+1 yılAslında biliyor musun bazı şeylerin gerçekten de görsellikle alakası yoktur. Evet yakışıklı /güzel olanı herkes ister beğenir ve sahip olmak ister tabi. Fakat her şey görsellik te değildir. Kimi yakışıklı erkek var mesela uzaktan bakınca çok yakışıklı karizmatik, ne güzel adam diyorsun ama konuşmaya başlayınca içinin dışı kadar dolu olmadığını görüyorsun. Kimi adam da vardır konuşması üslubu ve özgüveniyle kendine hayran bıraktırır etrafındakileri. Öylesi insanlar mesela sabaha kadar bişey anlatsın hiç bıkmadan usanmadan dinlerim o derece. Bazı durumlarda görselliği önemsememek daha evla. O sebepten sen de özgüvenini ve de ruhunu güzelleştir bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımınız için
En İyi Cevaplar
+1 yılTipin yüzünden değil ama özgüvensizliğin yüzünden engellemiş olabilir her şeyi tipe bağlamamak lazım benimde çok engellediğim insan oldu onlarda mı şimdi çirkin olduklarını düşünecekmiş? Her sey dış görünüş değil içeriyede yatırım yapmak lazım kültür sanat lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
+1 yılSiz kendinizi böyle görürseniz bir başkası da görür. Kendinizde güzel olan şeylere odaklanın ve çirkin insan yoktur. Hayattan vazgeçmiş ya da kendi dünyasında sıkışmış insan vardır. Her şey fizik değil, yüz değildir. Birine öz güvensiz konuşursanız o konuşmak istemez. Kalbiniz güzelse sorun yok.
Bir şeyleri düzeltmek bizim elimizde. Siz ne gördüğünüzü bırakın, ne görüldüğüne bakın. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardıminiz için
- +1 yıl
Rica ederim. Her şey gönlünüzce olsun 🖐️
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBende yakışıklı değilim kendimi beğenmiyorum muhtemelen benim bu yüzden. bir insan yalnızsa başka açıklaması yok. bir insan ne kadar kötü de olsa tipi varsa kızlar peşinden koşuyor
172 Yorumla
Soran+1 yılAma fiziğim manken fiziği gerçekten
Soran+1 yılSen biraz mala benziyorsun ondandır
Soran+1 yılBu arada çirkin degilsinki sen
- +1 yıl
manken fiziği olsaydın bir çok sevgilin olurdu çirkin olmalısın
- +1 yıl
ya da inek tipli kız olmalısın erkekler zeki görünümlü kadınları seviyor
Soran+1 yılYalan borcum yok herkes öyle diyor doğuştan ten rengim buğday bu arada bu karekterinle asla sevgilin olmaz olmasında tipsizsin olan kıza yazık olur
Soran+1 yılBukadar kıskanç ve çirkin olduğun için de olmayabilir
- +1 yıl
Yaşın muhtemelen daha küçük bu yüzden yalnızsın, erkekler olgun kadın tercih ediyor yani biraz büyümen gerekiyor, söylediklerin birbirinden farklı ayrıca umurumda değil, benim ne düşündüğüm önemli. bu soruyu sorduğuna göre çirkinsin işte özgüvenin de yok gfhgfh
Soran+1 yılTıp takıntısı ruh hastası istersen sana atarım fiziğimi görürsün o zaman
- +1 yıl
Evet çirkin olduğum için sevgilim olmuyor. bu gerçek zaten bunu görmek için zeka gerekmiyor herkes görebilir. ama çirkin olduğunu senin de anlaman gerekiyor. ayrıca bu soruları herkese sorma insanlar seni ezik gibi görebilir
- +1 yıl
