Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Hayır kıskanmam ama konuştukları insanların ne kadar ve ne derece iyi niyetli insan olduklarını bir test ederim ya da gözlemlerim. İyi değilse o insanlarla konuşmasını istemem ha konuşuyorsa beni kaybeder
Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi , başkasına da yapmam. Bu durumlarda kıskanmak saçma geliyor bana. Yeri gelecek diğer arkadaşı ya da arkadaşları ile daha çok zaman geçirecek. Hayat bir kişiden ibaret değil diye düşünüyorum. Ne beni arkadaşlarım sıksın , ne de ben arkadaşlarımı bu konuda sıkayım.
Arada kalmasın diye işte onunla da görüşmem. Böylesi durumları yaşamıştım, tecrübe ile gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ondan sebep. Senin aranın kötü olduğu kişilerle arkadaşım dediğin kişi samimiyse ve ben aranızdaki olaylara girmem diyorsa o zaman sergilemeyemediği duruşuyla benden uzakta durabilir. Bazen tarafsızlık ta bir taraftır çünkü
Gerçek yaşantımda olan durumlar çok karışıktı, ilk etapta olayları bildiği halde onlar ile konuşuyordu ve olayları biliyorsun neden konuşuyorsun dediğimde ben ikinizi de arkadaşım olarak görüyorum diyordu. Onlar mesela insanlarla alaycı konuşmayı küçümsemeyi çok sever ve bunun üzerinden espriler yapar sürekli ve benim aleyhimde yapılan esprilere de gülüyordu. Ben espriye tepki gösterince sadece gül geç bu kadar tepki göstermek saçma filan diye destek oluyordu. Böylesi bir duruşa ben iyi niyetle bakamam. Arkadaşım da diyemem
Aaaaa bak işte ona bende arkadaş olarak bakmam. Kimisi şakayı her türlü kaldırır, kimiside belli bir sınırı vardır. Arkadaşım diyorsan ona yapılacak şakaya "hayır ona yapmayın" gibi bir tavır koyması lazım. Yoksa gül geç demekle olmuyor öyle. Valla hiç haz etmediğim tiplerdir zaten.
Öyle bişey demek istemedim şampiyon ☺️ yakın gördüğün, sevdiğin, hep seninle vakit geçirmesini istediğin bir arkadaşın başka arkadaşlarıyla da samimiyet kursa kıskanır mısın bu durumu demek istedim ☺️ ben benden başkasıyla samimi olmasın derim mesela shshsj
Hayır tabii ki, sevdiğim insanların hepsiyle ayrı ayrı vakit geçiririm ve hepsine de önem veririm. Bu yüzden karşımda ki kişiyi de bu konu üzerinden kısıtlamam, kısıtlayamam…
Kıskanırım evet, özellikle benim yanımda yaparsa bunu kıskanırım ve uzak dururum, tüm bağımıda kopartırım, ben kıskanç bir insanım, ve bu tür şeyleri pek sevmiyorum özellikle bunu bilerek yaparsa kendisi kaybeder yani, bir daha bağlantı kuramaz benimle, beni tanıyan zaten kıskanç olduğumu bilir huyumu bilir ona göre hareket eder, artık nasıl hareket etmek istiyorsa bunda özgürdür, bunun üzerine bende alacağım tavırda özgürüm.🙂
Kıskanmak değil de.. sanki başka birsey ya. Anlamadim. 😅😅 Arada kaldığım oldu idi. Ay kötü ya.. ikisi birbirini de sevmiyordu. Ama ikisini bir idare ettim. İkisi de birbirini kıskanıyordu. Kankilerim 😅😅🥰 Saçma ama yapacak birsey yok. Sevdiremedim birbirlerini..
Hayır kıskanacağımı sanmıyorum. Hayatım boyunca birilerine güvenerek yaşamadım zaten. Yani birisini kaybetme korkum yok. Eğer başkası için beni satıyorsa demek ki hiç arkadaşım olmamış diye değerlendiririm.
Sanırım yanlış anladın. Satmak değil, hani çok yakın arkadaşındır senin... istiyorsun ki hep seninle takılsın, sonra başka biriyle de samimi onunla da konuşuyor filan... bu durumu kıskanır msın diye soruyorum aslında.