İstediği kadar konuşabilir umrumda olmaz sevgilim değilse
25 gü
Cevap
60Cevap
Merhaba, eğer hoşlandığım biri, flörtüm veya sevgilim değilse elbette kıskanmam yani hiç umrumda olmaz ama eğer bunlardan biriyse kıskanabilirim ve sorun çıkartabilirim.
Samimiyet içerisinde olduğum kişilerin bir başkasıyla bu denli samimi olmasına sinir oluyorum yalan söyleyemeyeceğim bu sevgili olsun arkadaş olsun kim seversem onu kıskanırım
Sevgilim değilse ama duygularım varsa göstermeden kıskanırım sdfhgsd
Merhaba,
Karakterine kalmış, canı cehenneme varsa başkası! 😅
Hayır neden kıskanayım duygusal bağ yoksa banane 😂
Hoşlandığım biriyse kıskanırım, onun dışında bana ne
Detayda yazana katılmaktayım 🤪
Kıskanmak değil de saygısızlık bu bence
onunla konuşsun sonra dönsün veya vedalaşsın. küsmem kızmam ama etik bulmuyorum. bir insanla sohbet ederken başkasıyla edilmez. artı gerçek hayatta sohbet başlayınca telefonu bırakmayanla da uyarıdan sonra sohbeti keserim.
kıskanma olmaz da , yerine göre ne hissedeceğim değişir.
karakterine daha uygun gelen biriyle laflıyısa bu gayet doğal olurdu, ama, sahtekar biriyle zaman israfı yapıyosa, orada yazık işte
Sevgilim ya da aşık olduğum biri değilse kıskanmam. Aşık olsam bile o başkasıyla konuşuyorsa ve bu beni ihmal edecek düzeyde ise aramızdaki ilişki bitmiş demektir.
Sohbet ettik diye hemen nikahımıza alacak değiliz banane başkalarıyla olan muhabbetinden, iletişiminden aynı şekilde onu da ilgilendirmemeli. Aksi halde sinir olurum.
Hoşlandığım birisiyse ya da çok sevdiğim bir arkadaşımsa evet kıskanırım ama bu kişiye göre değişir kimi kıskanıp kıskanmadığım yani tabi ki
Adı konulmamış olduğu için müdahale edilemez konuşabilir yoksa sıkıntı olur hayırdır der yani
İnsanca istediği herkesle konuşabilir
Haddi aşan bi kıskanma duugusu Keskin sirke gibi ancak kabına zarar verir
Kıskanır ve konuşmayı keserdim. Ben midesiz birisi değilim. Bir anda 2 kişiyle flörtöz konusan biriyle hayal kurmam.
Kıskanırım tabi, araya girmem ona mutluluklar dilerim. Ya tek konuştuğu olacağım ya da konuşmayacağız.
Dünya kişilerin değil kendi yörüngesi etrafında döner. Senle konuşuyor diye dünyayla iletişimini kesmesini beklemek baya sıkıntılı bir zihniyet
Umrumda değil. İsterse 100 kişiyle konuşsun. Mesajıma günler sonra ya da acil olduğunu bildiği halde dönmüyorsa o sohbeti keserim.
Hiç kimseyle konuşmuyorum ama konuşmuş olsam kıskanırdım evet arada da samimiyet varsa.
İlla sevgilim olması gerektiğini düşünmüyorum
Sevdiklerimi paylaşamam kıskanırım. O elinden şekeri alınınca kıskanan, sinirlenen, çığlık atan minik kız çocuklarına çevriliyorum.
Abartma
Ne anlamda konuştuğuma bağlı bir başkasıyla sevgili olmak için konuşuyorsa bi zahmet benle konuşmasın
Sadece sohbet ettiğim biriyse umrumda olmaz
Sevgilim olmayan insanlardan asla kıskanmam işim olmaz.
Eşim değil ki sonuçta veya sevgilim değil ki Beni ilgilendirmez
Niye kıskandın ki dünya sadece benim etrafımda dönmüyor
Sebebini sorarım mantıklıysa okeylerim yoksa yol verrim
Sevgilim değilse pek takmam. Kim bilir ben kaç kişiyle konuşuyorum👀
Öyle takıntım yok yani beni cevapsız bırakırsa bozulurum ama çaktırmam
Ne kıskanması direkt hayatımdan silerim gemi düdüğünu izi bile kalmaz😂
hiç kıskanmam. zaten güzel olacağı için ilgilenen çok olur, normal
Kişiye göre değişir. Sevdiğim biriyse kıskanabilirim.
Hoşlandığım biriyse kıskanırım, diğer türlü umrumda olmaz.
sevgilim olmayan birini kıskanacak kadar ruh hastası değilim, şutlarım gider.
Sevgilimse ben güzel kardeşim mıyım hayır elbette hhsjsksk
Ay evet hahahaha
Yoo kıskanmam.
Kıskançlık ileri derece bir akıl hastalığır
Saygısız bulurum tabi bu aramızdaki samimiyette bağlı
Konuşma şeklimize bağlı hisler varsa istemezdim başkası ile konuşsun tabiki kıskanırım
Hayır, sadece sevgilimi ve çok yakın kız arkadaşlarımı kıskanırım
Eski sevgilim ile 2 ay önce konuşmaya başlamıştık öylesine hergün sağolsun benımki yalnızlıktandı kafada bitmişti biliyordum böyle 40 kişiyle konuştuğunu umursamadım. Birgün heryerden sildim bitirdim temelli 😂
Yani gavt değilse kıskanır
Karşısındaki ile konuşurken kim olursa olsun saygısızlık olur önce o kişi ile olan diyaloğunu bitirmeli.
Ne alaka sevgilin değil? Sanane
Sevgilimse kıskanırım ama değilse yinede saygısızlık olduğunu dile getirdim. Sinirlenme hemen
Burada insan başına kaç kişi düşüyor bana sıra gelmez
Sevgilim falan değilse kiminle konuştuğu umrumda değil
Asla , insanlar böyle yapıyorlar ama ciddiden garip geliyor
sevgilimse ve sohbetin ortasında aniden cıkıp konusuyorsa evet
Hislerim varsa fena kıskanırım ama yinede tabiki hiçbir şey diyemem sevgilim vs değilse
Yani bazen arkadaşlarımı kıskanırım başkalarıyla konuştuklarında
yok kıskanmam cünkü bende herkesle konusuyom sohbet etmekte problem yook eger sevgilim degilse tabi
Konuşuyorsa normal karşılarim konuşmazsa baştacidir
Sevgilimse bile konuşabilir kısıtlamam ihtiyac duyuyorsa yapar
Bilmiyorum benim passion seviyesine bağlı
Konuşmasın bir zahmet
Sevgilim değilse ne b0k yerse yesin banane
Bazen kiskanclik oluyor
Sohbet ettiğim kişiyle kurduğum yakınlığa bağlı
Hickimse hicbir şekilde umrumda değil olamazda
Fazla samimi ise tabiki
Olabilir gayet normal bir şey bence
elbette açık ve nett
Yapay Zeka Cevapladı
MekanınSahibiHande, bu konuda bence her şey sevgi ve bağlanmayla alakalı! Sevgilin değilse tabii ki rahat takılırım, ama yok sevgiliyse ve o kişi başka biriyle fazla ilgileniyorsa, içimde minik kıskançlık çığırtkanları çalabilir 🎶😏 Sen nasıl hissediyorsun bu konuda? Hadi bi’ eğlenceli bir kıskançlık hikayeni paylaş da biraz sohbetimiz renklensin! 😂💕