Ne yapıyım senin fiziğini ben? istediğin kadar güzel ol zekadan yoksunsun o anlaşılıyor. ayrıca daha gerçek profilden soracak cesaretin yok. muhtemelen çirkinsin bu yüzden erkekler seni istemiyor ağlama işte
Soran+1 yılSenin için acıyorum bu karekterinle nah sevgilin olur insanlara çirkin dersen sevgilin olmaz hatta çirkinleşirsin insanlara çirkin dediğin için ben en azından fizikten kurtariyorum sende o da yoktur kesin tip takıntısı boş bir insansın sen
- +1 yıl
gfhdfghdfgdf insanları eleştirip aynı şekilde çirkin diyen kız söylüyor. anladım daha çocuksun sevgilinin olmamasına şaşmamalı çirkin kız seni dfgdf hem fizikten hem zekadan yoksunsun
Soran+1 yılİlk diyen sendin neyse senin gibi zekası düşük bir insanla tartişmayacagim inşallah sevgilin olmaz bok gibi karekterin var zaten olmazda
- +1 yıl
Sende umarım bu tiple tecavüze falan uğrarsın zaten senin gibi kadınlar nefes alması bile gereksiz. erkeklerin hayatını mahfedersin dünden kalma çocuk
Soran+1 yılİnsanlara çirkin diyerek tipsizliğini kapatamassin ya da kiskanarak bunu yapma lütfen
- +1 yıl
gfdfgf ağlama sana hakaret etmedim çirkin olduğunu söyledim tipsiz olduğun için sevgilin olmuyor gerçekler rahatsız edici olabilir
- +1 yıl
Zaten çirkin olduğumu biliyorum ben bunu onaylıyorum. ama sen kendini güzel sanıyorsun aptal insanların ortak özelliği kendilerini farkında olmamaları
Soran+1 yılSenin için her şey tıp olmuş bende en azından karekter var oyuzden belki olabilir ama sende o yok oyuzden olmaz :)
Soran+1 yılBende güzelim demiyorum ki benim en azından fiziğim var atarsam mors olursun şimdi
- +1 yıl
dfgdfgdfgdfg hahahaah ya bi... git hayatında sevişmemiş daha sevgili olamamış gizli profil güzel olduğunu idda ediyor. muhtemelen dönüp bakmam bile. üstüne para verseler istemem seni. ayrıca instagram at bekliyorum fake olduğunu anlarım zaten
Soran+1 yılSenin gibi boş tıp takıntısı kıskanç bir insana Instagram mimi vermem tipsizligini insanlara hakeret ederek kapatamassin böyle yapınca küçük gözüküyorsun lütfen yapma senin için söylüyorum
- +1 yıl
hahaha yazık ya acıdım çirkin olduğu için fotorğaf bile atamıyor zaten blöfünü yemezler. güzel kız hiç çekinmeden atar çünkü öz güveni yüksektir bu kadar konuştuğuna göre dışın da için gibi boş. ayrıca verme zaten kıytırık instagramını ne yapıyım senin
Soran+1 yılFiziğimi atsam kıskanıp çok kötü dersin diye atmıyorum kiskan kudur sen kesin buradaki insanlara çirkin yaziyorsundur kiskancsin işte kabul et
- +1 yıl
Ya çocuğum hadi bi sal. biliyorum zaten bir boka benzemediği daha ne kasıyorsun? istediğin kadar yaz türk kızlarını mı kaskanıcağım? bedava sevişmek istesen bile istemem seni o kadar çirkinsindir.
Soran+1 yılTürk kızlarına laf ediyorsunda sanki türk erkekleri çokmu yakışıklı hepsi kro tipsiz aynı senin gibi neyse doğuştan ten rengim buğday ve manken fiziğim var inanmasan inanma bu kıskançlikla nah sevgilin olur senin
- +1 yıl
Evet kesinlikle haklısın türk insanı kro ve tipsiz zaten. ben türk kızlarıyla genel olarak ilgilenmiyorum zaten. ayrıca sanane sen kendi yalnızlığına baksana. 40 yaşında evde kalacaksın seviglin olsa da daha güzeli için seni bırakacak.
