler kadınların şişman olması gerekli görülürken günümüzde olmaması kanısı hakimdir. Dolayısıyla güzellik de çirkinlikte insanların algısına bağlıdır. Bu arkadaş ukraynada rusyada aşıeı yakışıklı dahi bulunabilir belki çünkü o toplumda esmer erkek değerlidir ama burada özgüvensizce fütursuzca kendini eleştirip aşağılık kompleksibe girerse olmaz. Aurıcaher Ayrıca mlın alıcısı olur düşüncesi de doğru düşüncedir herkes kendi yakışıklılık güzellik derecesinde evlenmez kaderinde yazılan ile evlenir
Allahın yarattığı her şey güzel olsaydı insanlar makyaja estetiğe bu kadar para saçmazdı bu çağda her şey görünüşten ibaret iş hayatında bile görüşün önemi araştırmalarla kanıtlandj
Allah kusurlu yaratmıyorsa engelli doğan cocukları nasıl acıklayacağını merak ediyorum. birkaç saat önce adını bile doğru düzgün hatırlayamadığım hastalıktan dolayı bir cocuğun şişen yüzünün etkisinde kalarak yazmıstım ben bu soruyu. güzellik algısının insanlar tarafından belirlendiğini pekâlâ biliyorum. Hatta yıllarca hor görülen kemerli burnun su sıralar moda olmaya baslaması bile çok büyük bir örnek. Tekrarlıyorum, her insanın alıcısı vardır sözü en yanlıs sözlerden biridir. bu söz "şerefsiz olup olmaman da önemli değil, kendini gelistirmene de gerek yok" gibi bir anlam çıkarımına nedne oluyor.
Engelli çocuk dediğinde ona engel oluşturan bizleriz farkındaysan onlar da biz givi imsan onlara neden kusurlu muamelesi yapıyorsun ki şuanda?
Sana gelincw ezik arkadaş yukarıda yazdığımı okuyup anlamamışsın bile çirkinliğinin dışında zekanda da sorun olduğu aşikar. İnsanların güzellik algısı diğerlerini zorbalayıp makyaja estetiğe itiyor bak hanımefendi ne güzel dmiş eskiden kemerli buruna laf söylerkerdi insanlar estetikcolurdu şimdi kemerli burun moda. Neyse bemn daha fazla yazmayacağım senden bir cacık olmayacağı aşikar sen ölene dek yalnız kalacaksın ve kalmalısın da zira bu kafa ile birinin hayatını mahvetme derim böyle düşünmekten aciz birinin birinin hayatında olmaması gerek sürekli olumsuz bakıp kimsenşn vebaline girme
ben çirkin demene bu sözü söylemedim. "allah kusursuz yaratır, engeli bizler açarız" demene söyledim, lafı çarpıtma. ne ben çarpıtmana izin veririm ne de sen çarpıtacak kadar düşük düzeyde birisin. akıllı olduğun gayet anlasılıyor
@ateslialper06 çirkinliğinin dışında zekanda da sorun olduğu aşikar. Ahahaha yukarda kimse çirkin değildir diyen kişi beni şimdi zorbalıyor çok komiksin yeminle
Yok artık çirkinsin diyeceğim kardeş ki susasım çünkü hayatımda çok imsan tanıdıö ama en eziği sensin çekilmiyorsun o yüzden he hü diyorum ki sus da daha fazla alçalma diye en çirkin sensin tamam git kenarda ağla şimdi
Yakışıklı insan yakışıklıyım deyince gtü kalkık oluyor kardeş ve antipatik oluyor başka bir şey olmuyor. Sen ezik olduğun için öyle düşünüyorsun tamam mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
para para diye otenler gelir simdi, burdan birine partnerimi gosterdim buna nasil verdin dedi dalga gecti, cocuga asigim, bi kurus da parasini yemedim, tiple o kadar alakasiz ki
Kızlar tipsiz erkeklere de bakıyor konu tip değil. Bilemicem ama.
Özgüvenin olmadığı için olmuyor tipke hiiiç alakası yok
Kimse dış görünüşünü beğenmediği birinin kişilik özelliklerini önemsemez
Hiç alakası yok, he sen böyleysen de yalnız kalmaya mahkum olursun. Hrkesi dış görünüşüne göre değerlendirirsen zaten kimse yanaşmaz bu mantıkla
1.90 boyunda mavi gözlü bi arkadaşım var hayatı boyunca hiç yalnız kalmadı ama 1.65 boyunda kel bi arkadaşım var 35 yaşında hiç sevgilisi olmadı hiç alakası yok aynen.
