Normal terbiyeli (diğer kızlar terbiyesiz demiyorum biraz hanımhanımcık biriyim) çok çirkin olduğumu da düşünmüyorum kendi halimde alkol sigara almayan normal bir ailenin kızıyım neden sevgilim olmuyor. Çok mu sıradanım acaba ondan mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İlişkilerde terbiyeli olmak ya da efendi olmak bir şey getirmiyor ondan
İlişkim olmuyor işte
Senin de bir nasibin vardır. Sosyal ortamlara girmiyorsan girmeni tavsiye ederim.
Üniversite okuyorum aslında
Üniversitede ortamlara girmen daha kolay. Arkadaşların ile takıl muhakkak biri çıkar.
Çıkmadı
Çevren ve ortamın yok bacım kursa git ya da farklı iş değişikliği yap derim.
Üniversitedeyim
Tamam işte başka mekana bak.
Mekan mı
Olmuyor diye üzülme, o güzel karakterini çizginide bozma bence. 👍
Çok çirkin olduğumuda düşünmüyorum dedin yaa sorunun cevabı bence ordaki özgüvensizlikte
Ne demeliydim
Açık açık güzel değilim de
Bence güzelim
E o zaman sıkıntı ne.. güzellik var hanım hanımcıklı var saygı vicdan anaçlıl var kötü alışkanlık yok … fiziktemi yok acaba ondan olabilirmi
Fizik var ama mesela şeyde sıkıntı var galiba çekingen olduğum için soğuk mu duruyorum acaba
Ya her şey yolunda olsa gelip konuşmaya çalışanlar mutlaka olur … evet soğuk ve mesafeli durmak erkekler için bir engel ve korku sebebi ama patavatsız ya da aşırı özgüvenli biri mutlaka denk gelirdi
Geldi yani eski liseden falan oldu üniversitede bakanlar edenler oldu ama kimse yazmadı gelmedi
Şuraya at bi foto bakalım madem
Bazı fotolar Adirana lima bazıları kötğ
Peki ne diyim aslında anlattığın karakter tam evlenmelik arada rakıda içsen ben bile talip olurum ama görselde sıkıntı var mı yok mu hayırlısı..
Yani ama üniversite de öyle kız istemiyorlar bence ilişki yaşasın barlara gitsin
E üni öyle tabi herkes takılmaya geliyo çünkü hayat o esnada psikolojik olarak başlamamış oluyo ve bireyleşme çabası hakim değil o dönemlerde
E benim suçum ne 🥲
Cilveli değilsindir seksi değilsindir sosyal değilsindir illa ki bişiy değilsindir ondan seni görmezden geliyorlardır
Hepsi değilim
Bak cevabı bulduk hemde birden fazla cevap bulduk gördün mü ne kadar basit
Hayrı kabullenmek istemiyorum ama
Tamam ben sana yürüyim o zaman kendini daha iyi hissetceksen yeşilleniyim böyle böyle evleniriz belki
Hahahahah ya
Bak böyle gül işte gülüşü çirkin olan insan yoktur çünkü gülmek mutluluk hormonudur
Ama benim çirkin dişlerim çok büyük gülünce çikrin oluyorum
Evet dişin çok büyük olması hoş değil dişler kalın ve kısa olmalı ama uzun olunca güzel olmuyo
Uzun benim ya maalsef
Ve geniş kötü yani
Hımm dişten kaybediyor olabilirsin
Ağzım kapalı gülüyorum
Sosyal arkadas olmak yetmiyor mu kadınlara sart mıdır sevgili
Evlenmek istiyroum
Iyide bu acele neden
Aslında sevilmek istiyorum ne bileyim bir ayıcık istiyorum
Bunun için sevgili olmak sartmi onu diyorum
Ya işte erkek tarafından ilgi görmek istiyorum arayan soranım olsun günaydın mesajı atsın çok mu şey istiyorum
Aslında az şey istiyorsun. Ben yazdım mesela iste bir sosyal arkadas baslangici
Arkdaşım var
Senin libido artmış anlasilan hayırlısı artık:))))
Ya ne alaka ben ilişki mi istiyorum dedim çiçek güzel söz istiyorum dedim
Hayırlısı olsun
Ne
Neden bu kadar gerginsin
Hahahaha
Sorunun cevabi ortaya çıkmış oldu. Neden sevgilin olmadığı
Nedenmiş
Sevgili neden istiyordun
Yaşın küçüktür çevren yoktur
22
Belkide seçicisin
Kimse tanışmıyor benle
Dertleşmek ister misin peki
Belki de
Çıkalım bugün sıradanlıktan nedersin
Olmasın boş ver
Yaş kaç
22
Atılgan değilsindir
Evet değilim
Yani kendini belli edemiyorsundue üniversite falan okuyor musun
Yaş kaç bide
Okuyorum ama çok sessiz ve sakinim galiba
22
Aynı yaştayız Bak bende yeni mezun oldum okul bitti bende okulun başlarında sessizdim konuşmazdım sonra bu durumu farkettim doktora gittim ilaç aldım sonra eski halime döndüm pandemi öncesi şu an pişmanım keşke daha önce kaynaşsaydım daha çok şey yapsaydım arkadaş grubu oldu sonlara doğru bir konuşuyorum bir konuşuyorum bende konuştuğumu farkedip içimden çok konuştum ya diye geçirdiğim de oldu yani anlayacağın kimseden çekinme kendini ifade et görüşünü belirt
Evet ben de insanlar sıkmayım çok mu konuşuyorum diye geri planda kalıyorum
İşte gerektiği kadar konuş sosyal ol Instagram kullanıyorsan okulun sayfasını takip et beğendiğin kişilere istek falan ar ben şu an da okul sayfalarımı takip ettim yorum yaptım istek yağıyor
Sosyal medyada aktif değilim ama hoşlandığım biri var mesaj atamıyorum
Bak günümüzde böyle işler sosyal medya da dönüyor isteğe göre mesaja göre hikâyeye yanıta göre bu arada ne bölümü okuyorsun