Soran+1 yılYazık senin için her şey tıp olmuş boş bir insan ve kıskanç insanlara hakaret eden kuduruğun tekisin kendi tipsizligini insanlara hakeret ederek kapatmaya çalışıyorsun insan gibi insan olan tipe bakmaz karektere bakar daha gencim sevgilim olucak çünkü karekterim var senin gibi kıskanç değilim neyse senin gibi tip takıntısı bir ezikle konuşmayacagim
- +1 yıl
Senin için de yazık bütün kızlar için yakışıklılık önemli çirkin erkeklerin yüzüne bakmıyorsunuz biraz öz eleştiri yap yaşın daha küçük büyünce anlayabilirsin tabi anlayacak zekan ve beynin varsa. ayrıca banane ya tekrar söylüyorum umrumda değil aynı anda 10 erkekle seviş istersen tebrikler derim sadece dfgdf ayrıca yazma artık sıktın bildirim geliyor
Soran+1 yılBen sana ilk de çirkin değilsin yazdım sen beni görmeden çirkin dedin kıskançsin işte kabul et daha fazla şey yazardimda kalbini kırmak istemiyorum
- +1 yıl
Kırılacak bir kalbim yok senin gibi biri bırak kalbimi kırmayı en küçük duygumu bile harekete geçiremez. insanları önemsediğimi nereden çıkardın? insanların ne düşündüğü değil benim ne düşündüğüm önemli. o yüzden istediğini söyleyebilirsin. çirkin olup utancından soru sorduğun için kimseyi suçlama
Soran+1 yılYa çirkin olsam ne olucak ne kadar beyinsiz bir insanlarsiniz lan siz çirkin olan insan suçlu algısı yaratıyorsunuz ve bu yüzden kac kız intihar ediyor biliyormuydun sen insanlara çirkin diyerek cirkinlestin işte bu yuzden de sevgilin olmuyor karekter yoksunu
- +1 yıl
Umarım sende intihar edersin gereksiz yere oksijeni çalıyorsun, peki yalnızlıktan ve sevgisizlikten kaç erkek intihar ediyor biliyor musun *?
- +1 yıl
Senin gibi kendini güzel sanan g*tü kalkmış sürtüler yüzünden insanlar yalnız
- +1 yıl
Ayrıca çirkinsin bir şey olmayacak. çirkin olarak kalacaksın ve sevgilin olmayacak hepsi bu buda seni ilgilendirir beni değil.
Soran+1 yılBen tipsizligim ile mutluyum etmeyeceğim senin gibi kıskanç kuduruk bir köpeğe yazmak istemiyorum artık ve çoğu erkek fiziğime güzel diyor ondan kurtarıyorum senin için her şey tip olmuş oyuzden mutsuz olucaksin ve sevgilin olmuyucak senin için acıyorum biraz insan ol sevgilin olur diyicegim ama nerede o kapasite ve iç güzellik dışa yansır kötü bir insanda çirkin olur bunu unutma
Soran+1 yılOyuzden insanlara çirkin diyerek kendini daha fazla çirkinleştirme diye öyle yazdım
- +1 yıl
Bana yabancı kızlar yakışıklı diyor instagram yorumlarımı gösterirdim ama zaman kaybedemem. sen kudur çirkin olduğunu biliyorsun sonunda itiraf ettin. zaten çirkin olmakta yanlış bir şey yok bu bir gerçek. ayrıca sevgili bulmanın iç güzellikle alakası yok saf. senin gibi bir kız çirkinse ne kadar içi güzel de olsa böyle yalnız kalır sonra da neden tipsizim diye ağlar. yazık ya senin gibileri gördükçe kendimi daha değerli hissediyorum çünkü o kadar kalitesizsin ki bana yüksekte olduğumu hatırlatıyorsun teşekkürler
Soran+1 yılEn azından fiziğim manken fiziği gösteririm şimdi kapak olursun ve çirkin olduğun kadar yalancısında ve karekter yoksunusun sadece tipe takan ezik bir insansın sen bunu demiyicektim ama soyletirdin sonunda Allah seni tipinle sınıyor
- +1 yıl