Bilader 165 boyunda kel olup pıttık üstğnden inmeyen 50 tane adam gösteririm sana geç bunları sen bile kendini sevip Beğenmez isen başkası niye sevsin senin tipin değil bir kere yüreğin çirkin önce o yüreğini düzelt
Bak kardeş ben kadınların çoğunlukta olduğu bi işte çalışıyorum ve hepside istisnasız dış görünüşün önemli olduğunu dile getirirken seni bu düşünceye iten nedir?
Çok yakışıklı değilim ve harika bir kadınla evliyim. Ondan çnce de cillop gibi bir çok sevgilim oldu. Sehin orada 3 5 kezbanın ne dediği skimde bile olmaz he sen 3 5 kezbanı dinlersenn de skilip hayatının içine sçan sen olursun
Kardeş benim tipim ortalama bile değil düpe düz çirkinim annem bile çirkin oğlum diye seviyor boyum 1.65 saçlarım kel gözlerim şaşı ve çenem geride dış görünüşü normal olanlar için konuşmak kolay
Buraya soru sormaktaji maksatın ne söyle hepimiz diyelim de sen de kenarda saçmala istersen böyle bir özgüvensizlik ben görmedim çünkü
Sorum başlıkta gayet açık
Özgüven özgüven diye bişey tutturmuşsunuz 30 senede bi tane bile sevgilisi olmayan birinde nasıl özgüven olacak bu kişi başarısız ki özgüveni yok özgüven:başarısız çünkü
Tamam kardeş senden bir sk olmayacak hayatının sonuna kadar da hiç kimse sevip beğenmeyecek hep böyle ezik kalacan tamam mı?
Aksini belirtmedim zaten
Oda olabilir ama önemli şey konuşma ve flört yeteneği sende yoksa çekingensen buda sebep olmuş olabilir bence.
Biraz bakımlı olur ve özgüvenli olunsa yeter ama bakım lazım
Bakım olan şeyi çıkarır benim gibi kepçe kulaklı çenesi geride burnu büyük birine pek etki etmez
Sen kendini çirkin gördüğün için seni beğenmiyorlar. En çirkin (ciddi manada, ki zaten böyle olamazsın sen.) bile özgüvenli davransa kendini sevse bir aurası olur yani. Ama sen kendini beğenmiyorsun ve başkalarının beğenmesini istiyorsun. Kendine değer vermeyene başkası vermez. Kendini sev aura sahibi ol o zaman beğenecekler.
öz güven tipten daha önemli
öz güven kişilikten çok enerji ile alakalıdır. pısırık, öz güvensiz orta tipli; çirkin bir öz güvenliden bir adım geridedir
Haklı olabilirsin ancak özgüven:başarı demektir başarısız biride özgüvenli olamıyor mesela gitar çalmayı bilmeyen birine özgüvenli ol desende bi anlam ifade etmez
Keşke sadece başarılı olan kişiler öz güvenli olsaydı. bıcaklı kekoların %98i öz güvenlidir
Kısmet meselesi istediğin kadar özgüvenli ol 99 kadınla da olmayınca olmuyor ama 100. gelir seni bulur
@immera1l bu arkadaşa bir şey anlatmayın at gözlüklü biri ne deseniz de boş zaten kendini sevmeyen adamı millet niye sevsin ki?
tam da alperin dediği gibi. siz kendinizi sevip, kendinize değer vermezseniz kimse sevmez
@ateslialper06 Kendini sevip sevmemeyle alakası yok ki bu durumun bi insan nasıl yakışıklı güzel oluyorsa çirkinde olabilir
Allahın yarattığı hiçbir şey çirkin değildir. Çirkin olan senin bakış açın ve kalbin kardeş bunu o aklına yaz. Herkesin bir alıcısı vardır. Ama mantıken düşünürsen daha kendi kendini beğenmeyeni başkası niye beğensin? İnsan önxe kendini beğenmeli sevmeli bunu dahi başaramayan ezik tiplerle insanlar da uğraşmaz haklı olarak
@ateslialper06 ben kendimi sevmiyorum diye bişey demedimki hocam nasılki güzel birisi ben güzelim diyorsa bende çirkinim diyorum sadece objektifim.