Ben ateistim ayrıca tanrı yok eğer bir tanrı varsa o tanrıyı s* kıyım sadece. ayrıca hem çirkin olduğun kadar zekadan da yoksunsun. muhtemelen 160 boyunda çirkin bir şeysin
Soran+1 yılKusura bakma dediğim kelimeden dolayı sinirden söyledim eğer Tanrı yoksa seni kim yarattı ateist olupta çok iyi insanlarda gördüm bari gururun için iyi insan ol insanlara hakaret etme kötü bir insan eziktir bunu unutma sonsuzlukta sen acı çekersin
- +1 yıl
Biri yaratmak zorunda mı? bilim hiç bir zaman tanrıdan söz etmiyor. bilimsel olarak tanrının varlığı gereksizdir. big bang ve evrim teorisi araştırabilirsin. ayrıca tanrı varsa nasıl var oldu? kendi kendine mi? ayrıca kendine inanmayanları sonsuza kadar ceza veren egoist bir tanrı ancak bir insan tarafından yaratılan bir hikaye olabilir. bu arada söylediğin kelimeler umurumda değil istediğini söyle nasılsa beni etkilemiyor. ayrıca var olmak en büyük acı zaten. ben iyiyim sana kötü geldiysem bu seninle ilgilidir diğer insanlara gayet iyi davranıyorum yorumlarıma ve görüşlerime bakabilirsin sorun sende demek ki herkese iyi değilim sevdiklerime iyiyim
Soran+1 yılBende yaşadıklarımdan dolayı inancim sağlam değil ölümden dönen insanların anlattıklarıni görürsen ahirettin var olduğu kesin bu insanlar boşuna yaratılmadi mazide kalan insanlarda burası sadece bir rüya
- +1 yıl
Nereden biliyorsun kanıtın var mı? bir insanın anlattığı için mi inanıyorsun? dinler insanlar korktukları için yapacakları şeyler boşuna gideceği kaygısı yüzünden insanlar tarafından çok eskiden uyduruldu, böylelikle insanları kontrol altında tutabilirlerdi tıpkı günümüzde ülkelerin yaptığı gibi insanları yönlendirip kontrol etmek için. zaten bilimden bu kadar uzak bir din ancak orta çağ dini olur. insan psikolojik olarak zor zamanlarda inanmaya ihtiyaç duyar. bilimsel olarak tanrı'nın kanıtı yok, istediğine inanabilirsin kimseyi ikna etmek umurumda değil. her şeyin nedeni olmasına gerek yok. öldükten sonra bilincin sonsuza kadar yok olacak.
Soran+1 yılDinlere bende inanamıyorum ama içimdeki bi ses tanrı var diyor ben öyle hissediyorum sana tipsizsin demiyorum senle alakasız şu an diyicegim şey kalbi kötü bir insanın yüzü kötü oluyor çok iyi insan olan insanlarda güzel oluyor istersen araştır bunları buda tanrının var olduğunun kanıtıdır
Soran+1 yılAma bu her insanda olmaz tecavüzlere bi baksana hepsi şeytan gibi çünkü Tanrı onları siniyor
- +1 yıl
Söylediğin şeyle tanrının hiç bir ilgisi yok bu bir kanıt olmadığı gibi gerçekte değil, yüz güzelliği biyolojik ve fiziksel özelliklerle alakalı daha çok hücrelerin kendisini ne kadar hızlı yenilemesiyle alakalı. yani sırf kötü bir insansın diye yüzünde kötü olmaz. öyle olsaydı kötü olan herkes çirkin olurdu. ben içimdeki sese göre değil kanıta ve bilime göre düşünüyorum. öyle hissediyorsan güzel devam edebilirsin. çirkin olduğumu biliyorum söylemene gerek yok
- +1 yıl
buna inanıyor musun gerçekten? tanrı yok ve bu bir sınav değil. bu mutsuz olup kötülük yaşayan insanların tesellisi, çünkü yaşadıkları kötülük yanlarına kalacak diye korkuyorlar bu yüzden dinleri oluşturdular. sana bir çok kızlara kötülük yapmış model gibi erkekleri gösterebilirim. bir çok yakışıklı erkek kadınları terk ediyor veya aldatıyor belki bunu da açıklayabilirsin? onlar da mı çirkin
Soran+1 yılYa ben sinirden Allah seni tipinle siniyor yazdım ortalama yakışıklısin ama çok ta değilsin gerçek söylemek gerekirse ben çok kötü birisiyle tanıştım beni kandırıp tecavüz edicekti onun suratı gerçekten şeytan gibiydi ama bu her insanda olmaz
- +1 yıl
Sinirden söylediğini biliyorum zaten. bana tatlısın deyip sinirlendikten sonra çirkin diyen çok kızla karşılaştım. bende profilini görmedim sırf karşılık olsun diye çirkin dedim belki de güzelsin bilmiyorum. kendini mutsuz hissetme ve insanların ne dediğini önemseme
Soran+1 yılTamam teşekkürler söylediklerim sinirden di zaten kusura bakma
- +1 yıl
Teşekkürler rica ederim kendine iyi bak
Soran+1 yılSizde kendinize iyi bakın
- +1 yıl
Seçtiğin için teşekkürler
Soran+1 yılKeşke ateist olmasaydın sevgilin olmak isterdim ama ateistsin 😔
- +1 yıl
Teşekkürler, bende isterdim hem güzel hem de tatlı birisine benziyorsun. ama ateistim ve değiştirmek istemiyorum 😊
Soran+1 yılLütfen değiş dersem değişmesin keşke ama keşke olmasaydın
- +1 yıl
Kimse için düşüncelerimi değiştiremem beni seven ya da aşık olan kadının bu şekilde sevmesini istiyorum bence sende kimse için görüşlerini değiştirmemelisin
Soran+1 yılAnladım ve bu arada sessiz olduğun için sevgilin olmuyor kesin buna yüz yüz eminim çünkü her kız sarışın mavi göz sever lütfen değiş :(
- +1 yıl
Bilmiyorum burada ki kızlar pek sarışın sevmiyor sanırım ama yabancı kızlardan sürekli iltifat alıyorum, aslında sessiz değilim aynı enerjiye sahip bir kız olunca hiç susmuyorum 😊
Soran+1 yılSessizsin bence oyuzden sevgilin olmadı ben olurdum da ama degişmiyorsun neyse kendine iyi bak
- +1 yıl
Sende kendine iyi bak teşekkürler istediğin zaman yazabilirsin
Soran+1 yıl😔
Soran+1 yılNe yazacağımı bilmiyorum seni nasıl ikna edebilirim bilmiyorum tanrının var olduğunu keşke inansaydin lütfen benim için inan gerçekten çok mutlu olursun bende seni mutlu ederdim
Soran+1 yılYüzümu atayimi
- +1 yıl
Teşekkürler ama istesem de olmaz sırf söyledim diye düşüncelerim değişmez, zihinsel olarak kalpten inanmam gerekiyor ama istemiyorum. bence aşkta inancın önemi olmamalı farklı ırktan bir çok kişi sevgili oluyor ve mutlular. bu arada söylediklerim için üzgünüm. Sen çok güzelsin
Soran+1 yılÖnemli değil zaten de neyse daha fazla konuşmak istemiyorum morelimi bozuyorsun ben beğenmiştim çünkü seni benim için değişebilirdin neyse kendin bilirsin
- +1 yıl
Yanlış anlama kimse için değişmem, Sen bilirsin teşekkürler
Soran+1 yılAnlıyorum ama belki beni tanisan değişirdin ne olurdu sanki ben zaten çok şansız bir insanım birisini begenirim oda ateist çıkar şansımı seveyim cidden gerçekten çok şansızım
- +1 yıl
Teşekkürler ama neden beğendin anlamadım yani o kadar iyi değilim hem benden sıkılırsın 😅 ama istersen sürekli konuşuruz, Güzel olduğun için seni seven çıkar mutlaka
Soran+1 yılSarışın mavi goz seviyorum çünkü ateist insanlara güvenemiyorum istemsiz şekilde içimde öyle bir duygu var istemsizce keşke değişsen de değişmiyor sun ısrar ediyorsun neyse ben gidiyorum
- +1 yıl
Peki kendine iyi bak o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeylerin tiple alakası yok olmayınca olmuyor