Öncelikle maalesef allahın yarattığı her sey güzel değildir. "her malın alıcısı olur" düşüncesi de kötü bir düsünce. benim arkadasa vermek istediğim tavsiye "kendini öz güvenli olmaya alıstır. basarılı, kültürlü biri olmak için emek ver"di
Gayet her şey de güzeldir Allah kusurlu yaratmaz kusuru oluşturan algılardski bizleriz. Mesela 1900lü yılların başında bıyıklı şişman bir İran prensesi için insanlar kendilerini kesiyorlarmış aşkından. E şimdi o kadınlarla dalga geçiliyor. Bu tamamen sosyolojik olarak algıdır. Bazı dönemler kadınların şişman olması gerekli görülürken günümüzde olmaması kanısı hakimdir. Dolayısıyla güzellik de çirkinlikte insanların algısına bağlıdır. Bu arkadaş ukraynada rusyada aşıeı yakışıklı dahi bulunabilir belki çünkü o toplumda esmer erkek değerlidir ama burada özgüvensizce fütursuzca kendini eleştirip aşağılık kompleksibe girerse olmaz. Aurıcaher Ayrıca mlın alıcısı olur düşüncesi de doğru düşüncedir herkes kendi yakışıklılık güzellik derecesinde evlenmez kaderinde yazılan ile evlenir
Allahın yarattığı her şey güzel olsaydı insanlar makyaja estetiğe bu kadar para saçmazdı bu çağda her şey görünüşten ibaret iş hayatında bile görüşün önemi araştırmalarla kanıtlandj
Allah kusurlu yaratmıyorsa engelli doğan cocukları nasıl acıklayacağını merak ediyorum. birkaç saat önce adını bile doğru düzgün hatırlayamadığım hastalıktan dolayı bir cocuğun şişen yüzünün etkisinde kalarak yazmıstım ben bu soruyu. güzellik algısının insanlar tarafından belirlendiğini pekâlâ biliyorum. Hatta yıllarca hor görülen kemerli burnun su sıralar moda olmaya baslaması bile çok büyük bir örnek. Tekrarlıyorum, her insanın alıcısı vardır sözü en yanlıs sözlerden biridir. bu söz "şerefsiz olup olmaman da önemli değil, kendini gelistirmene de gerek yok" gibi bir anlam çıkarımına nedne oluyor.
Engelli çocuk dediğinde ona engel oluşturan bizleriz farkındaysan onlar da biz givi imsan onlara neden kusurlu muamelesi yapıyorsun ki şuanda?
Sana gelincw ezik arkadaş yukarıda yazdığımı okuyup anlamamışsın bile çirkinliğinin dışında zekanda da sorun olduğu aşikar. İnsanların güzellik algısı diğerlerini zorbalayıp makyaja estetiğe itiyor bak hanımefendi ne güzel dmiş eskiden kemerli buruna laf söylerkerdi insanlar estetikcolurdu şimdi kemerli burun moda. Neyse bemn daha fazla yazmayacağım senden bir cacık olmayacağı aşikar sen ölene dek yalnız kalacaksın ve kalmalısın da zira bu kafa ile birinin hayatını mahvetme derim böyle düşünmekten aciz birinin birinin hayatında olmaması gerek sürekli olumsuz bakıp kimsenşn vebaline girme
kör olan birine engeli allah değil biz olusturduk de bakalım sana nasıl tepki verecek
Kör olan biri çirkin mi sana göre?
ben çirkin demene bu sözü söylemedim. "allah kusursuz yaratır, engeli bizler açarız" demene söyledim, lafı çarpıtma. ne ben çarpıtmana izin veririm ne de sen çarpıtacak kadar düşük düzeyde birisin. akıllı olduğun gayet anlasılıyor
@ateslialper06 çirkinliğinin dışında zekanda da sorun olduğu aşikar.
Ahahaha yukarda kimse çirkin değildir diyen kişi beni şimdi zorbalıyor çok komiksin yeminle
Yok artık çirkinsin diyeceğim kardeş ki susasım çünkü hayatımda çok imsan tanıdıö ama en eziği sensin çekilmiyorsun o yüzden he hü diyorum ki sus da daha fazla alçalma diye en çirkin sensin tamam git kenarda ağla şimdi
Yapay zekaya sordum sana cevap gönderebilirim bakmak istersen yazacak vaktim yok yarın işe gideceğim @immera1l
@ateslialper06 yakışıklı bi insan yakışıklıyım diyince sorun olmuyor ama çirkin birisi çirkinim diyince niye özgüvensiz oluyor kardeş açıklar mısın?
Yakışıklı insan yakışıklıyım deyince gtü kalkık oluyor kardeş ve antipatik oluyor başka bir şey olmuyor. Sen ezik olduğun için öyle düşünüyorsun tamam mı
Nedenlerden biri ama tek sebep değil
Başka ne sebep olabilir
Özgüven ve ilişkiye hazır olma durumu
Cesaretsizliginden ozguvensizliginden de olabilir
Hayır , sadece karakterin düzgün
Paran olsun bakim tipe bakarlarmı
Hayır çekingendir
Valla çokca kez denedim şans buldukça deniyorum en son iş yerindeki bir kıza instagramdan istek attım beni direk engellemiş çekingenlikle alakası yok
Kızlar kekolara bakıyor