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sldldldld aynı şeyi ben de yazınca direk engelliyorlar skfkgkgkg mallar ya hatta kilomu söylediğimde ohaaa iğrenç diyip engelleyen srtüğü hatırladım şimdi buradaydı o khpe evladı bak sinirlendim gene
Mal mal insanları kaydeye aldığın için olmuyor bırak aw112 Yorumla- +1 yıl
Lan ne sıkıntılı birisiymis sırf bi insana durduk yere niye iğrenç dersinki boş ver seni engellediği daha iyi olmuş bi maldan kurtuldun
- +1 yıl
Özgüvenini şu mallara bağlama ya egolarını tatmin etmek için yapıyo hepsi bunları, karaktersiz insanlar yüzünden bunalıma girme Çünkü insanlar böyle benide sürekli eleştiriyorlar onlar yüzünden yeme bozukluğu yaşadım hiçbirini affetmiyorum. İnan bana seni kıran herkes içinde yenemediklerini sana yansıtıyo gördüm hepsini çünkü
- +1 yıl
Anlamadim?
- +1 yıl
Şu an çok malca konuşuyosum
- +1 yıl
Ayrıca aynı şeyleri yaşadığımı belirttim sana
- +1 yıl
Yazdıklarımı tekrar okursan anlayabilirsin belki :d?
- +1 yıl
Sana da bi engel kankam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelliki öz eleştiri yeteneğin var
Sorguluyorsun kendini
Demekki karakterlisin
Öz eleştiri yeteneği olanlar her zaman karakter sahibi insanlar dır
Senle konuşmak istiyorum
Senin karakter li olman
Öz eleştiri yeteneğinin olması
Seni tüm dünyadaki kızlardan daha güzel yapar
Bana göre.
Senle sevgili olmak istiyorum
Sen le bu niyetle tanışmak konuşmak istiyorum
Nolur bir şans ver bana10 Yorumla
+1 yılTürkiye de erkekler bi kızı tipsizsin. diye engellemezlet çünkü Türkiye aç olan bir abaza topluluğu dolu
.18 Yorumla
Soran+1 yılAma çocuk çok iyiydi bana göre
Soran+1 yılTipsiz olduğum için mi yazmıyorsun dedim engelledi
- +1 yıl
sanalsinya ondan engellemiştir.
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılAma birbirimizi tanilayim falan dedi
- +1 yıl
tamam demiştir ama sonra uzaktan olunca umursamamamistir seni
Soran+1 yılYok ikimizde aynı şehirde yasiyorduk
- +1 yıl
bilmiyorum
Kızım bizle kafa mı buluyon sen ne bileyim çocuk niye ayrıldı tipsizim diyon at buraya bir resmini eğer fiziğin iyiyse zaten sana yazan 10 erkek olur aralarından bakıp en yakışıklısını seçer onunla idare edersin kafaya taktığın şeye bak
10 YorumlaBende diyorum benim neden sevgilim yok. Olayı şimdi çözdüm. 😀 Millet sorularda sevgiliye takmış. 🤣🤣🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
Hemen çözelim 10 Yorumla
+1 yılFarkındamisin kendi kendine tipsizim diyorsun ne kadar saçma dusunuyorsun sen kendine guvenmezsen kendini sevmezsn kim sevicek
10 Yorumla
+1 yılBebeğim tipsiz kadınlar bile saçını yapıp makyaj yapıp gayet güzel olabiliyor. Giyinişini de güzelleştir bak nasıl peşinde dolaşıyorlar
10 Yorumla
+1 yılYa sacmalama tip onemli degil ne kadinda ne erkekte onemli olan karalter hem bi profile boydan resim koysana bakalim yorum yapalim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet o yuzden engelledi. Ve sana donmeyecek. Umrunda bile degilsin onun
11 Yorumla
Soran+1 yılAptal embesil varlık
- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılSadece tipten dolayı muhtemel Bi ilişki sonlandırılmaz bence. Başka sebepler de olabilir. Ayrıca kendine tipsiz dememelisin asla.
10 Yorumla
+1 yılMakyaj diye bişey var yap geç herkes yapıyo sen neden yapmayasın
10 Yorumla
+1 yılNasıl yani? Tipsizlikten kastın ne? Hem fiziğim güzel hem çirkinim nasıl bir şey oluyor ki?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. burada göster kendini görürsün sevgilin olur mu olmazmi diye
10 Yorumla
+1 yılBu kadar abazanin olduğu ülkede tipsizde olsan sevgilin olması gerekli 🙄 başka sorun var bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen önce kendini sev sonra millet seni sevsin tipsizim şöyleyim böyleyim dersen tabi engeller
10 Yorumla
+1 yılGel benimle ol diyeceğim şimdi sende ne diyor bu diyeceksin.
10 YorumlaBence yanlış düşünüyorsun kendin için böyle düşünme herkadın güzeldir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl iğrenç insanlar var ya ne olursa olsun farketmez kalbin güzelse gersi bostur
10 Yorumla
+1 yılDaha konuşma aşamasını asamamışsın dur bi önce temel yerleri hallet sonra dusunursun sevgiliyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizim niye kendini ezikliyosun. Once kendine bir guven. Kendini sev. Senin sevmedigini baskasi severmi
10 Yorumla
+1 yılTipsizim diye kendi kendini tiplere sokarsan tabi o da engeller karşındaki çok mu tipliydi?
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok yakışıklı ydi
- +1 yıl
Yaaa seni gördü mü resmini?
Soran+1 yılEvet hoşsun dedi bana bende dedim tipsiz olduğum için mi yazmıyorsun yazdım oda engelledi
- +1 yıl
Kendini ona neden değersiz gösteriyorsun yaa bunu yapma evet çok güzelim deseydin böyle olmazdı. Bir daha öyle bir şey yapma o engelledi gitti. Büyük ihtimalle varoş tiplerle takılıyordur. Sen onlardan olmadığına şükretmelisin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim desteğin için
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziğin çok iyi olsaydı mutlaka çıkma teklifi edenler olurdu. Yüzde değişiklikler pek yapılamasa bile fiziğini geliştirebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipe göre ilişki seçtikleri için böyle sonuçlar oluyor
10 Yorumlakime göre neye göre
saçma düşüncelerdesin kurtulmaya bak10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan kalptir ve hiç bir kadin çirkin deyildir
21 Yorumla- +1 yıl
Deyilmi
+1 yılBakim yap cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir ve cirkinim dersen garipsedigi icin engellemisgir onyargi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bi gacı tanıyorum sanki
Mrmris?11 Yorumla
Soran+1 yılNe?
+1 yılBi yerden tanıdık geldi bu bana
10 Yorumla
+1 yılYorum istiyorsan resmini koymalısın
10 YorumlaSanmam. Niye iğrenç olasınki
10 Yorumlaözgüven sorunun olduğu içindir
10 Yorumla
+1 yılondandır kendimden biliyorum
10 Yorumla
+1 yılLütfen tanisabilirmiyiz
10 Yorumla
+1 yılHerkesin bir alıcısı vardır
Nasip kısmet işi10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam
10 Yorumla
+1 yılGörmem lazım görüşümü alman için
10 YorumlaBurada seni boş bırakmazlar
10 Yorumla
+1 yılBakiyim
10 Yorumla
+1 yılHer gün yazarrr bu kadar basit değildir
10 YorumlaAyıp etmiş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBence iyisindir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöremeden bir şey diyemem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç olmadı mı
10 Yorumla
+1 yılBoy ve kilon kac
20 Yorumla
+1 yılSaçmalama istersen
10 Yorumla
+1 yılFizigin iyiyse olur
10 Yorumla